"איתך זה שונה, איתך אני מרגישה....

"איתך זה שונה, איתך אני מרגישה....

שאני לא מבזבזת את הזמן" מכירים את צפירות האזעקה המלחיצות האלה בסרטים, כשמעלים את רמת הכוננות בצוללת גרעינית? הצפירות מפלחות את מוחך, כל הנורות האדומות נדלקות ומהבהבות וכולם רצים לכל הכיוונים? זה בערך מה שעבר במוחי. דגנית, כך קראו לה. הכרנו לפני חודש וחצי, במקרה באוניברסיטה, בהפסקת סיגריה אני חיפשתי אש והיא חיפשה אהבה כל עוד כל אחד קיבל את מה שחיפש לא הייתה בעיה ואז הגיעה השיחה, "איפה אתה רואה את עצמך בעוד 3 שנים" אני ראיתי חוף ים, דקלים, שרשרת פרחים על הצוואר, שייק אבטיח ביד ושתי בלונדיניות, אחת בכל צד (במחשבה שניה, אחת יכולה להיות ברונטית) היא סיפרה על הבית הפרטי במושב, עם תינוק ובעל אוהב... (סקרטצ´ - כמו תקליט שרוט שמפסיק לנגן את המוזיקה שהנעימה את מחשבותיי..הפסקתי לחייך) "מה איתך?" לקחתי את הגיטרה, חייכתי אליה והתחלתי לנגן... טה טה טה טה....טה טה...ולשיר... "לא ביקשתי שנתחבק... לא ביקשתי שנתנשק..." שרתי ברוך, מחייך אליה, היא מחייכת חזרה "רק בדבר אחד חשקה נפשי, זה די אישיי.." (מתבוננת בי, ממתינה לבאות בחיוך) "תמצצי לי, תמצצי לי, זה מה שאני רוצה וזה פשוט מ..." הייתי צריך לצפות לזה.. קיבלתי סטירה, האמת שדי הופתעתי, אבל התעשתתי די מהר הנפתי את הגיטרה, כמו אלת בייסבול, וחבטתי בה בעוצמה, היא נמרחה על הקיר, כמו טפט מצחיק כזה, התחלתי לצחוק... "מה אתה צוחק?" העירה אותי מההזייה המשעשעת שחלפה במוחי, עדיין אדומה מכעס, עומדת מולי. אז קמתי, לקחתי את הגיטרה, ויצאתי. היא רצה אחרי, ואני, בלי להביט לאחור, ממשיך ללכת מהר "עומר, עומר, עומר!!" אני מסתובב, בקשיחות "די! תניחי לי ! " "סבבה, ברגע שתחזיר לי את הגיטרה שלי..." חייכה חייכתי במבוכה, החזרתי לה את הגיטרה, ונפרדנו לשלום מת עליה, באמת. חודש וחצי ביחד, הגזמתי... ´Cause I´m free, to do what i want´ ....´

sahr12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

באמת הגזמת..רק אחרי חודש בקשת מציצה??חחחחחחחח הזכרת לי את הגברים שאוהבים סקס כמו הדבורים..(בדיחה נוווו).. "תמצצי לי ותעופי"..חחחחחחח..

ק o ם

New member
חחחחחחחחחחחח

געגעתי אליך ולסיפורים שלך

sumerfield

New member
הלו, הלו...

זה פורום נשואים זה.... באת לזרות לנו מלח על הפצעים???? קישטה, עיזה משוגעת...

sumerfield

New member
תראי...

האגדות מספרות , שעדיין קיים סקס גם בין אנשים נשואים....... אבל חוף עם שתי בלונדיות....זה רק הרווקים זוכים לראות. ואני לא מבין למה הוא היה צריך להזכיר לי את זה...

giulietta

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עומרררררררר אז בכל זאת ביזבזת לה חודש וחצי חחחחח

מרי-לו

New member
הזכרת לי את השיר הזה ../images/Emo98.gif

המתוקות האחרונות ביצוע: אריק ברמן מילים ולחן: אריק ברמן האהבות הראשונות שלי מתוקות, המתוקות האחרונות שלי משונות, לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסה, בלי נרות וכינורות, או לפחות אני מנסה. האחרונה,לא חשובה אבל דוגמא טובה, המסכנה לא אשמה, אלא מה-התאהבה, אמרה "אולי תבוא לפגוש את ההורים?" אמרתי לה "סליחה, תזכירי לי רק איך קוראים לך...". השנה החתונה ממש לא בתמונה, תקראי לי שוביניסט, תקראי לי בן-זונה, אני לא מקפיץ אותך הביתה, כאן למטה, בפינה יש תחנה. האהבות הראשונות שלי... היתה אחת עם תחת משגע, ממודל ומפוסל כמו שרק אלוהים יודע. הכל עומד ומתנדנד ומתעודד לי בתחתונים, היא אומרת "בוא נשכב, רק כמו עכשיו-עם הבגדים". זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנס? את לא קולטת-את שורטת לי את הדרדס, תגידי, איפה את חושבת את יושבת, על קרוסלה בקרקס? האהבות הראשונות שלי... למשל הדס... או הדר... נו,עם שיער כזה קצר... לא שתקה לדקה, דיברה בלי הפסקה, "יש כרטיסים לבלט רוסי, אתה צריך להתלבש!", "יש מנצ'סטר וליברפול, חי בערוץ 5..." "נו, אז אתה יכול להקליט ולהביט כשנחזור, זה כדורגל או אני, אדוני, אתה צריך לבחור!". קראו לה הדס או הדר? מוזר, אני לא מצליח לזכור... שלומות לכול/םן

קסומה

New member
גדולללללל

מזכיר לי את תקופת ההיכרות וההסתגלות של בעלי לנוכחות שלי.. עד היום הוא טוען שנחתתי עליו כמו עכבישה וסגרתי עליו עם קורים...חחח לי לקח חודש בשביל לנסות ולשפצר לו ת'דירה : אני: המערכת שלך על הפנים, קניתי מערכת חדשה, אולי אביא אותה לפה? הוא: אין צורך, גם ככה אנחנו בקושי שומעים מוסיקה אני: אולי אתה לא שומע, אני כן... מה אכפת לך? הוא: (חושב איך לצאת מזה..) אממ לא יודע.. ממש לא הכרחי אני: במבט עגל תמים... בקול חרישי.. "אאההההההההה הבנתי אותך, לא צריך... הפחד שלך שקוף" הוא: על מה את מדברת? את רוצה תביאי אני: במבט נעלב... לא! לא צריך... אם אתה לא מעוניין אין צורך. למחרת הוא הגיע מהעבודה לשמע מוסיקה איכותית ונקייה מהפרעות....חחחח כשהתחלתי לנקות את הבית פה ושם (עוד בתקופת הפגישות ללא המגורים) הוא היה נלחץ..."לא צריך ממי, אני משתלט על הכל... עזבי"... פעם הבאתי לו מפה לשולחן...כמעט התעלף..חחח כשהקצתי לעצמי מגירה בארון שלו, הוא הבין שזה סופי ונכנע...

ק o ם

New member
חחחחחחחחחחחח

הזכרת לי את הפרסומת "עזביייייייייייייייייייי" חחח אני אחרי יומיים נחתתי עליו ואצלו עם המזוודות... אמרתי לו שלא ילחץ - עברתי כי זה קרוב לי לעבודה חחח

למעלה