איתמרוש..........

moranos

New member
איתמרוש..........

למה אתה לא עונה לי באי סי?....... אז שוב, יש לך צורב?

Charmed 4ever.

New member
אם כבר, אז כבר! ניצו"ש!

(המילה הזו תמיד מזכירה לי את עצמי...) אוקיי, בתחילת דרכו של הפורום היה שרשורון של חידות, החידה הראשונה הייתה מה זה "קמינו פלמרו" והתשובה הייתה: הרחוב בלוס אנג´לס בו חי אלכס ובו נפגש אלכס עם אהרון לראשונה. החידה השנייה, שבשבילה אני כאן בעצם ושלא הייתה לה תשובה, הייתה : מדוע ללהקה קוראים "דה קולינג". עכשיו, לפני כמה ימים הסתובבתי בהמון אתרי דה קולינג ומצאתי את התשובה, שוב... התשובה היא לפי מה שהיה כתוב They Thought It Was Their Calling To Do Muzic זתומרת, הם חשבו שזו הייתה הקריאה (קולינג) שלהם ליצור מוסיקה... ארמ... אתם רוצים שנתחיל שוב את הקטע של החידות? אהה... ויש לי שאלה, לא חידה- שאלה, מה שם המשפחה של דינו?

Adrienne

New member
הרעיון של החידות ממש טוב, וסוף סוף

ענו לי על החידה!!! (אני שמתי אותה, נכון? כי נראה לי שאני שמתי אותה...) בקשר לדינו אין לי מושג, את מוזמנת להודיע בפורום כשתדעי...

Charmed 4ever.

New member
יש לי שיטה טובה למצוא דברים.. ../images/Emo13.gif

עשיתי חיפוש בהיסטורי עם איתמר, כי ידעתי שהוא שלח לי לינק לאתר שכתוב בו את השם משפחה של דינו.... זה לא לקח לי הרבה זמן, כי העברתי את ההיסטורי מהר וכל פעם שראיתי משו שנראה כמו לינק עצרתי... ונחשו מה?! מצאתי!!!! שם המשפחה של דינו זה: Meneghin מנג´ין...
אני חכמה, ארנ´ט איי? אני מצרפת לינק לאתר

Dror Lavie

New member
יכולת לעשות את זה הרבה ../images/Emo60.gif

יותר מהר, והרבה יותר פשוט: בהצצה באתר שלי חמודה יש שם הכככככככככל! ואני עומד להעלות עוד מלא ביוגרפיות של כולם, בנתיים יש את של הלהקה של אלכס ושל אהרון...

Adrienne

New member
תראה כמה פרסום האתר שלך מקבל

בגלל הפורום... שלא תגיד שאין תמורה לכל מה שאתה עושה כאן...
איי כואב לי...

Dror Lavie

New member
אז או שתעלי תעריפים ../images/Emo60.gif

או שפשוט תחפשי עוד עבודה או שתלווי מאמאבא או שאמאבא יקנו לך!

Charmed by love

New member
אתם ממש חסרי כסף!

מה אתם בסדר? 400 שקל אין לכם? יש 400 שקל במגירה ליד המיטה! (אם תבואו אלי תהיו בטוחים שאני אזיז את הכסף...) ועוד בבנק איזה 7000

Dror Lavie

New member
די די יא מליאנית את מעצבנת ../images/Emo60.gif

אותי! נשמה לא כולם מליאנים כמוך! אל תעצבני אותי! את מליאנית סבבה, יש כאלה שאפילו אין להם בית!

Hadar Mariano

New member
יש לנו מספיק כסף...

אבל אם אני אסתמך על ההורים שלי, יקח הרבה זמן עד שאני אקבל גיטרה. אני רוצה לשלם לפחות חצי מהסכום.

Charmed by love

New member
מממ.

דבר ראשון: אני לא מליאנית
דבר שני: אני חסכנית בטירוף! לפעמים אני חוזרת הביתה מהקניון (אחרי שלא ביקרתי באחד כזה לפחות שלושה שבועות...) ומגלה שבקושי קניתי משהו! אחר כך אני מזה מתחרטת!!! אני פשוט מוותרת על כל דבר שנראה לי טיפה יקר (אלה אם זה לחברים...) החסכנות שלי היא התכונה שאני הכי שונאת בי!

למעלה