אבוד גם לשאר..נו צ'אנס. מה יתן טוויסט לעלילה כדי שלא נשתעמם?הכנסת אטרקציות אמיתיות וחדשות לוילה.אולי...למרות שלי אישית זה נראה באמת אבוד- הבחור תפוס חזק.
א מבקשת לא לפגוע בעברית שלי. אין יותר מחמש שנים בארץ ..תושב חוזר מצרפת . גם אני צופה בתוכנית. גם מהשעמום של לילות הקיץ. והחום. כי אין שם הרבה אמת. הרבה שוק? יש שם .זה לגבי המילים וחוסר התרבות של הבננות. כולם משחקות את המשחק. חלק קטן הזוי ולא צריך להמשיך להיות למען המטרה של סיפור של הרווק" המבוקש? משומה כולם יסכימו איתי? שהם נשארים למען המטרה של קצת סדר בסידור הדברים בבית וכמובן עזרה לאיתן לקידום הבחורות . הכוונה מאתי על אתי-היא עושה עבודה של ארבעה מכול עוזר פרלמנטרי של איתן זו הסיבה שאתי שם. לא אהבת את הדברים שהיא עושה. אמש עלו על זה רק מאוחר. שאתי היא כול יכול" עברה את השיא של הנהלת ההפקה. ואלי רק מאוחר ירד להם האסימון למה הקבוצה של אתי קרן וליהי . קיבלו את הקולות הכי נמוכים .ובטוח יש להם רמז מממהפקה זה ליאתן. ההפקה לדעתי עשתה צעד מאוד אחזרי. ליום הולדת של אדם באשר הוא לא עושים דבר רע. וזה כול החוגגות. רק בכו... נכון כול אחת מאיפה" כואב לה. ושוב הכי נפגעת זו דניאל. ושוב לדעתי דניאל הכי אמיתית. קצת ילדותית. אבל זו היא כול השאר צבוע. מה לעשות מאוהבת...?? כך נראה וכך נשמע. ולא אסטרטגית בכלל לא. על אותה אחת שנראת תמימה לעיין והיא לא. זו רק עמבר.תקראו אותה טוב ועל הסיפורים שלה ושם יש להבין מה היא בכלל רוצה מהבית הזה. עד כאן דעתי בלבד. . יש כאן מילה לא יפה נגד דניאל ולא אהבתי. אבל זו דעתי בלבד. רק לדניאל נקשרתי . שבת שלום ומתוקה לכולם לצוות הנהלת הפורום. תהנו