איתן בבקשה עזרה

ורד 34

New member
איתן בבקשה עזרה../images/Emo140.gif

יש לי שותפה ואני שאולת האם כדאי לי להיפרד מימנה ולפתח את העסק עם בעלי בבקשה עזרה, אני חייבת לדעת אני מתלבטת וחצויה

ורד יקרה

לא קלטתי את הצורך שלך בלהפרד מהשותפה, נסי להשלים לי את הצורך הזה. כשאני מתבונן על המהות שלך והעסק אני מבחין שאת חדורת "אידיאולוגיה" וכיוון מיוחד, יתכן ועל רקע זה קשה לך להתנהל עם שותפים. אני לא רואה את בעלך כגורם מקדם בקטע של שותפות אלא כיועץ ו/או נותן תמיכה מהצד בנושא התנהלות עסקית. אם בכל זאת החלטת להפרד משותפות יתכן וכדאי לך להעסיק עובדים כשכירים. הן עובדים בפועל והן מקדמי שיווק ומכירות. אם תנדבי עוד פרטים יתכן ואוכל לאות יותר. יום טוב ובהצלחה

עוד משהו

ורד יש לי תחושה ששילוב תכונות מקצועיות נוספות שלך בעסק יכולים להביא לפריחה. משהו כמו פינה או יום של קריאה בקלפים.

ורד 34

New member
../images/Emo24.gifתודה על הכל

השותפות שלי מבוססת על עסק אחר ולא על מיסטיקה היא מבוססת על מתנות לאירועים. כל אדם שמעוניין לערוך אירוע כלשהוא ולתת מתנות לאוחרים שלו אני זו שמספקת את המתנות. עכשיו נוצרו מספר בעיות, וכרגע אני לא יודעת בדיוק לאן ללכת.

כן

זה היה לי ברור שאת מדברת על העסק האחר. בראייתי את צריכה לשים בצד את יתר מטלות היום, להתרכז כל כולך באותו עסק לבד כאשר הבעל יהיה היועץ העסקי וגם לא יזיק שתזרקי עליו את הניירתהעיסקית ואת כולך תתרכזי שם בתוספת עובד שכיר. הדבר שציינתי, שווה לשלב בחנות פינת מיסטיקה פעילה או באופן קבוע או ביום מסויים בשבוע או כאקט של מבצע שיווקי פעם בתקופה.

למעלה