איתן סליחה שרצת לטלביזיה גם אני התאכזבתי.....
א איתן דואק New member 28/2/10 #2 אני מעדיף לרוץ סתם 1000 פעמים ולא לפספס פעם אחת ! את הספר הזה ראיתי לפני מספר ימים בעיתון , הוא מזכיר קצת את פבליטו אבל בכלל לא דומה לו.... בכללל אני חושב שאף אחד לא יכול להיות דומה לפבליטו ( לא דימיון חיצוני ) פשוט כי אין דברים כאלו אין ! .
אני מעדיף לרוץ סתם 1000 פעמים ולא לפספס פעם אחת ! את הספר הזה ראיתי לפני מספר ימים בעיתון , הוא מזכיר קצת את פבליטו אבל בכלל לא דומה לו.... בכללל אני חושב שאף אחד לא יכול להיות דומה לפבליטו ( לא דימיון חיצוני ) פשוט כי אין דברים כאלו אין ! .
M myh350 New member 1/3/10 #7 אין על האיש הזה... גדול מהחיים כל הכבוד לו על התרומה הגדולה ממש התרגשתי לקרוא על ההופעה הזאת
א איתן דואק New member 1/3/10 #8 אין לך מושג עד כמה את צודקת , פבליטו תורם המון הופעות לכל מיני מטרות חברתיות חשובות הוא מחמם ומקרב לבבות רבים ישר כוח ! .
אין לך מושג עד כמה את צודקת , פבליטו תורם המון הופעות לכל מיני מטרות חברתיות חשובות הוא מחמם ומקרב לבבות רבים ישר כוח ! .
ש שמוליק דואק New member 28/2/10 #5 תמונה של זוג לקוחות שלי עם פבלו הופיע בפני החברה שלהם במסיבת פורים בראשל"צ. כששמע שהם מאשדוד הוא מסר לי ד"ש ונשיקות.. חמוד
תמונה של זוג לקוחות שלי עם פבלו הופיע בפני החברה שלהם במסיבת פורים בראשל"צ. כששמע שהם מאשדוד הוא מסר לי ד"ש ונשיקות.. חמוד
א איתן דואק New member 1/3/10 #6 בוקר טוב ותודה על התמונה והכתבה , מסיבת פורים ללא תחפושות ? העיקר שהד"ש הגיע וגם תמונה ששווה יותר מאלף מילים
בוקר טוב ותודה על התמונה והכתבה , מסיבת פורים ללא תחפושות ? העיקר שהד"ש הגיע וגם תמונה ששווה יותר מאלף מילים