סיפורו של נופש בירושליים
בתחילת השבוע נפשנו בירושליים,היינו במלון פארק פלאזה,מלון ברמה דיי נמוכה,אבל מלכתחילה לא היו לנו ציפיות גבוהות,מלון הדומה לכל המלונות הסטנדרטים בארץ,כניסה עם שומר דלפק קבלה ,מעלית,לובי,חדרים ממוספרים לפי מס' הקומה בה אתה נמצא,קומה 2 חדר מ-202 קומה 3 חדר מ-302 וכן הלאה,בהתחלה נתנו לי חדר זוגי עם מיטות נפרדות לאחר שפניתי לקבלה נתנו לי חדר אחר אומנם בקומה אחרת מהקומה בה היו הזוגות האחרים איתם הגענו,אבל לא נורא,החדר מה אגיד לכם,מיטה משנות ה-70 אולי 80,אין מרפסת,הנוף הנשקף תחנת אגד של ירושליים,טלוויזיה עם 10 ערוצים,מזגן בסדר (אחרת לא הייתי נשאר) קירות בין החדרים עשויים מגבס,אומנם לא ניתן לשמוע את מעשה מצוות פרו ורבו,אבל בהחלט ניתן להרגיש שיש מישהו בצד השני,חיפשנו מסעדה ,המליצו לנו על ציון הגדול,הגענו לשם אחרי שכל מיני אנשים טובים מכוונים אותנו,רק היו כאלה ששלחו אותנו צפונה ואחרים בדיוק לצד ההפוך,איך שהוא הגענו,תאמינו לי חבל שלא שמענו לאלה שהפנו אותנו לצד ההפוך,מסעדה מה שנקרא בלשון העם מזרחית,חומוס ,על האש,צ'יפס וכדומה,מבלי שביקשנו מיד התנפל עלינו מלצר ו"ריצף" את השולחן במבחר סלטים צ'יפס,וחומוס,ורק לאחר מכן שאל מה אנחנו רוצים להזמין,הזמנתי סטק (איזו טעות) לקחו שם במסעדה חתיכת בשר וכמו שהיא זרקו על הגריל והביאו אותה לי,אפילו מלח לא שמו,לאחר שהתלוננתי נזכרו ששכחו לטבל,אבל בבישול הנוסף הבשר היה כבר כמעט שרוף,הגרוע מבל היה שכנראה קיבלנו סלט מקולקל,ועד רגעים אלה זה נותן את אותותיו,סליחה אני צריך לרוץ ,אתם יודעים לאן,בפעם הבאה אמשיך לספר את ההמשך של הנופש,בייייייי