איש משפחה!

איש משפחה!

כמובן, אין ספק, אחת הסדרות הטובות ביותר שמשודרות ביס! מישהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר לקנות חולצות של הסדרה או את הסידרה על DVD? תודה

kfktj

New member
העולם מחולק לשני סוגים של אנשים

אלו שאוהבים את ההומור של פמילי גאי וחושבים שהיא גאונית. אלו שאוהבים את ההומור של יצפן ומרגול. אני שייך לקבוצה הראשונה :) הסדרה הכי גאונית איי פעם. ולשאלתך - לא ראיתי חולצות של הסדרה בארץ (אפשר להזמין מחו"ל), ונראה לי שיש בבלוקבאסטר או כל חנות של DVD'S את העונות של הסדרה (אבל בלי תרגום), שווה לבדוק. ב-יס+ התחילו שוב לשדר את הסדרה מדי יום מההתחלה, בנוסף לשידור של הפרק "החדש" מעונה 4 או 5 (יס אומרים 4, באינטרנט זה 5)

../images/Emo6.gif באמת תוכנית גאונית

ואני אגיד לך למה יס אומרים 4, כי בעונה הראשונה יש רק 8 פרקים, ולכן מחשיבים את העונה הראשונה והשניה ביחד, אז יס מאלה שמחשיבות אותן ביחד...

תכנית גדולה....

האמת אני אוהב את שני סוגי ההומור... אכן תכנית גדולה... התמזל מזלי והצלחתי להביא בוקסר מגניב של פיטר וחולצה של סטואי מקנדה...

utopia 111

New member
לגבי החולצות

יש חנות ממש מגניבה בסנטר, אניח לא בטוח איך קוראים לה, אבל יש ה מלא מרצנדייז (אני מצאתי מחזיק מפתחות גמיש כזה של בריאן), וראיתי שם גם כמה חולצות, אבל הן יקרות בטירוף זה בדיזנגוף סנטר.

utopia 111

New member
לא ! זה לא בתומר'ס.

החנות שאני מדבר עליה נמצאת בצד השני של הסנטר ..... אני לא זוכר איך קוראים לה, אבל אפשר לזהות אותה מבחוץ .... יש שם מלא מרצנדייז .... יש בחלון בובה מתנפחת של קרטמן ....

hen chen

New member
אם כבר מדברים...

- אם כבר מדברים על סחורה של תוכנית גאונית... (FAMILY GUY אכן תוכנית מהטובות ביותר, יש כמה פרקים שהם ממש גאוניים- אבל הפרקים האחרונים בכלל לא הצחיקו אותי)... אני מעריץ מושבע של ARRESTED DEVELOPMENT (זאתי התוכנית הגאונית ביותר אי פעם) ואני מאוד מעוניין ב DVD ! אני יודע שהוא לא שווק עם אריזות בעברית וכל אלה, אבל יש סיכוי להשיג את זה איכשהו? אני לא אתנגד לשום הצעה של איך להשיג את זה...

יעל צל

New member
תשובה לDVD אריזה באנגלית

האוזן השלישית זאת חנות שאתה יכול להשיג את זה בDVD, היא נמצאת בתל אביב וצירפתי לך קישור לאתר שלהם אתה יכול לרכוש את זה גם דרך אמאזון כמובן וגם דרך לייזרקלאב.

למעלה