איש ממשל אמריקאי טוען: מייקל ג'קסון נרצח

Golden crown

New member
איש ממשל אמריקאי טוען: מייקל ג'קסון נרצח

לפני מספר שעות הועלה ליוטיוב סרטון ע"י איש ממשל אמריקאי שתפקידו לחשוף ליקויים במערכת הממשל.
אותו אדם מזדהה בפרטיו: רוברט קונרס, ששירת בממשל האמריקאי במשך כ-20 שנה.
קונרס מספר על תוכנית משנת 1988 סודית של רייגן, נשיא ארה"ב, לפגוע בתרבות האפרו- אמריקנית.
קונרס העלה את שיחת הטלפון האחרונה של מייקל לפני מותו.
בשיחה שמושמעת בסוף הקטע, שבה נשמע קולו של מייקל בוודאות, מייקל אומר שמתכוונים לרצוח אותו בכל דרך אפשרית, ושהוא לא חושש לחייו אלא לחיי ילדיו. הוא נשמע מפוכח, ולא נתון להשפעת חומרים כלשהם.
קונרס מזהיר שייתכן ויועלם או שתקרה לו תאונה, ושאם הדבר יקרה הוא פעולה של הממשל האמריקני.
הוא מבקש לשמור את הוידאו, מאחר וככל הנראה יורד מהרשת בשעות הקרובות. הוא מבטיח לחשוף שיחות ווידאו נוספים במידה והממשל האמריקני לא יחשוף את התכנית.
יש לקחת את הדברים בערבון מוגבל, אבל אי אפשר להתעלם מדבריו הקשים של מייקל.

לצפייה בוידאו לחצו על הקישור

labrys

New member
אוי ואבוי....

תודה ששיתפת אותנו במידע החשוב הזה. כל שניתן הוא לחכות ולראות האם יחשפו הקלטות נוספות
או מידע נוסף על האדם שטוען לקונספירציה הזו.
אם זה נכון, זה אסון בסדר גודל בינלאומי. משהו שחייב לצאת החוצה.
לא מעט שמעתי על מייקל וטופאק, דווקא בענין הזה טענו ל-"אילומינאטי" אשר מי יודע.....אולי הם חלק מהממשל.

נחכה ונראה מה יהיה בעוד מס' ימים כי לפי הוידאו, הוא אמר שאם הממשל לא יחשוף את הפרשה עד ה-23.9.13, הוא יחשוף הקלטות נוספות.

Golden crown

New member
התפתחות בעניין ההקלטה

עשיתי קצת מחקר ומצאתי את הדף של דיטר, עימו מייקל משוחח לכאורה בטלפון. למי שלא יודע, דיטר וויזנר, ממוצא גרמני, היה מנהלו האישי של מייקל במשך שנים, וחברו הקרוב בשנים שלאחר מכן.
דיטר כותב בדף הפייסבוק שלו:

"בגלל אלפי מיילים שקיבלתי, זו תהיה הצהרתי:

בשל הבעיות המשפטיות הנוכחיות שכבר יש לי עם עזבון מייקל ג'קסון בכל הקשור למספר הודעות קוליות אותנטיות של מייקל, בהן השתמשתי בספר שלי, היועץ המשפטי שלי יעץ לי להשהות את התגובות שלי עד שהעניין האמור ייושב."

EB10000

New member
זה לא מייקל בהקלטה..

זה יותר נשמע כמו גב' DOUBTFIRE... למייקל אין מבטא בריטי של אשה בת 60 על סטרואידים...

Golden crown

New member
לדעתי זה הוא, תקשיב טוב

המכלול של הדיבור גורם לי להאמין שזה הוא
השם של קונרס הופיע במסמכים של וויקיליקס, ככה שיש בסיס לדברים.
תקרא מה שאנשים כותבים שם, הרוב המוחץ של האנשים אומר שזה הוא.

Golden crown

New member
זה מתחיל להסתמן כשקר

עולים יותר ויותר דעות שהאיש לא אמין.
בכל מקרה, אם גם שיחת הטלפון מזויפת הם עשו עבודה מצוינת. האיש בהקלטה נשמע יותר ממייקל יותר מאשר באלבום האחרון.

labrys

New member
אז מה עכשיו?

הנה אנחנו ב-24 לחודש....הוא לא אמר שיפרסם הקלטות נוספות ב-23?

Golden crown

New member
פרסמו איזשהו סרטון ב-23

משהו הזוי.
זה הועלה מחשבון אחר אבל די נראה כמוהו
אני אמשיך לעקוב ואעדכן

למעלה