איש משפחה

jess r

New member
איש משפחה

היה פרק נהדר ביום שני, מישהו טרח לראות?
אגב, הקטע בסוף שבו סטואי רץ בשביל להספיק להגיע לבריכה - זה מהסרט הקלאסי והנהדר שאני כל כך אוהבת - "שמתי ברז למורה". אחח

hen chen

New member
כן, פרק נחמד ביותר

תמיד נחמד לדעת דברים כאלה שלא יודעים- את הפרודיה והאיזכורים שהם עושים בתוכניות... הרי לא כל האנשים יכולים להכיר את הסרט הזה... אז זה מאוד נחמד. צריך לחלוק דברים כאלה. לא יודע, לאחרונה ההערצה שלי ל"איש משפחה" מדרדרת. לפני כמה חודשים זו היתה התוכנית המרכזית שהייתי רואה... אבל לא יודע- אני לא יכול להתעלם מהקטעים המפגרים שבאים בכמויות גדולות מדי. אני יודע שזה מה שהופך את התוכנית למה שהיא- אבל אותי לא מצחיק לראות את פיטר מעביר קרח על הפטמה שלו או סטואי יורה ברגליים של בריאן. פשוט קצת יותר מדי מפגר... אם הם היו שומרים את הסאטירה, העלילה, הקטעים הבודדים במינון לא פרוע והקומדיה המדויקת שצוחקת על כולם- ופחות הומור שפשוט חסר תכלית- זו היתה תוכנית הרבה יותר טובה. טוב, חצי מהעניין זה בגלל שהפכתי למעריץ ענקי של ארסטד- שגרמה לי להוכיר הומור חכם ועדין. ובכלל, הפרק של "איש משפחה" בא מיד זה של ארסטד ולמרות שהיו קטעים מאוד מצחיקים ממש לא הצלחתי לצחוק- הבטן שלי כאבה יותר מדי מהפרק של ארסטד.

ih10

New member
הפרק של ארסטד השבוע היה גדול

עם האיזכורים לזה שהם מקוים שתהיה עוד עונה, זה בטח היה מצחיק אותי יותר אם לא הייתי יודע כבר את התשובה לזה

jess r

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק בהחלט

הפרודיה פשוט גרמה לי לקפוץ על הכורסה, זה אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי, אני ממליצה בחום. אוי, פיספסתי ארסטד, שיט. אני אבדוק שידור חוזר. אולי אתה יודע במקרה מה הולך להיות עם איש משפחה? הסידרה תימשך? תפסיק? יש עונה חמישית או שהם גמרו עם העסק?

AhmedTaburov

New member
איש משפחה ממשיכה...

...אם אני לא טועה! בקשר למשפחה בהפרעה, בפרק יש ת'קטע בו ג'וב עושה טריק עם כלפים, במקום מלך יוצאת מלכה והוא אומר "The King of Queens".האם הייתה פה כוונה להזכיר את "מלך השכונה"? תודה!

AhmedTaburov

New member
אתה צוחק?

זו הסדרה הכי טובה בטלוויזיה! עם השחקנית הכי יפיפייה בטלוויזיה!

jess r

New member
אני לתומי חשבתי שהודעות כמו ../images/Emo13.gif

" ...הקלאסי והנהדר שאני כל כך אוהבת" "אני ממליצה בחום" די מסגירות את היותי נקבה
בכל אופן, לא, אין לי מושג מה זה. זה נשמע לי מוכר, אבל אף פעם לא ראיתי. על מה זה? באיזה ערוץ זה משודר? מתי? מי משחק שם? מי השחקנית היפיפייה שאתה מדבר עליה?

hen chen

New member
כן, חייב להיות

הם לא עושים דברים סתם בתוכנית. לעולם. מלך השכונה לקחה מהם כמה מועמדיות אמי אני חושב... והיא ממש לא התוכנית הכי טובה בטלוויזיה- חביבה וגם לקחה את המקום של "קוראים לי ארל" אני חושב... ממש ממש חבל... אם צופים שוב בפרק של ארסטד אפשר לראות שהם בעצם יצרו קטע שבו ג'וב אומר את שם התוכנית "מלך השכונה", ואז כל הקהל קורא בוז. כך, שהנה. והם עושים את זה בדרך עדינה כמו שרק הם יודעים לעשות. הרי מפרק 6 אנחנו יודעים שהוא תמיד שולף קלפים לא נכונים ומתקן את עצמו : "CLUB sauce" ....קרע אותי... שזה גם מה שהוא אמר כמה פעמים ב "אהבה בוערת" בעונה השנייה.

AhmedTaburov

New member
זה מה שחשבתי...

רק אני אתקן אותך, למלך השכונה לא היו מועמדויות לאמי לפני שידור הפרק.לי נראה שהם צחקו על הסדרה בגלל שהם שודרו באותה השעה בארה"ב (8:00 בימי שני) ומלך השכונה תמיד הובילה ברייטינג.

hen chen

New member
טוב, קל להתבלבל

כי הם צחקו על נמלטים שעזרה לביטולם מפוקס... על עקרות בית נואשות, על מדיום, על מה לא... אני חושב שחשבתי על "שני גברים וחצי" -*הולך, מקיא, וחוזר לכתוב את ההודעה* - למרות שאני יודע שמי שמשחק את דאג במלך השכונה קיבל מועמדות במקום ג'ייסון בייטמן השנה.

Tinty

New member
גם על Skating With Celebrities

(שהחליפה אותה אחרי המיד-סיזן)

למעלה