איתי לנואל שלום

איתי לנואל שלום

אני מאמין שאתה יודע מי אני . למרות שלאחרונה איני פעיל ברמות שהייתי רגיל להן ולא מבחירה אני נכנס עדיין לפורום לעיתים ובכל פעם מתפלא מחדש על מידת ההתערבות הבלתי פוסקת שלך באתר שלנו ואני מדגיש שלנו. באמת אין לך מה לעשות בזמן הפנוי חוץ מלבלבל לנו את המוח? הרי אתה רואה בכל פעם מחדש שלא כל כך מסכימים איתך, שלא בדיוק רוצים בעצתך. עד היום לא ראיתי ולו פעם אחת שהסכמת עם מישהו או משהו שנכתב. מה קרה? באתר המרחפים הפסיקו להקשיב לך ואתה מחפש אקשן במקומות זרים? רד מאיתנו, תן לנו לנהל את חיינו לפי ראות עיננו. אתה ממש לא מעניין כאן אף אחד אז פשוט לך לך לדרכך ועזוב אותנו לנפשנו ושהיה לך אחלה יום ורק נחיתות טובות

אתה קצת בוטה

אני לא יודע מה המוטיבציה של איתי. אני יודע שלא נח לקבל ביקורת. אני עוד יודע שאיתי כותב בדר"כ דברים שיש הגיון ומקצועיות מאחוריהם. נכון שעמדתו נראית לעיתים מתנשאת וזה מעצבן כאן לא מעט אנשים. בסה"כ כל הפורומים פתוחים, ומי שלא רוצה, ממש לא חייב לפתוח ולהתעמק בדברי איתי. לעומת זאת - האדם הנבון ייקח מדבריו את מה שמתאים לו ואולי יקבל תובנות כאלה ואחרות.

עמירם לילה טוב.

אני יודע היטב מי אתה ואתה יודע היטב מי אני. עד היום רכשתי לך לא מעט כבוד עקב גילך ועקב תרומתך לענף. אמרת נכון האתר הוא שלנו ! ואם תקרא שוב תגלה שהסכימו עמי במספר מקומות אפילו חגי וולנסי (לפחות תדייק בעובדות). ומתוך טיפת הכבוד האחרונה שעוד נשארה לי אליך לאחר דבריך, אעצור כאן. שיהיה לך אחלה לילה ורק נחיתות טובות. איתי

למעלה