איתך הכל אחר..

טאKילה

New member
איתך הכל אחר..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

איתך הכל אחר,, קרני השמש מוזהבות,, הרוח נושבת על פניי,, הירח מאיר בין כוכבים.. דם ליבינו מבעבע,, אדום כדם שושנים,, אתה בתוך מחשבותיי,, נכנסת לתוך עולמי,, העשויי חומר זיכרונותיי.. העמקת את שרשי לבך בלבי,, הבארות ריקות,, תפתח את הסכר,,יקירי, תרווה את צמאון אהבתי.. תפשוט את זרועותך,, תעורר את תשוקתי,, חבק אותי,תגע בי,, לטף אותי במכחול לשונך,, פסל את גופי בכפות ידייך,, כאומן,,ככה לאט לאט,, אתפתל לך בשקיקה,, אלגום את צוף גופך,, איתך הכל אחר,, איתך האהבה נושמת,, איתך אהובי,,התשוקה רוויה.. תפתח את הסכר,,יקירי,, תרווה את צמאון האהבה והתשוקה..

איתך כאן . . . ../images/Emo23.gif

באהבה הוירטואלית, כנשיקת שרף ... צוהר היא פרצה, אל הנפש הכמהה... רוצה לשוט לצאת מן הדממה, אל עולם... בו השממה צבועה היא באותיות של כסת... באותיות אשר שובות את כל הנפש... איתך כאן . . . באהבה הוירטואלית, עמוק מהדימיון ... חלון אל השמים, אל הנשמה אשר ... רוצה להרגיש מה זאת אהבה... היא רוצה בך, יקרה, היא לך נשמה תאומה... את אהבתך אלי, רוצה אני, רוצה להיפגש במקום בו אין גוף, ולא תמונת גוף . . . רוצה לגעת בך, באותיות ובמילים . . . רוצה להתנות לך אהבים . . . דרך חרוזים רוצה להתענג בך . . . בסיפורי כשפים, אל נשמתך להתחבר . . . ללמוד את עולמך, איתך כאן . . . באהבה הויאטואלית, סוער ליבי בקרבי כדלת פרוצה, בסערה טרופה, רוחי אליך יוצאת לעטוף בה את רוחך, במחול שדים אנו שניים נרקודה כאן, לשונותינו נשרבב, פה אל פה נתנשק, נלטף את גופינו, נבעיר את אש רוחנו, נלחש, נלמד ונעמיק, אל המילים אשר כתובות, בהן התשוקות עולות, אל אקסטזות נעלות, אל סיפוק שמימי איתך כאן . . . הכל אחרת איתך כאן . . . אהובה אוהב אותך כאן אל מולי, חובק אותך בעולמי כאן אין גבולות, כאן אין חוקים, כאן יש מקום לטהורים, יש מקום לאהבות אמיתיות, ללא התניות איתך כאן . . . רק איתך כאן אוהב אותך . . . ולא אחרת אהבה של אשליות טהורות

טאKילה

New member
אתה ואני בשתיקה..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

אתה ואני בשתיקה,, נפעמים בתשוקה,, כשיקויי שיכרון אלוהה,, מבט עיניים עורגות,, אתה ואני בשתיקה,, מחוברים טהורים,, קורמים גידים,, כחוטי עור מגולגלים,, לב אל לב,,פועמים,, לאהבה מבושמת,, בניחוח תשוקה פראית,, בתוך שדותייך,, מצפה מתוחה בתאווה,, להיות זרועים,, אתה ואני אהובי,, כצליל מנגינה רכה, כנוצה מרחפת כלות,, בעלטה לילה וירח,, אפתח כשושנה מטורפת,, כתורת ניחוח ושקיקה,, בין כסותי המשטמתת,, באהבה ותשוקה לך,,יקירי..

אותך אתי ... ../images/Emo48.gif ../images/Emo23.gif

אל עולם הדממה, אקח אתי אל צלילה עמוקה, לראות עולמות נסתרים, שם חיים יצורים נשגבים, שכמותם, גם מילים של אדם, לא מראות את יופיין, לך אלביש חליפת צלילה, אדוקה, צמודה, כל גומת חן היא לך מבליטה, אותה אצבע בצבעי ארגמן, אעביר בך תחושות שאינן חולפות עם הזמן . . ., לך פותח אני את לבי, רוצה לחוש אותך . . . לגעת בגופך לדפוק קט בלבך, כאן על פני הדף הלבן . . . כאן מתחת לים בעולם הדממה פה הזמן הוא לא מימד לו אין חלק במשחק כאן בעולם הדממה כל מילה כתובה לעלמה . . . עד עולם כדג זהב אני לך כאן שוחה ותר את הדממה לך אהובה כל משאלה אמלא כה בשקיקה תבקשי מילות ערגה תבקשי מילות חיבה תבקשי לך נחמה תבקשי תאווה ... אני לך כאן ידך אוחז, איתך שוחה זורם ... זורם ...

טאKילה

New member
תן לי יד ונלך..../images/Emo23.gif

תן לי יד ונלך, אל תשאל לאן,, לא חשוב הזמן,,חלום ויקיצה,, מליבי כניעתי מול לבבך,, רוצה להיות איתך,לראות אותך,, לעצום עיניים,,בתשוקה אליך.. רוצה להרגיש אותך,, להתעטף בחום גופך,, לגעת וללטף אותך,, לצייר לך אהבה.. דמותך ענוגה בדמיוני,, זכרונות וכמיהה עמומה,, העיניים נעצמות והולכות,, נחתם האור בפאתי הים,, הדממה זורחת ומקמרת רקיע,, שקט כבד נופל על הערב,, אור הים כבר נעלם באופק,, כולי עטופה צל וגעגועים,, תן יד ונלך,אל תשאל לאן,, לא חשוב הזמן,חלום ויקיצה,,, מליבי כניעתי מול ליבבך,, אוהבת אותך עד כלות,,יקירי..

למעלה