איתן ובעיקר דניאל חוצפנים.

to be1

New member
איתן ובעיקר דניאל חוצפנים.

הרווק=איתן. אמור היה לצאת לדייטים לבחור כמה ובסוף העונה לבחור את האחת. אבל בשלב מוקדם מידי בחר וכולן מנוטרלות כולל החדשות. דניאל בוכה כול פעם שמישהי מנסה להתקרב לאיתן ועושה נאומי אני מאוהבת ורק אורטל צחקה איתו לא דברה איתה יומים. ועכשיו שניהם מיעצים לגב לבחון את הבנות לנסות, ודניאל מעודד לתת עוד צראנס למור..

to be1

New member
איתן ודניאל צריכים לצאת.

הם מוצהרים כזוג. אף אחת לא מתקרבת(גם לא מהחדשות) לאיתן. אז למה שהם יגיעו לסוף והשאר תעופנה והם גם יזכו במיליון.

אני לא יודעת..

אני רק יודעת שהיא הייתה סגורה עם בן בחדר מלא זמן.. ושום דבר לא ברור, היא לא אמרה במפורש לדעתי.

עינת 1

New member
ואם השמועה נכונה

אני לא מבינה מה יש לליהי להרוויח מזה?? הרי ניכר בעליל שהוא דוחה אותה ברמות על. והיא לא תזכה בשום פרס ממילא, אז מה הקטע?? למה להתחרפן ככה ולהשפיל את עצמה?

webguy

New member
ההשגיות משבשת מחשבה לפעמים ..

במילא היא כבר השפילה את עצמה הפליק פלאק שעשתה בין בן לגב .. האח של בן מבחוץ הבין את זה ...שבן יצא וגם להיאי זה פשוט יראה גרוע אם יפרדו ישר בחוץ..!! מה שבן לא מבין הוא עו"ד ויועץ פולטי זה עלול לפגוע, לו בדמוי הציבורי שלו ... כבר ראינו מה קרה לסער מהאח השני שהודה שהאח הגדול גרם לו נזק ..!!

adiyon2

New member
ליהיא נכנסה רק בשביל הפרסום

היא רוצה קמפיינים. היא לא הראשונה ולא האחרונה שמגיעה לדברים דרך המיטה, היא לא המציאה את זה. היא כנראה חושבת שככל שתשאר בבית יותר, כך תקבל יותר קמפיינים. אולי זה יצליח. אם זה יצליח זה יתן לה יותר ממיליון.

לונדרון

New member
מידה מסוימת של פרסום היא השיגה, לגבי קריירה

בתחום הפרסום (אני מניחה שהכוונה היא לדוגמנות), זו כבר שאלה אחרת (היא אחרי גיל השיא בתחום).

למעלה