איתור חמ``ן

yoavsc

New member
איתור חמ``ן

קיבלתי מכתב מאיתור חמ``ן בעמוד אחד כתוב שאני מועמד ל``קורס יחודי בחיל המודיעין`` והדף השני זה שאלון על מה שעשיתי במחשבים בחייים שלי האם זה חמ``ן שחקים או 8200? או משהו אחר?

מזלט

New member
איכס

גם אני קיבלתי מהם כל מיני מכתבים מגעילים כאלה. עניתי על כולם ועשיתי כל מיני בחינות לכל מיני דברים עצת חכמים - תזרוק את המכתב ותגיד שלום. אל תסגור לעצמך את האפשרויות האחרות עם החראות האלה מחמ``ן.

crazy tal

New member
זה מחמן שחקים

קיבלתי גם, ומה שאני מציע לך לעשות עם זה זה פשוט, לקפל יפה... ולהשליך לפח המיחזור הקרוב. אלא אם כן אתה רוצה שיוציאו לך את הנשמה, יחסמו לך הכל, ובסוף ייזרקו אותך לאשפה. והם באמת זבל של אנשים הוא לא אומר סתם.

כן זה מחמן

הייתי שם. עברתי מיונים ראשונים ושניים. פוגשים שם אחלה אנשים, וקשה לעבור את המבחנים, אבל בסופו של דבר באמת מתקבלים כלכך מעט אנשים שאולי באמת עדיף לך פשוט לא להגיב.

magictch

New member
אכן קשה מאד להתקבל.

מתקבלים כמה עשרות מתוך כמה אלפים. אבל מי שמתקבל עתידו מובטח שלא לדבר על שירות מעניין ביותר.

Scooter3000

New member
חמ``ן B-()

אז ככה... במידה וה``דף`` עם השאלות שקיבלת היה כמה דפים (6-7) אז זה חמ``ן שחקים אך במידה ולא, יש כמה אופציות, שהראשונה היא ממ``ס... תראה, המבחנים קשים, אבל שמע לי- זה שווה! אם אתה תעבור אותם ואת כל המבחנים שיבואו אח``כ אז שיחקת אותה, אתה תעבוד בסביבה מענינת עם אנשים איכותיים, ולא משנה לאיזה מסלול זה. תראה, לדעתי תעשה את השיקולים הבאים לפני שאתה שולח: קודם כל, אם אתה רוצה להיות קרבי (ויש לך פרופיל קרבי) אז תעזוב את המכתב, כי במידה ותחזיר אותו אז כל שאר הצבא יהיה סגור בפניך ( עד שתזרק מהמסלול הזה). ואם אתה לא בטוח במה שאתה רוצה להיות או שאתה רוצה להיות ג`ובניק בתפקיד מעניין- אז תחזיר אותו ותעשה את המיטב במבחנים. ב ה צ ל ח ה !

למעלה