איתך

איתך

להתעורר ממגעך לחוש את חומך לרגש אותך לשמוע את פעימות ליבך להתרגש איתך ללטף את גופך להניח ראשי על כתפך להביט בפניך לצלול בעיניך לנשק אותך לאחוז בכך ידך לחבוק אותך לאהוב אותך.

../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

עוד ממך בין ידיי לאתר במגעים סוחפים לאבד את עצמי לעולמים…. עוד ממך בתוך ימיי חיים שאוכל ללכת בדרך המופלאה ולא להתעייף בחיים….. עוד ממך בתוך גופי שאהיה שלמה ולא אצטרך לחלק הוויתי המלאה… עוד ממך בתוך לבי שתוכל נשמתי לפעום ולבך ישמע מחול אהבתי…. עוד ממך …. שלא תיגמר לי לעולם….

tairon

New member
אל הנגיעה

שקיעה אחת בך.. ואת גורמת לזריחה אחת בי.. בין זרועותיי עוגנת כמו בחוף מבטחים נסחף עם הזרם.. נדרך לעונג.. עת גופנו מתמלא ברגש ... פעימה של הלב מתחברת לזו האחרת אהבה פה נרקמת אמת של רגע אל הנגיעה...

Mוניk

New member
../images/Emo25.gifלשקוע בערגה../images/Emo25.gif

הינה באתי אלייך שוב קח את גופי חבק אותי חזק גע בי עכשיו לטף אותי ברוך תחילה ולאט ולאט תוביל אותי לערגה שבתוכי לתשוקה צנן את חום גופי גע מפנים עמוק בתוכי תחדור אלי תפרוץ את השריון שהתקשה לי בזמן האחרון הינה אני שלך קח אותי רוצה לחוש אותך בתוכי בבטן הרכה בפנים כן אני רוצה עכשיו קח אני שלך ענג אותי שגל אותי חזק חזק אני רוצה לראות ת´כובים הנוצצים אני רוצה להרגיש להרגיש בעננים להיות בשכרון חושים מטורף במערבולת התשוקה רוצה שוב לשקוע בערגה לא רוצה לשמוע לא רוצה לחלום רוצה רק את תאוות הבשרים כן יש בי את החום את התשוקה הבוערת בו בו נערבב את הרטבים את מיצי גופינו את הרוטב שלי בשלך יצא מזה מעדן מעדן של תאוות בשרים תאוות ייצרים תאוות הגוף בו נהיה לגוף אחד בוא נשקע הלילה בערגתי החבויה שלך תמיד מוניק

יונית38

New member
איזה יופי של מילים ../images/Emo23.gif רומנטיקה

שנשפכת בכתיבה שלך
בכל פעם שאני קוראת אותך. מקסים

למעלה