איתן לוקה בנכות רגשית

silkii

New member
איתן לוקה בנכות רגשית

לדעתי יש לו אטימות רגשית,וחוסר רגישות והבנה קיצוניים אפילו לפעמים של אנשים שמולו.הוא פוגע בבנות על ימין ועל שמאל-כאלה שלא מצאו חן בעיניו,ולפעמים גם בחברים שלו.הוא כמו מכונה הרבה פעמים -פשוט מניאק,והוא גם אמר את זה בפירוש היום -"לא אכפת לי הפגיעה בצד השני,העיקר שאני מרגיש טוב עם עצמי כי אני מוציא את מה שאני חושב עליו,ואז אין לי מטענים עליו בבטן,ויותר נוח לי לתקשר איתו אח"כ.." בנות באו לתכנית ריאלטי שלך,אין לך אפילו מינימום רגישות ? ככה הוא התנהג למשל עם עדי,עם ענבר,עם ענת,עם לירון,וכו' וכו'. ממש סתום.יוני ניסה להסביר לו שעודף כנות זה לא תמיד הדבר הנכון,אבל הרובוט הקרפיון חושב כרגיל רק על עצמו.נכה ריגשית!!!! וזה עושה אותו נורא לא אטרקטיבי בעיני,גם אם נניח שהוא נראה סוג של טוב,אבל זה פשוט דוחה!!!!!!!!!!!!!

הפסיכולוגית אמרה לו שיזרום עם הכנות והוא

מיישם. היא אפילו לא תיארה עד כמה רחוק הוא ייקח את זה. טוב, זה היה בציניות. ברור שככה הוא. אבל אצל הפסיכולוגית דווקא אמר שהוא לא תמיד אומר את האמת בפרידות. ובעיני בהחלט לא חייבים. עדיף להיות מעודנים ולא לאמר את האמת מאשר לפגוע בצד השני. אבל במקרה שלו מדובר על דבר נוסף, הוא כנראה מאוהב בעצמו בטירוף. הוא לא חושב שמישהי מספיק שווה אותו. וכמובן שהוא לא מדבר סתם עם פשוטות העם. אני לא אומרת שהוא חייב כל הזמן להתאמץ. אבל כמו שכבר אמרו, הוא בתוכנית טלויזיה, אז שיראה מעט כבוד. אשכרה זה נראה כמו בית ספר שם שתי קבוצות. המקובלים והלא מקובלים (מקובלות). רק שפה אין ברירה, והם באותה מסיבה.

silkii

New member
זה בטוח מלפני..לא מאמינה שנעשים אטום בשנייה..

ברור שצריך לסנן,במיוחד שגבר מדבר עם בחורות,וגם הן צעירות ממנו,איכס ,הוא ממש אנטיפת וסתום

sivan1237

New member
ילד שמנת שקיבל תמיד מה שהוא רצה

זה מה שוקרה שמכניסים אותו לבית ואומרים לו תבחר..אי אפשר לצפות לאיזה תיקון.. אבל הוא לא בן אדם רע..סה"ב בחור מנומס פשוט הוא לא טיפוס ישראלי חם,מנטליות של אירופאי

silkii

New member
מנומס הוא בטוח לא,סתם תקוע לו מקל בתחת

נימוס זה קודם כל כלפני בחורות,להיות קצת ג'נטלמן,לרכך דברים,ולא לפגוע באנשים בגסות כמו איזה תאונה,לכן הן שבוזות ככה גם,זה ממש פוגע, זה שמישהו אשכנזי ופלצן כזה שלא רוקד,לא הופכת אותו למנומס,הוא ממש בוטה וחסר נימוסים ברמה האנושית בעיני

שורדת 28

New member
אם איתן האנטיפת היה מנומס הוא היה היום

מפנה את הצלחת שלו לפחות, או שוטף כלים, אבל לא זה ולא זה!!!!! בן אדם שיודע לבקר אנשים חוץ מאת עצמו, אל רואה את הדפקטים של עצמו ויש לו מלא! איך אפשר להתאהב באחד כזה! בא להקיא ממנו!

silkii

New member
הוא יושב כמו איזה סולטן,ורק מחלק הוראות

ותביאי לי את זה ותביאו לי את זה,ואת תבואי אלי לחדר,ואת תבואי אלי לחדר,ובואי רגע...בעעע בטוח שהוא מתנת ה' למין הנשי (לא!!!!)

tapuzo

New member
../images/Emo3.gif הבנות משפילות את עצמן חבל"ז

כשהן ייצאו מהוילה - הן לא ייצאו מהבית

למעלה