איתור ד"ר מיה גוטפריד אודה למי שישלח לי את כל הטלפונים ודרכי ההתקשרות לד"ר מיה גוטפריד (בי"ח מאיר).
S shrink New member 25/12/04 #1 איתור ד"ר מיה גוטפריד אודה למי שישלח לי את כל הטלפונים ודרכי ההתקשרות לד"ר מיה גוטפריד (בי"ח מאיר).
D doubtful reality New member 25/12/04 #2 מיה גוטפריד, מכון אונקולוגי מאיר טל' מזכירות - 09-7472713. יחד עם זאת, יבקשו ממך לשלוח אבחנה היסטופתולוגית והפניית רופא לפקס 09-7472979, אז הכיני זאת מראש. רפואה שלמה.
מיה גוטפריד, מכון אונקולוגי מאיר טל' מזכירות - 09-7472713. יחד עם זאת, יבקשו ממך לשלוח אבחנה היסטופתולוגית והפניית רופא לפקס 09-7472979, אז הכיני זאת מראש. רפואה שלמה.
D doubtful reality New member 26/12/04 #4 לא שידוע לי. יתכן שבקליניקה פרטית, יש לשאול אותה אישית. לדעתי, חבל על הכסף של יעוץ פרטי (כיוון שאין היא עובדת בבית חולים איכילוב), וניתן לקבל טיפול ברמה מעולה גם במסגרת המכון האונקולוגי במאיר (כפר סבא קרובה לת"א). בהצלחה, ורפואה שלמה!
לא שידוע לי. יתכן שבקליניקה פרטית, יש לשאול אותה אישית. לדעתי, חבל על הכסף של יעוץ פרטי (כיוון שאין היא עובדת בבית חולים איכילוב), וניתן לקבל טיפול ברמה מעולה גם במסגרת המכון האונקולוגי במאיר (כפר סבא קרובה לת"א). בהצלחה, ורפואה שלמה!