איש פשוט חלומך מתגשם

בוש 101

New member
איש פשוט חלומך מתגשם

ערבי ב"בית"ר י"ם":דאבור ביחד עם יצחקי,אלברמן,ריקן,אייבנדר,זיו...סניף בית"רי...

גם 'הפועל תל-אביב' מנוגדת לכל מה שאני מאמין בו

קבוצה שהצליחה בזכות ניצול כספי הציבור ותוך דריסה של מי שלא היה קשור ומקורב לממשלה.
&nbsp
כיום, הפועל תל-אביב היא קבוצה שבקרב אוהדיה יש קבוצה גדולה של אוהדים שההבדל היחיד בינה ובין 'לה-פמיליה' זה הצבע של הצעיפים שהם לובשים.

תשובה הצליח יפה מאוד

הוא התחיל בקבלן שלאחר שחרורו מצה"לף קיבל לידיים כל מיני פרוייקטים עבור הצבא - פרוייקטים שלא אתה ולא מג"ד השריון שהורה לירות 'מטח כבוד' לעבר מרפאה ממנה נורתה לעבר הגדוד שלו רקטה שהרגה את אחד הקצינים וגם לא סתם לוחם בגדוד 'צבר' או בגדוד 'נחשון' יוכל אי פעם לקבל.

בוש 101

New member
קבלן בנה את הדירה שאני גר בה היום

שמו צרפתי,אין פסול בזה,זהו מקצוע לגיטמי.

והוא נתן לך את הדירה במתנה?

ממש כל הכבוד לו. רוב הקבלנים שאני מכיר מוכרים את הדיות שהם בונים ועושים מזה כסף טוב והרבה.

בוש 101

New member
ומי יבנה דיור למעמד הביניים?

אנשים צריכים מקום לגור,רק קבלנים.

מי יבנה? רק מי שירוויח טוב בעבור הבניה.

אף אחד לא בונה בשביל לעשות טוב למישהו.

בוש 101

New member
עני לא יקבל אשראי בבנק לבנות

הוכחת את הטיעון שלי שכולם עושים זאת בשביל...כסף,קוראים לזה קפיטליסט

הוכחתי לך שבשביל שמשק יתנהל באופן נורמלי

חייבת להיות רגולציה והממשלה חייבת לדאוג לכולם באופן שווה. זה שיש מישהו עשיר ומישהו פחות עשיר לא משנה את העובדה הזו.

לידיעתך: אשראי בבנק מקבל רק מי שיש לו תוכנית עסקית

ויכולת לממש אותה. זה לא משנה אם הוא עשיר או לא.

תפסיק לחשוב במונחים של עני - עשיר

תתחיל לחשוב במונחים של ידע. כיום, מישהו עם תואר שני במנהל עסקים יכול להעמיד תוכנית עסקית בקלות רבה. אתה לא צריך להיכנס לנישת ה׳עני - מסכן׳ יותר, מותר לך לנסות להשיג עבודה מכניסה, מותר לך לפתוח עסק ומותר לך לצפות מהממשלה שתעזור לך בזה.
&nbsp
עשרים מליונרים לא יכולים להחזיק את המשק, מה שמחזיק את המשק זה מעמד בינוני גדול וחזק. אם זה אומר קצת יותר מיסוי על כמה מליונרים שמיילא אין להם מה לעשות עם הכסף, שיתגברו על זה, זה רק לטובתם.

תאמין לי

שאם לא היה לו רווח יפה מאוד מ'שיקום שכונות' הוא לא היה משקיע בזה לא שקל ולא דקה של עבודה.

למעלה