איש שדואג

• פותח הנושא sermo
  • פורסם בתאריך

sermo

New member
איש שדואג

לפני כ- 3 שבועות עברנו אישתי ואני את אחת החוויות והאכזבות הקשות בחיינו- גרידה. זה היה בשבוע 9 להריונה .לפני כשבוע לאחר בדיקה של הרופא , הוא אמר שאפשר להתחיל לנסות שוב. אישתי מאוד פחדה מזה והחלטנו לחכות עם זה כחודש או חודשיים - לאחר הווסת הבא. ( על אף המלצת הרופא ). אתמול במהלך קיום יחסי המין- חזרה התשוקה - לא שמרנו על אמצעי מניעה- משגל נסוג לא היה. כמובן שזה מאוד מלחיץ ומפחיד את אהובתי כיוון שהיא מאוד רצתה לנוח גם נפשית וגם פיזית וכעת היא חיה את הפחד שחלילה עשיתי טעות ולא חיכיתי עד לאחר המחזור שאחרי הגרידה - כמו שהיא רצתה. כעת אני חי עם רגשות אשמה מאוד כבדים ובגללי אישתי חיה עם פחדים הרבה יותר עמוקים. האם באמת טעיתי? האם חייבים לחכות למחזור בכדי לנסות שוב , הרי הרופא אמר לנו שאפשר לנסות שוב ? אנא תשובתכם האמיתית והמרגיעה - אולי . תודה

nagarh

New member
הי לאיש שדואג

הי לך גם אני עברתי הפלה לפני כמעט כחודש. בעיקרון הרופאה שלי המליצה לי להמתין מחזור אחד ואח"כ לנסות שוב להכנס להיריון. אולי כדאי שתשאלו את הרופא שלכם כי בכל זאת הוא אמר לכם שאתם יכולים מיד לנסות למרות שבאמת נשמע יותר הגיוני להמתין מחזור אחד כדי לראות שכל העניינים ברחם הסתדרו. בכל אופן אתה בטח יודע שלא נכנסים להיריון כ"כ מהר והסיכוי שמפעם אחת אשתך תכנס להיריון הוא מאוד נמוך.לי לקח כמה וכמה חודשים טובים עד שנכנסתי להיריון. בכל אופן, תרים טלפון ותתיעץ עם הרופא, ככה תסיר ספקות מליבך. אם תרצה לשאול שאלות נוספות, תשלח לי מסר. בהצלחה חן

sermo

New member
לחן

הי חן , תודה רבה על תשובתך לצערי לעולם לא אצליח לחוש את תחושותיה של אישתי לגבי הפחדים שלה ...

sigr

New member
כניסה להריון מיד אחרי הפלה

אני עברתי הפלה גרידה בשבוע 11 ( העובר למעשה מת בשבוע 7 אך רק אז גיליתי. גם הרופא שלי אמר לי שאין צורך לחכות ואכן נכנסתי להריון מיד מבלי לקבל מחזור אחד. היום ב"ה יש לי מהריון זה ילד בריא וחמוד שבאוגוסט יהיה בן שנה. תגיד לאשתך שאין לה מה לפחד להיפך לדעתי וגם לדעת הרופא שלי התרופה הטובה ביותר לאובדן זה הריון חדש ובריא.

sermo

New member
תודה

ל- SIGR אני מודה לך על הדברים המעודדים , מי יתן ובאמת הכל יהיה בסדר ... תודה על הדברים המרגיעים.

למעלה