איתן ודניאל התערערו!כאילו עכשיו הפסידו מיליון

דקל69

New member
אין להם מושג קלוש כמה זה מכור, את הפגישה

עם החברה של דניאל ליוו בקולות צהלה כאילו הענין בדיחה בזמן שהיא התוודתה על אהבה, על זוגיות אמיתית ועל רצון וכוונה להמשכיות. המוסיקה ממש צרמה לי בעיניים. הם ייצאו והם יבינו הכל, אין לי בעיה שדניאל לא תזכה אבל לפחות שתהיה אמינות, שקיפות ויושרה העריכה ובהפקה. עכשיו אני מבינה את ההצהרה של אבא של דניאל שביקש ודרש שביתו תצא משם כבר מזמן - הוא הבין שהכל מכור ומי שמיישר קרו עם ההפקה הוא הזוכה. אמא של קרן התבטאה נגד כולם, נגד דניאל והרווקים אך מעולם לא השמיעה מילה כנגד ההפקה.

דידי 9

New member
דניאל מתחמנת גם אתכם:)אבל שם בחוץ-האנשים לא

טיפשים לשמחתינו! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

זה לא באמת הקהל בואו נודה באמת זה המשפחות

לרוב. אצל קרן בכלל אין לי מושג מי מסמס לה כי איך שהיא מוצגת בתכנית ואיך שכותבים עליה באתרי האינטרנט זה הבדל של שמיים וארץ 6 אלף סמסים או 6.5 אלף סמסים זה לא באמת פונקציה שמצביעה על קהל רב שמסמס רק חברים ומשפחה יכולים להגיע ל4 אלף בקלות ואם יש לך משפחה עשירה אז בכלל האבא יכול לשים עשיריה ולהרוויח מיליון

efrat800010

New member
הם היו כל הזמן כל כך בטוחים בעצמם כמו

שני אלים באולימפוס והיו בטוחים שהמיליון ביד שלהם וכולם לא מבינים איך אורטל הגיעה למעמד הזה איתן בטח אוכל את עצמו מבפנים לאורך כל הדר מאז סיום הקשר עם אורטל הוא מלכלך עליה ומנסה להפיל אותה אחחחחחח אחזה כיף

meytula

New member
ממש לא נכון

הם אף פעם לא היו בטוחים במילון ותמיד איתן ידע שאורטל מאוד חזקה בחוץ והוא גם ציין את זה עוד מתחילת התוכנית כמעט אחרי 4 העמדות

שגיא פינס עושה כתבות על הסבא העשיר של דניאל

ושההפקה עושה לדניאל ת.ז של צפונבונית מפונקת הסיכויי הקלוש שדניאל תזכה במיליון תוסיפי לזה גם את ההעלמות הכמעט מוחלטת של דניאל ואיתן מהפרקים המרכזיים בחודש האחרון אין מצב שככה הם יזכו בלי זמן מסך הם דועכים לאט לאט אם אבא של דניאל והמשפחה של אורבך לא יתעוררו ויסמסו בסכומים גדולים אין להם צ'אנס

למעלה