איתור כתובת אדם- עזרתכם הדחופה

Zehabuba

New member
איתור כתובת אדם- עזרתכם הדחופה

שלום לכולם ותודה מראש לעונים!

לפני כחצי שנה ביצעתי עבודה ללקוחה, כמובן שהלקוחה החליטה שהיא לא משלמת על השירות ומאז שקיבלת ממני את העבודה מוכנה, נעלמה, אך משתמשת בעבודה ומרוצה ממנה. לאחר מספר פעמים בלתי מבוטל, הזהרתי אותה מפני תביעה, שלחתי מכתבים וכו', כלום לא עזר. תבעתי אותה בבית המשפט לתביעות קטנות, ומאז אני ב"מצוד", הגברת הזו (מסתבר בדיעבד) מתחמקת סדרתית מרשויות, היא נתבעה בעבר כנראה על אותו רקע, הכתובת המעודכנת במשרד הפנים היא לא כתובת נכונה, זו כתובת של חנויות- מרכז מסחרי, ללא בתי מגורים, לכן, כשניסיתי לבצע מסירה אישית ע"י שליח, הוא לא הצליח לאתר אותה בכתובת, כמובן שהוא בדק גם בחנויות אם עובדת מישהי בשם X. פניתי אל בית המשפט שוב יחד עם הטופס ממשרד הפנים שבו מופיעה כתובתה, אך בית המשפט לא ממש נרתם לעזרתי.

אני ממש זקוקה לעזרתכם, מה עליי לעשות על מנת לאתר את כתובתה? כמובן שרצוי מאוד שהדרך תהיה חוקית.
האם ישנן חברות שילוח/שליחויות העושות את השירות הזה? יש לי עוד מספר ימים בלבד לבצע שוב מסירה אישית לפי החלטת בית המשפט.

זו כבר מזמן לא מלחמה על הכסף, הוא כבר לא מעניין אותי, זו מלחמה נטו על צדק, ואני אלחם עד זוב דם, היא נוכלת, אני לא היחידה שנעקצה על ידה, היא לא עונה לטלפונים שהיא לא מכירה, הכתובת שלה מזויפות, היא לא מדברת עם אנשים שהיא לא מכירה, פשוט מתחמקת בצורה מקצועית!

אשמח לכל טיפ שיוכל לקדם את התביעה הזו לאנשהו.... שוב תודה מראש לעונים!

מור893

New member
יש משרדי חקירות ... וגם מנהל הפורום מכיר חברה

כזאת שיהיה בהצלחה . השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך האם בכלל לגבות ממנה כסף ככה שגם אם תזכה זה יהיה ריק מתוכן ....

Zehabuba

New member
תודה, אבל...

בדקתי עם חוקר פרטי, לשלם על זה כ-1,000 ש"ח זה לא ריאלי בעיני, כשתבעתי על 1,200 ובנתיים הוצאתי כבר על אגרות, שליחה עם שליח, יום חופש מהעבודה וכו'. אני בכלל שוקלת להעלות את הסכום ל-2,000.

על איזו חברה מדובר? אשמח מאוד לקבל את פרטי או כל חברה שיכולה לאתר כתובת של אדם. כמו שאמרתי, הכתובת של הגברת המתוחכמת המעודכנת במשרד הפנים זו לא הכתובת שלה, אלא כתובת של מרכז מסחרי- חנויות.

Zehabuba

New member
אני מוכנה לשלם, אבל לא 1,000 ש"ח עבור כתובת

אין כל דרך אחרת? אין חברות שילוח שנותנות שירות כזה של איתור כתובת?

למעלה