איתן כזה כולרה ...מה שהוא עשה לענבר !

elvis18

New member
איתן כזה כולרה ...מה שהוא עשה לענבר !

הריי הוא מהדקה הראשונה ידע שהוא והיא זה ביג נו נו ,אז למה הוא לא העמיד אותה להדחה ?? ובמקום זה העמיד שתיים שהקשר שלו איתן יותר טוב מהקשר שלו עם ענבר ...אני לא מבין את הקבלת החלטות שלו ואני גם לא מבין את זה שהוא מדבר כזה בג'נטלמניות שאין למה מה לחפש במשחק בגלל שהוא לא מעוניין בה בכלל ,אז מה עכשיו היא תשאר תקועה בבית הזה בלי שום תכלית ? http://dor.walla.co.il/?w=//1838396/@vod|סלינק הגישה שלו להגיד לה שהיא לא בשבילו בלי בכלל לתת לה אפילו רבע הסדמנות זה מגעיל ...הוא פסל אותה מההתחלהולא נתן לה שום צ'אנס אפילו לא הקטן ,אני מעוצבן עליו מאוד ...הוא מביא לי תקריז ,הוא מנסה להיות האימא של הג'נטלמן ומצד שני הוא נותן קטנות ממש לא יפות ביחס הלא חם שלו ולא אוהד שלו כלפי חצי מהבנות . לפחות תחבק אותה לפחות תתן לה הרגשה טובה ,לפחות תגיד לה שלא משנה מה היא והוא חברים היו וישארו ושהיא תמיד יכולה לבוא ולדבר איתו ,מה הוא שולח אותה לדרכה ,כאילו זה דייט גרוע שנגמר ...היא הריי תקועה איתו באותו ביית לפחות עד ההדחה הקרובה ... בקיצור מאוכזב ממנו מאוד ,חסר לו שהוא יפגע גם בעדי ואיילת !!! לאיתן עם כל היענתו "כבוד" שלו מגיע בחורה כמו אתי או ליז ,הם יסתדרו יופי ביחד ... אחת תוקעת סכינים על ימין ושמאל ,השנייה עם האף למעלה כמו בת מלוכה

lapin1000

New member
דווקא עושה רושם שיש לו טעם משובח

לענבר יש אופי נוח אך חיצונית היא לא מתאימה לאיתן. הוא חתיך מידי לאחת כמוה. זה נכון שענבר היתה אמורה לעמוד להדחה אבל לא ניתן להדיח את כולן בפעם אחת. אז בעניין זה הסר דאגה מליבך. אתה באמת מאמין שהוא יבחר באיילה? אתה לא חושב שיש לו קצת כבוד עצמי? לעדי יש עור פנים מאוד בעייתי,לא ברור לי כמה זה חשוב לו.

easternstar

New member
מציגים אותו כצנון אשכנזי חסר רגישות

והאמת שאיתן אורבך האשכנזי מצטייר כטיפש מוחלט. הוא שאל את הפסיכולוגית אם מותר לו לא להסביר למה הוא מדיח והיא אמרה לו שלטובת הבנות הוטא צריך להסביר כדי שהן תקבלנה "תובנות" והוא צריך ללמוד לא לחשוב שלא נעים לו. הצנון האשכנזי הטיפש האמין ושכח שיש קהל בבית שיראה את ענבר המסכנה ויתחיל לא לסבול אותו. גם יפיוף אשכנזי משעמם ברמות שלא יודע לנהל שיחה אחת חכמה ומעניינת וגם חסר רגישות. מכאן הדרך להפסיד את המיליון למזרחית שהקהל יבחר תהיה קלה. איתן אורבך טיפש מכדי להבין שלא זורקים בחוסר רגישות מול עשרות מצלמות ולא משנה מה הפסיכולוגית אמרה לו.
.

elvis18

New member
מה ההגיון בזה?

הם דופקים את הכוכב של הריאלטי שלהם ?? חוצמזה שהם הורידו את הקטע עם ענבר בגלל שזה קטע למשדר המרכזי שהוא מזמבר אותה ככה ,המנייאק הזה ,לקח א תאחת הבחורות הכי רגישות שמה ודפק לה ראסייה בלי רחמים וחיסל אותה לגמריי ,הוא עצבן אותי מאוד ואני עדיין מעוצבן עליו ,הוא פאקינג חסר רגישות כמו שאמרת...

easternstar

New member
הוא קיבל סיכוי להוביל את התוכנית והוא מפשל

אילו היה אינטליגנטי ולא יפיוך אשכנזי, שלא פיתח את כישורים אחרים מלבד שחיה היה מבין שהוא צריך להחזיק את התוכנית. היה להם ריטינג מתחת לאדמה והם יצטרכו ליצור דרמה. הצנון לא מסוגל לעניין וליצור דרמה והם יכולים להשתמש בסיפור של ענבר, שהקהל אוהב, או בסיפור של אתי או בסיפור של אורטל. אני מעדיף שיריצו או את ענבר או את אורטל מול איתן ולא את אתי כי היא אינה מצטיירת כבעלת לב טוב. אתי הלשינה על אורטל שהתנשקה עם איתן (סיפור שלא היה ולא נברא) וגרמה לבלגן שהכאיב לאורטל המזרחית המתוקה.

elvis18

New member
אין קשר לזה שהוא אשכנזי ....

הוא פשוט אדם קר ,להגיד ככה לבחורה כשהיא גם ככה מבואסת ועל הפנים ,זה ממש אבל ממש לא פייר ,אנ יהרגשתי שהוא פגע בה ,לדעתי היא צריכה לצאת מהווילה ולהפסיק לסבול ,מה שווה המיליון שקל בשביל 3 חודשים של סבל טהור בוילה ?? כמה שאנ יאוהב אותה וחושב שהיא אחלה אנ ילא אצביע לה כדי שתמשיך לסבול ,כואב לראות אותה ככה ... ואני בטוח שגם היא תשמח ללכת אם יתאפשר וכבר היום ... לאיתן יש המון המון כישורים ,אבל להיות רגיש לבנות ולא להיות צנון זה לא אחד מהם ...אף אחד לא מושלם !

easternstar

New member
לא ראיתי אצלו כישורים מיוחדים. לא יודע לשוחח

לא יודע להוביל. החברים שלו (במיוחד יוני) מסובבים אותו על האצבע הקטנה והוא אפילו לא מרגיש. הוא נאיבי ברמות והסיכוי היחידי שלו שלא ישנאו אותו היה בגלל שבאופי ובאינטואיציה הוא לא רצה לפגוע. הוא הלך לשיחה עם הפסיכולוגית(ששידרו בפעם שעברה) ושם הסבירו לו שרצוי להגיד הכל בפרצוף וזה לא מעליב. רק טיפש לא היה מבין שכמו שהוא נעלב גם הבחורה תעלב, ובמיוחד בחורה חמודה עם רגישויות. זה טוב לרייטינג אבל לא טוב לו כי יש חיים כשיצא מההסגר שלו ויראה את הצופים. אני מסמס לענבר בהדחה הקרובה כדי שתדע שהקהל בבית אוהב אותה ושהצנון חסר הרגישות יחנק ויבין שרואים אותו מתנהג בחוסר רגישות. בפעם שעברה לא היה אכפת לי אבל ענבר נגעה לי בלב. מסכנה.

מאיפה אתה יודע שהקהל אוהב את ענבר?

ענבר לדעתי תעוף ביום ראשון הקרוב אם תועמד להדחה מחר. ולא משנה אם זה נגד לירון או נגד אתי. כנראה שלירון עומדת מחר,כי ראו בפרומואים שאיתן לא מתחרט על ההעמדה שלה,וכן רוצה שהיא תעזוב. יש כמה אפשרויות סבירות למי תועמד עם לירון. 1.ליאן-אבל יש סיכוי שאורן ובן יחלצו אותה מזה,כי סה"כ היא לא מזיקה לבית. 2.אתי-אחרי תצוגת הצרחות והקללות שלה היום בן נשאר בהלם,אורן בהלם ממנה כבר מיום 1.וגם יוני די התרחק ממנה. 3.ענבר-סיכוי גבוה מאוד ,כי איתן פשוט לא מתחבר אליה בכלל. ודרך אגב אורטל לא מתוקה בכלל לטעמי,היא מאוד מאוד יודעת איך לרקוד על המסכנות שלה.יש לה פרצופי צומי ופאפי לתפארת בתי המשחק.

easternstar

New member
אני מנחש לפי התגובה שלי. אני ריחמתי עליה

וגם המנחה אמר שכואב לו הלב עליה. לדעתי רוב בני האדם כשרואים בחורה חמודה שמספרת שאבא שלה נטש אותה בגיל 4 ואיך היא חיכתה שעות ולא ידעו שהיא מחכה ואיך מאז אין לה בטחון והיא חושבת שכולם ינטשו אותה כן ירחמו עליה. במיוחד כשהיא כן יפה וכן סקסית ולא שמנה ומנסה לצחוק ולהיות עליזה למרות הכאב שיש לה בלב.

האמת שגם אני ריחמתי.אבל יותר לא הבנתי את.

הסלידה הכמעט מיידית שהיתה לאורבך ממנה.כנראה שהוא ראה משהו בבית שאני ואתה ואחרים לא ראינו,כי אורבך לא מפגין כזו סלידה לשום דיירת שם ככה. כן היא לא הטייפ שלו,היא לא יפה מספיק בשבילו לא יודע מה,הקעקועים והחופש המיני שלה לא לטעמו,אבל עדיין תהיה בן אדם. הבנתי שהשיחה של היום איתה,קרתה ונוצרה רק בגלל לחץ של איילת עליו,מה שענבר לא יודעת ועוד יותר היה מכאיב לה לדעת. ענבר מאוד בקטע של איתן,והיום סוף סוף היא שמעה כמה הוא לא בקטע שלה. זה חשוב.אני מאוד מקווה שהיא לא תודח,אבל הסיכויים נגדה לירון קיבלה כבר הוכחה שיש לה מסמסים,אמנם נגד תרצה האנמית אבל עדיין. ואתי? נו ברור שאם היא תועמד אין מצב שההפקה או הקהל בחוץ ידיחו אותה,במיוחד שהיא גייסה את כל טבריה איתה. הסיכויי הבאמת טוב של ענבר לשרוד בוילה לדעתי הוא מול ליאן או לינוי.

easternstar

New member
היא שמנה לטעמו. הוא אמר שמיד כשראה אותה

ידע שאין לו משיכה אליה. גם תרצה נפלה מאותן סיבות. הוא אוהב אותן רזות וכוסיות אבל היה צריך להבין שהתוכנית לא נועדה לסדר את חיי האהבה שלו. גיא גיאור הבין את מקומו וידע לשחק את המשחק למרות שבמקרה התאהב כבר בהתחלה. איתן לא מספיק אינטליגנטי להחזיק תוכנית ריאליטי והעורכים יצטרכו לעשות מהקטעים משהו סביר. יש דרך לערוך ניפוי ולפחות היה צריך לתת לכל אחת את 5 דקות התהילה שלה לפנות לקהל בבית. הן נמצאות שם כי זו תוכנית ריאליטי ולא בגללו. הן אפילו לא ידעו מי הרווק כשהתחילו את האודישנים. הוא מתצהג כמו צנון. גיא גיאור בפורמט הרבה יותר קשה ידע לא להתנהג כמו צנון.

הייתי ממליץ למר אורבך להסתכל גם קצת על עצמו.

הכרס הקטנה שהוא מגדל לא בדיוק פוטוגנית,ובטח די מאכזבת מאחר שמדובר באחד שהיה לו את אחד הגופות החטובים בארץ שהיה שחיין. אם אני לא טועה גם לירון דיברה על כך.ענבר לא שמנה,היא עגלגלה אבל עם קימורים.אני חושב שדווקא האופי הפתוח מידי שלה מרתיע אותו,והנסיון המיני הרב מאוד שיש לה,ולא לטובה דווקא. במילים אחרות היא גדולה עליו ועל חבריו.איתן אינטילגנטי מאוד,אבל האופי שלו לא מתאים לריאלטי,הוא לא סחבק מידי,לא זורם מידי,ולא קיצוני מידי לא לפה ולא לשם. אני חושב גם שהוא די חי על ימי הזוהר שלו מבחינת מראה חיצוני,מה שהוא היה לפני 10 שנים זה לא היום ואני מקווה שהוא יפנים את זה. אל תשווה בין גיאור לבין אורבך,זה חיים שונים לגמרי,גיאור היה בתכנית ערוכה,זה לייב. הרבה קטעים נערכו וצונזרו מהרווק של גיאור. כן רוב הבנות שם לא בגלל אורבך,זה ברור,גם אם אבשלום קור היה נבחר להיות הרווק רובן היו שם.אבל השאלה המעניינת האם הצופים בבית יתנו מיליון דווקא לאנדרדוגית שאורבך לא רוצה? לדחויה?

easternstar

New member
כשיגיע הרגע ואם העריכה תדע לקדם אותה

זה הסיכוי היחידי של התוכנית המשמימה הזו. נראה לך שמישהו מתעניין בסידור חיי האהבה של איתן אורבך וצריך לעזור לו לבחור בחורה? מה השטויות האלה כמו שאומרת עדי אשכנזי.

elvis18

New member
התוכנית לא משמימה אני דווקא נהנה ממנה ...

ולגביי איתן,הוא יש לו המון כישורים ,רק כישורים חברתיים אולי זה לא הצד החזק שלו ,אבל גם א םכישור חברתי לא הצד החזק זה לא אומר שצריך להתנהג בצורה כזאת לא יפה ,ניתן להגיד אמת בפנים ,אבל גם צריך לדעת איך עושים א תזה נכון ומה עושים לאחר מכן ..כי הוא אמר את הפצצה ואז פשוט נטש ונתן לה להחנק ע ם זה ..זאת הבעיה ,לא זה שהוא היה ישיר איתה ,זה שהוא כנה זה דווקא טוב ,השאלה איך עושים את זה בשביל לא לצאת כמו שהוא יצא ..

למעלה