איש של לילה ואשה של בוקר

איש של לילה ואשה של בוקר

הוא עירני עד מאוחר גם לאחר יום עבודה (במשרה כפולה עבודה+בית)
היא נשפכת לקראת 21:30 באופן קבוע (גם אם נחה בצהריים.

היא מתעוררת יחסית מוקדם
הוא מתעורר בזמן שחייב לצאת....
איך מסתדרים??.

Shamy

New member
שאלה טובה

קפה או סוג של התפשרות?...בדכ זה די עניין של גישה אני חושבת...לפחות עלי ..נגיד כשרע לי יחסית אני אהיה מאוד עייפה ואשן המון ואם אני מרגישה טוב יחסית יהיה לי מלא אנרגיות...במובן מפתיע כשאני מתאמנת אני מייד לאחר מכן נהיית מאןד ערנית ויכולה לא לישון חצי לילה...אולי באמת שווה לה לנסות פעילות גופנית?

Shamy

New member
בחיי שגרה?

כשאני מרגישה שאני עייפה יותר אני פשוט שותה יותר קפה כדי להיות יותר ערנית ויותר ביחד עם הבן זוג ולא במיטה
וחוץ מזה משתדלת להתאמן..אגב יכול להיות שיש בעיה פיזיולוגית לאחד מהם? אולי הפרעה היפראקטיבית לבן זוג הערני? אולי הוא צורך יותר מדי חומרים ממריצים כמו קפאין? ואולי הפוך...אולי יש לה דכאון? אולי אנמיה ? אולי מחלת הנשיקה או מצב בעייתי בריאותי...בן אדם ממוצע ישן 8 שעות בלילה (במקרה האןפטימלי)אם היא ישנה מעל 10 שעות או שהוא פחות מ5....יש סיבה לבדוק את העניין מבחינה בריאותית...יכול להיות שזה תסמין לבעיה עמוקה יותר

רואה 6 6

New member
בעיניי לא מסתדרים .

אם בשעות היחידות שלכם יחד אתם מתעקשים לבלות בנפרד אז לא מסתדרים.צריך לברר מה קורה שם.

בטוח הארוך אם לא זזים אחד לקראת השני אז לא.

במיוחד שהוא בטח מתגעגע כל היום ובערב הוא חוזר לגופה ישנה ומחכה עד הבוקר אם בכלל, בכל הנוגע להתייחדות...

אצלינו זה בדיוק ככה ואין שום בעיה

הוא מתחיל לעבוד ב-12:00, אני מתחילה בשבע וחצי בקצה השני של העיר (מה שאומר איזה 40 דקות רק לנסיעה לשם). אם השעון שלי יצלצל בבוקר כשנישן יחד הוא לא יוכל לחזור ולהירדם שוב ויהיה זומבי כל היום.
לכן, באמצע השבוע אני ישנה בחדר האורחים והוא בחדר שלנו, ובסוף השבוע ישנים ביחד. אם בא לנו באמצע השבוע על סקס אז לפני השינה עושים מה שעושים, ואז כל אחד הולך לחדרו.
באמצע השבוע אנחנו יושבים ביחד בערב איזה שעתיים, זה מה יש.
אנחנו זוג מאד מאושר וזה ממש לא אישיו בשבילנו. הכל מתחיל באיך שאתם רואים את היחסים שלכם. זוגיות טובה ממש לא תיהרס בגלל אילוץ טכני מטופש.

זה נהדר ובריא

למרות שלא בטוח מי צריך לישון איפה, אולי כדאי להתחלף מדי פעם. אבל בהחלט לא חייבים לבלות כל החיים וכל ימות החודש באותה מיטה. זה הרגל טוב לחיים ארוכים, וככה גם לא מציקה לו על הנחירות והוא לא מעיר אותך. סחטיין עליקום.

שלום

לא רצוי להתעורר מוקדם מדי ואחר-כך להיות עייף ביום. אולי כדאי לעזור לה לישון היטב ומסודר בלילות. אפשר לחפש תרופות מתאימות, עבודה מתאימה, לעשות פעילות גופנית, להתאים את השינה ביום לשנת הלילה, ולשתות קפאין במידה הדרושה.

למעלה