איתור מורה נהיגה לפי סוג רכב

TheSimon

New member
איתור מורה נהיגה לפי סוג רכב

שלום רב,

תהיתי האם יש דרך לחפש מורי נהיגה לפי סוג הרכב שלהם. אני די גבוהה, ולמעט רכבים בודדים (אוקטביות) אני לא מצליח להיכנס לרכב\נהוג עם הברכיים.

אני לא מצליח למצוא בשום מקום אינדקס של מורים לפי סוג רכב.

(נ.ב. אם אתם מכירים מורה שכזה באזור תל אביב/רמת השרון, אשמח לקבל פרטים)

be_roo

New member
מה זה "די גבוה"?

בהנחה שאתה לא נפיל של ממש מעל 2 מטר, אין סיבה שלא תוכל למצוא תנוחת נהיגה נוחה ברוב המכוניות המשפחתיות.

בכל מקרה, לא ידוע לי על רישום סוג הרכב שיש לכל מורה, מורים מחליפים רכבים כל הזמן, רובם מלמדים על משפחתיות.

אתה יכול ליצור קשר עם בתי ספר לנהיגה ולשאול אם למשיהו מהמורים שלהם יש רכב גדול מהרגיל (פה ושם נתקלתי בכאלה שמלמדים גם על ג'יפים למינהם), אבל ההמלצה שלי היא לבחור מורה ולא רכב, אלא אם אתה באמת לא מסוגל תוך שיעור או שניים למצוא תנוחת נהיגה מתאימה.

be_roo

New member
רק תזהר לא לדרוך על האנשים הקטנים

אם זה המקרה, אז אכן תתקשה למצוא רכב מתאים, אולי היית צריך ללמוד לנהוג בגיל 12, כשהיית רק מטר שמונים...

ההמלצה היחידה שיש לי היא להתקשר לבתי ספר, להציג את הבעיה ולשאול אם יש להם מורה בעל רכב סלון, ג'יפ או ואן כלשהו.

בהצלחה, והנה לפחות אתה לא היחיד:
http://i996.photobucket.com/albums/af82/simmo46/Capturepa2.png

ravidmos1

New member
תשובה

אין אינדקס כזה אבל אתה יכול ליצור קשר עם המורה ולשאול אותו .
יש עוד רכבים גדולים כמו הרנו פלואנס שגדול מהאוקטביה וג'יפים למינהם .

GiraffAdida

New member
אני יכולה להעיד על עצמי שאני גבוהה ואני מבינה

את אי הנוחות של הבחור פה...

אני בגובה 1.80 ולומדת נהיגה על רכב פרטי KIA (לא זוכרת דגם, סורי).
וזה מאוד מקשה עליי בנהיגה. אני מכוונת המון זמן את הכסא, בכל שיעור מחדש, ובטסטים זה גם די פאדיחה לתת לבוחן להמתין עד שאני אתכוונן...
לפעמים התמרורים והרמזורים מוסתרים לי בגג של הרכב כאשר אני קרובה אליהם, ואם במקרה שכחתי להסתכל על התמרורים מרחוב, ונזכרתי רק כשאני ממש בסמוך לתמרור - הלך עליי, אני לא רואה את התמרור!!! :(

למעלה