למרות שונסה מיתממת ועושה פתאום כאילו הם לא היו זוג מעולם. סוג של תקיעת סכין בגב. ונסה באה לאיתי אחרי שצבר דיבר איתה על זה שאיתי מרגיש לא בנוח עם זה שונסה צוחקת עם צבר ומנשקת אותו על הלחי או משהו כזה, ואמרה לאיתי שהיא מקווה שהוא לא לוקח את הידידות בינה ובין צבר קשה מאחר ולמעשה היא ואיתי לא חברים. עד לפני יומיים הם לא הורידו את הידיים זה מזו ועכשיו, אחרי שאיתי נהיה המסכן של הבית שעומד לעלות על הגריל ואחרי שצבר דיבר עם ונסה, פתאום הם לא היו חברים. ונסה מגלה את אותה חולשה שמגלות כל שאר המשתתפות במשחק. כולן פשוט פיונים של הבנים הדומיננטיים.
האם באמת איתי אמר משהו שהוא לא מרגיש בנוח כשוונסה מנשקת את צבר? ואני מתחננת שיענו רק אלו שיודעים ולא אלו שחושבים שהם יודעים או אלו שנכנסים למחשבות של אחרים.
גם לא נוח לו שהיא זורקת יציאות סקסיסטיות לגברים אחרים (למרות שהיא מסתכלת על זה בתור הומור וטו לא). בכלל איתי הוא גבר די קנאי ומוטרד , אני זוכר בתחילת התוכנית שהוא עשה "שיחת תאום" עם ערן שבו הוא ביקש ממנו ש"יתחלקו בנשים" ולא יתחילו אחד עם האישה של השני (ערן כמובן צחק לו בפנים).
רק אני זוכר שיחה שלה עם שפרה ורנין על זה שאיתי הוא גבר שיודע איך לגעת באישה ו"חבל על הזמן" במבטא הצרפתי שלה ועל זה שהיא תהפוך אותו מאחלה-גבר לגבר-גבר. אי אפשר להגיד שדברים כאלה אין בהם כדי לפחות לגרום בלבול לאיתי.
להפך, היא כל הזמן אמרה שהם ידידים, שהיא לא יודעת איך זה יהיה כשהם יצאו, ושלא ייקח את זה כאילו שהם חברים. אלה דברים שהיא אומרת תמיד, והיא לא אמרה שומדבר חדש עכשיו..