איש יקר אני חוששת

ליזי38

New member
איש יקר אני חוששת../images/Emo14.gif

איש שלי, לאחר שפרסמתי את מכתבי אליך כאן התברר לי שקראת אותו ועכשיו שספקות וחששות ממלאים אותי אני כותבת שוב בתקווה שתקרא . אנחנו כבר לא ילדים ואנחנו 7 חודשים יחד ואין דבר שרציתי יותר מאשר התחייבות אמיתית שלך, כשבאת לפני שבועיים ואמרת לי שאתה משכיר את הבית שלך על מנת לעבור להתגורר איתי הרגשתי בשמיים, הרגשתי מרחפת על העננים. אתמול הלכנו לארוז את הבית שלך ואז עלו בי המחשבות התעוררו החששות. אלוהים אדירים איש שלי, אני כל כך רוצה להיות איתך אני כל כך אוהבת אותך אבל אני מפחדת פחד מוות. מפחדת שפתאום הקסם יעלם שתלך שהסיפור שעברתי לפני שנה וחצי יחזור על עצמי ואמצא את עצמי שוב על הקרשים שוב מתרסקת. אתה רומז על מחוייבות עמוקה יותר על בניית משפחה חדשה ואני מפחדת להאמין, פוחדת להאחז במילים שלך, פןחדת להתעורר בוקר אחד ולא למצוא אותך איתי. איש שלי דניאל שלי, אני יודעת שאינך יכול להבטיח כלום מאחר ואיש אינו יודע מה ילד יום אבל חזק את ידיי תמוך בי והסר את החששות שמנקרים בליבי. אוהבת אותך

ה מוזה

New member
אולי תגרשי את הפחד הארור הזה ?

אין ספק שנטעו בנו מנגנוני הגנה מתוחכמים .. לא תמיד האש שורפת , לא תמיד נכווים ... אש יכולה גם להיות חמימה מלטפת ונעימה .. אבל יש לנו מנגנון מופלא שאם פעם אחד נכווינו באש ..להבא כשנתקרב לאש המנגנון מופעל וכל הנורות האדומות נדלקות .." להזהר להזהר כי ניכווה" אבל - אם לא ננסה , איך נדע אם הפעם אולי למדנו ..אולי החכמנו .. אולי בגרנו .. והפעם האש תהיה חמימה נעימה ומלטפת .. תאמיני- בו בעצמך ,באהבה המיוחדת שלכם . אל תתני לפחד מקום בליבך..מלאי כל פינה באושר כל שלא יהיה לו מקום.

נפש הים

New member
מבינה את הפחד שלך

זה לא פשוט להכניס אדם חדש לחיים, לביתך, במיוחד לאחר שנכווית כבר בעבר. אולי אינך מוכנה עדיין למעבר שלו אלייך? אולי את צריכה עוד קצת זמן לפני שאתם פונים לצעד כזה. זה הוא צעד לא פשוט, ואם את מרגישה קצת לחוצה ממנו, אל תמהרי לבצע. לכל אחד הקצב שלו, כל אחד מגיב שונה לדברים. לכי עם התחושות שלך, מי שאוהב אותך, יבין אותך. אם זה רק הפחד ואת רוצה אותו במחיצתך ביום יום, התמודדי עם הפחד- שתפי אותו בתחושת הפחד, תגברו עליו יחדיו. הפחד יכול לשתק, אם הוא יהיה מודע לפחד הוא ידע להגיב נכון, או לפחות להגיב כראוי כשהפחד יתקוף אותך. בהצלחה בכל שתבחרי

למעלה