איתמר פליישמן, אחד הפאנליסטים המזוהים ביותר עם "הפטריוטים", שגם מנחה מדי פעם את התוכנית, מצוטט כמי שמפיץ האשמות שקריות כלפי

Cranio

Well-known member
שופטי בית המשפט העליון, קורא לא לציית לפסיקות של העליון, מסית נגד השופטים וקורא לפעול נגדם - לכאורה באופן אלים.

התנועה לרגולציה הוגנת שנוסדה ע"י ליאורה ניר קוראת למשטרת ישראל, פרקליט המדינה והיועצת המשפטית לממשלה לפתוח בחקירה פלילית נגד ערוץ 14 ושדרניו בשל הסתה חוזרת ונשנית נגד מערכת המשפט.
בתלונה מצורפות למעלה ממאה מקרים שונים שבהם הסיתו שדרני הערוץ נגד בתי המשפט בישראל בכלל ובית המשפט העליון בפרט, במיוחד על נשיא בית המשפט העליון השופט יצחק עמית.

certified.woke

Well-known member
שופטי בית המשפט העליון, קורא לא לציית לפסיקות של העליון, מסית נגד השופטים וקורא לפעול נגדם - לכאורה באופן אלים.

התנועה לרגולציה הוגנת שנוסדה ע"י ליאורה ניר קוראת למשטרת ישראל, פרקליט המדינה והיועצת המשפטית לממשלה לפתוח בחקירה פלילית נגד ערוץ 14 ושדרניו בשל הסתה חוזרת ונשנית נגד מערכת המשפט.
בתלונה מצורפות למעלה ממאה מקרים שונים שבהם הסיתו שדרני הערוץ נגד בתי המשפט בישראל בכלל ובית המשפט העליון בפרט, במיוחד על נשיא בית המשפט העליון השופט יצחק עמית.
איום על שופטים, או קריאה לפגוע בהם - יטופלו במלא חומר הדין.
אשר ללהג באיזבסטיה14 - הניחו אותו לנפשו, הוא מתמודד נפש...פן עוד ישלח יד בנפשו...זה החומר ממנו קורצו "הפטריוטים".
הוא הודה "אני באמת מאמין שיש לי פגם עמוק-עמוק-עמוק בתשתית הנפשית שלי"...והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...

Cranio

Well-known member
איום על שופטים, או קריאה לפגוע בהם - יטופלו במלא חומר הדין.
אשר ללהג באיזבסטיה14 - הניחו אותו לנפשו, הוא מתמודד נפש...פן עוד ישלח יד בנפשו...זה החומר ממנו קורצו "הפטריוטים".
הוא הודה "אני באמת מאמין שיש לי פגם עמוק-עמוק-עמוק בתשתית הנפשית שלי"...והודאת בעל דין כמאה עדים דמי (גיטין מ ב)...

לא ידעתי שהוא חולה
ולכן לא מפליא שהוא נקלט שם......

marabo

Well-known member

לפי המוטיבציה שלכם לסתום פיות ניכר שערוץ 14 עושה עבודה טובה

Harrington

Well-known member
מנהל
לפי המוטיבציה שלכם לסתום פיות ניכר שערוץ 14 עושה עבודה טובה
חחח, זה באמת מדהים :). גם לא מפליא שהרייטינג של הערוץ נמצא במקום שהוא נמצא, כאשר כל כך הרבה רל״בניקים קיצוניים, מסתבר שצופים בו בערך 24/6 :).

אמנם בפוסט הפותח כמובן וכרגיל אין אף לא דוגמה אחת, אלא סיסמאות בלבד כנהוג במחוזותינו. כך יוצא שמי שחשב ללמוד הערב משהו על מר פליישמן, דעותיו ודבריו, נאלץ להתבדות. אבל עדיין, היה מעניין ללמוד את מה שכן ניתן היה ללמוד מהפוסט הנ״ל :).

Harrington

Well-known member
מנהל
סיכום ביניים של האירוע לאחר בדיקה קצרה:
את העתירה הקודמת שהגיש הארגון הזה באותה סוגיה, אז נגד רשות השידור השניה או איך שקוראים לה, התנועה משכה בחזרה לאחר דיון בבג"צ בו המותב לא ההין לקבל את טענות התנועה בענין.
התלונה הנוכחית איננה עתירה לבית משפט, אלא מכתב תלונה שגרתי ליועמ"ש בדרישה להורות על פתיחה בחקירה. מסוג המכתבים שכ15 מהם מגיעים לשולחן היועמ"ש מידי יום ביומו. על-פי פרסום מכתב התלונה בידי עוה"ד המייצג כנראה, מר גלעד שר, מצו"ב שם נספח ובו למעלה מ100 מקרים של הסתה חמורה ושאר מרעין בישין. דא עקא, גם מר שר עצמו לא טורח לצרף את הנספח לקריאת הציבור. זה כנראה חומר מאוד חסוי וסודי, שאסור שהציבור ייחשף אליו ;-). אולי יש מצב שאם הציבור ייחשף לחומרים לגביהם טוענת התנועה שמדובר בהסתה חמורה ושאר מרעין בישין, הוא עוד יגלה שמדובר בסדרת חרטוטים שמזכיר את סעיפי האישום בשוחד נגד נתניהו :).

בקיצור, הוגשה תלונה ליועמ"ש, עניין שגרתי שלא מלמד על מאומה. על מה בדיוק הוגשה התלונה, התנועה מסרבת לספר, או בכל אופן בחרה שלא לעשות זאת גם לא בפרסומיה שלה.
בפעם הקודמת שהתנועה ביקשה לפעול נגד ערוץ 14 היא עתרה לבג"צ, אך למרבה צערה נזרקה שם מכל המדרגות.

זהו. זה המידע שיש. בכל אופן הפומבי. אם פספסתי משהו אשמח ללמוד, לעדכן ולהשלים :). אבל בינתיים זאת התמונה. כעת מי שרוצה להתרגש מזה, שיבושם לו. מי שקצת מכיר את הINBOX של היועמ"ש, לא ימהר לעשות כן :cool:.

למעלה