איתור חייב

העלות בכלל לא נוראה

איתור מען ע"י חוקר פרטי או משרד לשירותים משפטיים עולה כ-120-150 שקלים. איתור נכסים (רכב, דירה , חשבונות בנק) עולה כמה מאות שקלים. את כל ההוצאות האלה אתה יכול להוסיף לגובה הקרן של החוב. את אתה רוצה אני יכול להפנות אותך לכמה חוקרים טובים שימצאו לך את הבחור.

רונן555

New member
איתור חייב

אדם חייב לי כסף רב יש לי פס"ד נגדו ולאחרונה גם נפתח תיק בהוצל"פ עושה רושם שהוא רמאי ונוכל המנסה להתחמק מתשלום חובותיו יש לי את מספר הת.ז שלו באילו דרכים אני יכול להתחקות אחריו להגיע לכתובתו שכן שינה אותה מאז איך אני יכול להגיע לנכסים שלו או בקיצור מה אני יכול לעשות על מנת לקבל את המגיע לי (בהוצאה לפועל די קשה)

העברה לחוקר

אני מציע לך להעזר בשרותיהם של משרדי חקירות אשר מבצעים שרותים אלו הן באיתור כתובתם של חייבים וביצוע מסירות וכן באיתור רכוש חייבים. כמובן שלשרותים אלו יש עלות שעליך לשלם

asprso

New member
איתור

יש אנשים המתמחים במציאת אנשים מתחת לאדמה אםתרצה שלך לי איימל ואני יתן לך מספר טלפון

תרגיל לבלש המתחיל

אם מדובר בחייב שאין לגביו איחוד תיקים / עיכוב הליכים וכו', ובכל זאת אתה רוצה לחסוך את עלויות החוקר, אז הנה מס' תרגילים לבלש המתחיל: א. קבלת מידע ממשרד הפנים - מירשם האוכלוסין לגבי מענו של החייב. (בקשה אחת אינה כרוכה בתשלום) - המידע לא בהכרח מעודכן ואמין. ב. בתדפיס המידע ממשרד הפנים תוכל לראות גם את שם האב. לפעמים יש סיכוי לנסות לאתר בספר הטלפונים (דרך אתר בזק באינטרנט) פרטים או על החייב או על משפחתו, ע"י הצלבה עם שם האב (ובתקווה שלחייב לא קוראים "דוד כהן" ולאביו "יעקב"... או כל שם נפוץ אחר) ג. אם איתרת או שהיה לך מס' טלפון של החייב או של המשפחה, תמיד אתה יכול לנסות להתקשר לשם ולנסות לברר לאיזה כתובת החייב עבר. אם מדובר במשפחה, תנסה לדבר איתם באווירה נעימה - אולי בטעות יחשבו שאתה לא רודף אחרי הבן, אלא פשוט למדת איתו בכיתה ג' אצל המורה שושנה, ואתה רוצה להזמין אותו לחתונה של הנכדה שלך... ד. תנסה לבצע חיפוש שמו של החייב באתר דפי זהב ובמנועי חיפוש אחרים (גוגל, גלובס, MSN וכדו') - ייתכן ותופתע לראות של"תכשיט" יש עסק שהוא מנהל, ולפעמים משתרבב שמו של אדם לאחד ממנועי החיפוש ולפי זה אפשר לדלות עליו פרטים נוספים. ה. באותו אופן ניתן לחפש פסקי דין שבהם מופיע אותו חייב כצד להליך, באתר בתי המשפט (www.court.gov.il) וגם שם, אולי, לדלות פרטים. ו. לאחר התרגיל לבלשים המתחילים, נלמד בפרק הבא כיצד לצנוח ממסוק אפאצ'י ללא מצנח, עם יד אחת קשורה, והיישר לבריכת גורדון בתל אביב, תוך כדי שירת ההמנון בדום מתוח. ז. לאחר קבלת ההסמכה כבלש מתחיל, כדאי לקבל את ההמלצה לקחת חוקר (כפי שצויין פה, מדובר בעלות של כ- 150 ש"ח) שיעשה עבורך את העבודה ויאתר את החייב. ח. ובלי כל קשר, כדאי לקחת עו"ד שיטפל בגביית החוב. ט. איך כל ההמלצות האלו כתרגיל לבלש המתחיל? ...ושיהיה לנו רק טוב, גיל איכבום, עו"ד

למעלה