איתן הו איתן

לא נכתב על שום אדם ספציפי

אלא מייצג את התפיסה השגויה בה גבר שמביע רגשות/התנהגויות נשיות נתפס בחברה כ... השיר מדבר על איזון בין הצד הנשי שלכם לזה הגברי, ללא קשר אם אתם גברים או נשים (כולם זקוקים לאיזון הזה) השואל (מאיר) מנסה לבדוק עם בחור אחד אקראי עד כמה הצד הנשי שלו מפותח ועד כמה הוא מתבייש להודות בזה.. "רואים שאתה בחור, בסדר גמור רק איזה מין בחורה אתה?" זו השאלה, כלומר כמה קשר יש לך לצד השני שלך. וחוץ מזה תסלח לי על השאלה אבל מה זה הניק המוזר הזה עליך?? קוד של כספת?

יעקב32

New member
לצערי התשובה שלך שגויה

השיר הזה נכתב כלעג לבחור שרואה את עצמו כ.... בעיקבות השיר ובעיקבות ראיון שבו מאיר דיבר על השיר ואף הוסיף כהנה וכהנה, ספג מאיר ביקורת צולבת מהקהילה ההומוסקסואית ומהתקשורת. לאחר תקופה מאיר התנצל בחצי פה

באמת לצערי

אך אתה טועה טעות מרה. ראשית, יש סיכוי שאתה מבין את השיר לא נכון, אין כאן שום צחוק על מישהו, יש כאן שאלה אמיתית וכנה על צדדי הנפש המנוגדים כיביכול. שנית, אל תיתן לטראומות מהעבר לשבש לך את הבנת הנקרא או את חיבתך לשירי מאיר.

יעקב32

New member
מאיר ז"ל התבטא לא פעם ולהלן ציטוטים :

ויקפדיה:לאחר התבטאויות עוינות של אריאל כלפי הקהילה ההומו לסבית, אותם כינה בין הייתר "מדגרה של מחלות" בעיתונים "הארץ" ו"ידיעות אחרונות", הוחרמו הופעותיו ותקליטיו בחוגים מסוימים, וכן החלו פעולות אלימות על ידי מפגינים שעקבו אחריו במהלך סיבוב הופעותיו. בספטמבר 1998 הודיע מאיר אריאל כי הוא מפסיק להופיע לאור גילויי המחאה כבר. מאוחר יותר אף התנצל בתקשורת על דבריו וכתב מכתב לעיתון הקהילה בו הוא הכריז על עצמו כ"בור גמור" בכל הקשור לנושא" מתוך האתר מאיר ברשת:עברנו את פרעה / תוספות בתים נוספים ל-"עברנו את פרעה" המקורי, ובהם התיחסות לפרשייה עם קהילה הומו-לסבית, לתוצאותיה, ולקושי ביחצ"נות של מאיר והדיסקים המאוחרים שלו. אני רק חושב שזכותי להבין גם את השיר הזה בהקשר הזה ! "אגב היום יש גם ניתוח לשינוי המזל"

זו הזכות הגדולה

והגדולה שיש לכל אחד מאיתנו לגבי שירים בכלל. במקרה הזה, נדמה שאתה מרגיש פגוע מהפרשייה ההיא והיינו מבקשים בעדינות שלא תעלה את מה שכבר מזמן ירד... זה נכון שזכותך להבין את השיר כך אך זה יהיה קטנוני מצידך לא להסכים גם לפרשנות הכללית והאחרת של השיר. שאל אנשי קהילה היום אם השיר הזה נשמע להם פוגעני או מזלזל וצפה לתשובות מפתיעות. ויקיפדיה???אתה מצחיק אותי ידידי, הרי יכולת בעצמך לשים שם ערך או לשנות אותו אז אל תבנה עליהם כמקור אמין. בכל אופן זה לא המקום להתחיל להתנצח אם מאיר אמר או חשב ככה או אחרת, הפרשייה הזאת מזמן לא שייכת לכאן אז ברשותך, זו תגובה אחרונה בנושא ולא יהיו עוד.

יעקב32

New member
חבל שהובלת למישור האישי

אך לענינינו כאחד שרואה את עצמו כמעריץ של מאיר ז"ל נראה לי שלא מן הראוי בפורום שבא לכבד את זכרו שישתיקו חלקים מסויימים מאישיותו הרב גוונית. מאיר לא היה רק הצנחן המזמר, או רק אגדת דשא, או רק ארול, מאיר היה מכלול שאפילו אין צורך להרחיב עליו. וודאי שהוא עצמו היה בורח מהצביעות ויפות הנפש של אנשים כמוך שמנסים לייצר ממאיר חית מתכת חלקלקה שמשדרת חיוכים חנפניים ומבטים צבועים לכל עבר !!

טוב, אני אשאל...

מר יעקב32, האם אתה יודע ששירז א ר י א ל דרורי היא בתו של מאיר אריאל? ולמותר לציין שגם אני הבנתי את השיר כמוך. וברור שאתה בחור. בסדר גמור. אבל.

יעקב32

New member
בוודאי שאני יודע

רק לא הובנה האשה שאמרה במותו ציווה את החנופה בזמרתו רק ליטף לא עיקם ולא חירף באו נא בהמונכם בטפכם וברינטגוניכם...

למעלה