איש יקר- המון מזל טוב

ליזי38

New member
איש יקר- המון מזל טוב../images/Emo49.gif

לאיש האהוב שלי מחר יום הולדת 40 מה לא עשיתי? שלחתי ברכות בנייד כל שעה, הדבקתי פתקים על המראה במקלחת, הכנסתי ברכות בכיסים של מכנסי העבודה לבוקר, מילאתי לך את האוטו בבלונים, שלחתי שיר והכנתי מסיבת הפתעה לערב עם כל החברים שלך ויש עוד משהוא קטן והחלטתי שאכתוב אותו כאן אני מקדישה לך אהובי את השיר של רמי קליינשטיין, אז זה מיועד לך ואך ורק לך חיי: שישמור אותך האל, ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך, שתגע בכל כוכב ותתפס על כל שלב -שתשאר צעיר לנצח. שתגדל להיות צודק שתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק - שתישאר צעיר לנצח. שיהיו ידייך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבלבך תהיה שמחה שישירו את שירך שתהיה צעיר לנצח שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך, שתגע בכל כוכב ותתפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח

ה מוזה

New member
מזלללל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

הרשו לי להצטרף לחגיגה שלכם עם איחולים .. של
ושל הרבה אושר אישי ומשותף - הגשמת כל משאלות הלב . ועם
זה היום לחלום נתגנב ביחד Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. Happy Birthday to You חלומות יתגשמו אם נחגוג ונרקוד עד הבוקר Happy Birthday to You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר. ילדים מזדקנים עוד שנה עוברת Its a Celebration זה בא לי פעם בשנה. ממסיבה למסיבה Its my Party לה לי דלה נה נה נה נה Everybody Singing Everybody Moving. וכל שנשאר הוא ....
לשתות קצת , ו..אין יום הולדת בלי .. (עוגה לא אפיתי .. לא בדיוק מתמצאת בתחום
)
שתזכו לחגוג יחדיו עוד עשורים רבים ...

ליזי38

New member
תודות

תודה מכל הלב, צירפת את אחד השירים ליום הולדת שאני הכי אוהבת קליעה בוללללללללללללל

למעלה