איתמר זוהר - פרווה, גרוע, וללא תוכן

SoOren

New member
איתמר זוהר - פרווה, גרוע, וללא תוכן

הראיון עם איתמר זוהר בידיעות אחרונות, הוא המשך מבזה למדיי לראיון הגרוע(אולי אחד הגרועים ביותר שהיו איי פעם בטלויזיה..) בתוכניתו של יאיר לפיד. כאן המקום לציין שיצא לי להכיר את איתמר זוהר אישית, ולכן אני אמתן את דבריי ואגע בנקודה עצמה. כזכור בתוכניתו של יאיר לפיד, נתן איתמר זוהר ראיון גרוע במיוחד. הוא היה לחוץ לכל אורך הראיון בצורה מוגזמת, דיבר לא לעניין, והגרוע מכולם - שום מסר.. שום דבר.. הצופים לא הבינו מה לעזעזאל הוא רוצה מהחיים שלהם. הראיון היום בידיעות אחרונות, הוא המשך מבזה לראיון ההוא. שוב ראיון בו איתמר מנסה לשלב בין הכיפה הגדולה השחורה, לבחורות על חוף הים. הבחור פשוט מבולבל לגמריי.. כנראה שלא ממש אוהב את הדת, אך פחד הנטישה (משפחה.. משפחה..) גורם לו להשאיר את הכיפה (השחורה והגדולה) על ראשו, אך לברבר אין סוף בדבר רצונו להפיק סרטים נוסח "מציצים", ולקשקש על בחורות בדיסקוטקים. הוא מנסה נואשות (ובצורה גרוטסקית למדיי..) לשלב ולהיות מין "כלאיים" - חילוני וחרדי. שחור ולבן, מוקה ווניל. אך במקום זאת הוא מתגלה כסתם "פרווה" ללא שום מסר אמיתי, ללא נקיטת עמדה, מבולבל למדיי, ומפחד מהצל של עצמו. כל בליין ירושלמי מכיר את איתמר(ימי ה"רוק-בר" העליזים, ז"ל) , רואה אותו מסתובב ומתנשק עם בחורות במרכז העיר ירושלים. אבל מתעקש.. פשוט מתעקש! שהכיפה השחורה תתנוסס בגאווה על ראשו. לסיכום, לפנינו בחור מבולבל למדיי, שמאס בחיי הדת, אך רועד לעשות את הצעד האמיתי ולהודות בפני כולם: אני חילוני. במקום זאת הוא מתבזה לעין כל. מהווה מושג ללעג אצל החרדים, ובדיחה גרועה לחילונים. עשו ניסוי קטן.. התעלמו לרגע מעובדת היותו בנו של אורי זוהר, וקראו את הראיון איתו. פשוט בדיחה עלובה.. . החילונים שמחים למצא את "הבן של אורי זוהר שברח מהדת" ואיתמר עצמו עושה טעות וקופץ מעל הפופיק עוד לפני שהקדרה הבשילה. פשוט סצינה גרועה שהוא עוד יתחרט עליה כל חייו. שבת שלום לכם

אלי פלס

New member
פרווה?

אני לא רואה אותו כפרווה... הוא בסך הכל עוד שבאבניק. לא קראתי וגם לא אטרח לקרוא את הכתבה ב-7 ימים. ראיתי את הראיון שלו אצל יאיר לפיד מתוך סקרנות שהתעוררה בי מהפרומואים וגם אני, כמוך, ראיתי שבאניק מסכן ללא אף מסר לאומה שכל חשיבותו מתבטאת בכך שהוא בנו של אורי זוהר (אגב, אני במקומו לא הייתי מתפאר בייחוס ליוצר מציצים).

SoOren

New member
אוי כמה שהוא שונא את המילה הזאת ../images/Emo13.gif

במקטע מבולבל למדיי הוא התעקש להסביר את ההבדלים בינו לבין "שאבבניק", כשהטיעון המובל היה "אני עובד, והם לא". (בעע.. הכלבה שלי הורגת אותי פה. קופצת על המקלדת!)

שחף -בת

New member
איכס ../images/Emo3.gif

גם אני קראתי תכתבה (אורן-הקדמת אותי עם כתיבת ההודעה) והוא פשוט מגעיל אותי. את השאר כבר אמרת... (אני רק מביעה הזדהות) -אם כי נראה לי לא קל לגדול עם כזה אבא...

אגב, אם כבר מדברים...

קראתי ב"מקור ראשון" השבת שלפני 8 שנים המשגיח הראשי של "שארית ישראל" וכל משפחתו יצאו בשאלה יום בהיר וצח אחד. מעניין יהיה לדעת למה ואיך בדיוק הצליחו לעשות את הצעד האמיץ הזה...

שמעתי שזה

ירון ידען מדעת אמת, נסי לשלוח לו אימל שנמצא באתר שלו www.daatemet.org.il אל תשכחי לשתף אותנו במידע שתקבלי, אולי תבקשי ממנו לכתוב בפורום שלנו.

אלי פלס

New member
דווקא לא.

ירון לא היה משגיח. מדובר, ככל הידוע לי, באדם בשם טוביה שאת שם המשפחה שלו אני לא לגמרי זוכר.. משהו כמו מושבובויץ.

השם הוא טוביה מובשוביץ´

וככל הידוע לי הוא הקים כשרות מיוחדת למסורתיים. האישור שהוא נתן היה בדבר אי ערבוב חלב ובשר, וזה איפשר למסעדות הפתוחות בשבת לקבל ממנו אישור כשרות. לא ידוע לי האם העסק המקורי הזה החזיק מעמד.

enicegirl

New member
מה קורה לך?

מיכלי, למה זה צריך להיות צעד אמיץ? כנראה הניסיון שהיה לך עוד לא השאיר את הרושם שצריך. את יודעת טוב מאוד שגם בפניי עמדו כמה פיתויים אבל לא עשיתי שום דבר בשביל המשפחה שליאלא בשביל עצמי. בן אדם צריך לאהוב את המקום בו הוא נמצא ולהיות כן עם עצמו לגבי הדרך בה הוא הולך. גם חוזר בשאלה שגדל כדתי עדיין יש לו מחשבות דתיות לפעמים, עדין אומר "ברוך השם" לעיתים ולא נעלם כל זה ממנו.

היי!כל החברים שלי באים לבקר!../images/Emo13.gif

אפרתי, מה שלומך יקירתי??? את לא יכולה כבר לדבר איתי בטלפון ? בושי לך! ולגבי טענתך- אני חושבת שיציאה בשאלה זה צעד אמיץ בכל מובן:לעזוב משפחה וחברים (הרבה פעמים) ודרך שאתה רגיל אליה. ואם את שואלת לגבי-את יכולה לשאול אותי באופן אישי ואשמח לענות. את יודעת את הטלפון.

למעלה