איש ילד יקר

• פותח הנושא guto
  • פורסם בתאריך

guto

New member
איש ילד יקר

אתה חושב שאם אעזוב הוא יתעורר? אשמח לקבל דיעה של גבר, אני נראית טוב לא שזה ממש משנה כי גם לזה מתרגלים ויש לי באמת אופי טוב אפשר לומר טהור, יש לי הרבה מה להציע, האם הוא יכול לשנות את הגישה שלו בכלל? אתמול דיברתי איתו על זה קצת בטלפון, היתי צריכה לבוא אליו אבל לא באתי כי הוא פשוט התנהג- בלי לחשוב מובן מאליו.... בקיצור הוא יודע שאני לא מרגישה הכי טוב.אולי הוא הלך לשחק קלפים בערב אני יודעת שהוא היה אצל חבר שלו, אחרי זה אני לא יודעת אם הוא הלך לשחק, אבל, במקום לבוא אליי, הוא בטח יישן. תודה על הכל.

איש-ילד

New member
מה זה משנה????

היי יקירה. אינני יודע כמובן אם הוא יכול לשנות את גישתו. יתכן כמובן שמסיבות שונות הוא אינו מרשה לעצמו להביא לידי ביטוי את רצונו בך, יתכן כמובן שחרדת- הנטישה שלו כל כך גדולה עד כדי כך שהוא אינו מוכן לתת את עצמו ולהתמסר ולקחת בכך "סיכון" שבשלב מסוים אולי יינטש וכך, כאשר הוא לא מתמסר הרי הוא מגן על עצמו. יתכנו כמובן סיבות אחרות. אבל מה זה משנה לך ????? מה זה משנה לך אם הוא יכול ולא רוצה או אם אינו יכול???? מה זה משנה מדוע אדם כל שהוא אינו משלם את "מחירך"? מה זה משנה אם אי התשלום נובע מערכך הנמוך בעיניו או מאי יכולת תשלום??? יש לך "מחיר" שלדעתך את ראויה לו - האם את מוכנה להתפשר עליו באופן רציני וכל כך משמעותי? האם הוא, חברך, "הקונה" הפוטנציאלי היחיד? ניקבי את מחירך, אימרי אותו בפה מלא, במילים ובמעשים ברורים ובהירים. האם לעזוב אותו? - לעניות דעתי אין לאף אחד זכות להביע דיעה בעניין זה. אז שיהיה לך רק טוב, אך ורק טוב.

ברונטית

New member
את לא חייבת לעזוב -

אותו, לפחות לא אם אינך מוכנה לזה נפשית, אבל את בהחלט יכולה להתחיל עם ניטרול יחסו אלייך כ"מובן מאליו". ולמה אני מתכוונת? אם זה כל כך מובן מאליו שאת באה אליו בערב, למשל, תתחילי לא לבוא אליו כשהוא בטוח שבכוונתך לבוא... במקום ללכת אליו - מצאי לך עיסוק אחר: קחי קורס ערב, או תקבעי עם חברה ללכת לסרט, או לכי בדיוק בשעות האלה להתאמן בחדר כושר, או סתם מצאי לך עיסוק בבית, כמו למשל - לצייר או לכתוב, העיקר - להיות עסוקה בכל דבר אחר חוץ מלבוא אליו. וכל זאת - מבלי לומר לו את תכניותייך מראש. רק אם הוא שואל: "אתה באה אלי?" אז תאמרי לו שיש לך תכנית אחרת. אם הוא אפילו לא שואל - (מתוך ביטחון מלא שאת אכן באה) - אל לך לומר לו מילה!!! אל תלכי אליו, ותשיכי בתכנית שקבעת לך מראש. או אז תראי מה יקרה... להערכתי - הטלפון שלך לא יפסיק לצלצל
בהצלחה !

guto

New member
ברונטית יקרה

האם אני צריכה לשחק משחקים כך כל הזמן? אי אפשר להיות אמיתית אף פעם?

ברונטית

New member
גם אני שאלתי פעם את אותה השאלה...

לצערי למדתי על בשרי שהתשובה היא כ ן - במרבית המקרים צריך גם לשחק במשחקים, כי הרי זה אפיו של האדם: כשיש לך - אתה לא תמיד מעריך. אתה מתחיל להעריך - רק כשאין לך או כשנעלם לך מה שהיה... ואגב - חשוב שבאמת תמצאי לך עיסוקים משלך, וזה לא בהכרח חייב להיות משחק... ו-כן... גם הזמן להיות אמיתיים לגמרי - יגיע. במקרה שלך - זה צורך הרבה השקעה ועבודה עצמית...

האלי

New member
ואני אגיד לך:

כל זמן שתתייחסי אל עצמך כאל "סחורה" - יהיה ערכה אשר יהיה - אל תצפי מאף אחד שיתייחס אליך אחרת, כן חרדה או לא חרדה. ואפרופו, את ערכה של הסחורה קובעים במשא ומתן לא? ובסוף? תמכרי את עצמך למרבה במחיר??? לא יודע מספיק כדי להגיד לך מאיפה להתחיל, אבל אין לי ספק שאת צריכה להתחיל להתייחס לעצמך כאל אדם ולא כאל סחורה עוברת לסוחר. שלך, האלי.

למעלה