איתי ונסה נפרדו?

Saladin

New member
לפי הבנתי, כן.

למרות שונסה מיתממת ועושה פתאום כאילו הם לא היו זוג מעולם. סוג של תקיעת סכין בגב. ונסה באה לאיתי אחרי שצבר דיבר איתה על זה שאיתי מרגיש לא בנוח עם זה שונסה צוחקת עם צבר ומנשקת אותו על הלחי או משהו כזה, ואמרה לאיתי שהיא מקווה שהוא לא לוקח את הידידות בינה ובין צבר קשה מאחר ולמעשה היא ואיתי לא חברים. עד לפני יומיים הם לא הורידו את הידיים זה מזו ועכשיו, אחרי שאיתי נהיה המסכן של הבית שעומד לעלות על הגריל ואחרי שצבר דיבר עם ונסה, פתאום הם לא היו חברים. ונסה מגלה את אותה חולשה שמגלות כל שאר המשתתפות במשחק. כולן פשוט פיונים של הבנים הדומיננטיים.

eli7r

New member
סתם מעניין אותי לדעת

האם באמת איתי אמר משהו שהוא לא מרגיש בנוח כשוונסה מנשקת את צבר? ואני מתחננת שיענו רק אלו שיודעים ולא אלו שחושבים שהם יודעים או אלו שנכנסים למחשבות של אחרים.

droriko

New member
כן

גם לא נוח לו שהיא זורקת יציאות סקסיסטיות לגברים אחרים (למרות שהיא מסתכלת על זה בתור הומור וטו לא). בכלל איתי הוא גבר די קנאי ומוטרד , אני זוכר בתחילת התוכנית שהוא עשה "שיחת תאום" עם ערן שבו הוא ביקש ממנו ש"יתחלקו בנשים" ולא יתחילו אחד עם האישה של השני (ערן כמובן צחק לו בפנים).

droriko

New member
הם באמת מלכתחילה לא היו חברים

ראו שונסה סתם משחקת איתו כי משעמם לה . אבל איתי לא צריך לדאוג , ונסה לא תצביע לו בכל מקרה , יש אנשים כרגע שהרבה יותר חשוב לה להעיף.

eli7r

New member
כן זה אני יודעת אבל שאלתי לגבי מה שצבר אמר לה

לא לגבי היחס שלה אליו שהיה ברור כאור בצהריים

eli7r

New member
אופס סורי רק עכשיו ראיתי שטעיתי בהסתכלות על ה

שרשור

MEYTAL 14

New member
אני מתה שאיתי החמוד יתפוס יותר בטחון

הלוואי והוא יועמד להדחה ביחד עם שיי ושיי יהיה עם הכי פחות קולות. זה בטח ממש יחזק אותו מאחר וכולם שם בטח חושבים שממש אוהבים את שיי בבית..

sweetdreams

New member
נפרדו? מתי הם היו ביחד??

תכלס, וונסה אף פעם לא הראתה יותר מדי כוונות כלפיו.

Saladin

New member
לא הראתה כוונות כלפיו?

רק אני זוכר שיחה שלה עם שפרה ורנין על זה שאיתי הוא גבר שיודע איך לגעת באישה ו"חבל על הזמן" במבטא הצרפתי שלה ועל זה שהיא תהפוך אותו מאחלה-גבר לגבר-גבר. אי אפשר להגיד שדברים כאלה אין בהם כדי לפחות לגרום בלבול לאיתי.

sweetdreams

New member
נכון, אבל היא אף פעם לא דיברה עליו בקטע רציני

להפך, היא כל הזמן אמרה שהם ידידים, שהיא לא יודעת איך זה יהיה כשהם יצאו, ושלא ייקח את זה כאילו שהם חברים. אלה דברים שהיא אומרת תמיד, והיא לא אמרה שומדבר חדש עכשיו..

קמבילי

New member
אוי ואבוי. ונסה, יש לך איי.קיו של סייח!

אני מקווה שישלימו ויתלטפו מהר מהר ויתאמו הצבעות. שניהם חייבים להצביע לשי ורנין.

למעלה