אי או א?

avielss

New member
אי או א?

שמתי לב שיש דוברי לדינו שמבטאים מילים מסויימות באE ויש באיE דישה-דישי -אמרתי פיזגדו-פזגדו-כבד יש הסברים?

RORGAD

New member
תשובה לאביאל

שלום ארמוזיקו, קומו אסטאס? לשאלתך כן זה תלוי מהאיזור שהם באו, למשל בבולגריה אומרים פיזגדו, באיזמיר אומרים פזגדו, באיסטנבול מדברים כמעט כמו בבולגריה, יש מבינינו מי מבולגריה? ועוד דבר רציתי לשאול אותך, למה אין גברים בפורום? רק נשים גולשות? לא יכול להיות כי אני מדסקסת הרבה דרך ה- ICQ עם גברים, ודווקא הייתי רוצה לדסקס בלדינו עם גברים, עם כל הכבוד לנשים, ואין לי שום דבר נגדן, להיפך אבל הייתי רוצה שגם גברים יצטרפו. תנסה לעודד?? כומו אסטבה אל שבת? אסטבה מוי קיינטה, יו אסטובי דיה אנטרו אן אל "קנטרי" אי מס אסטובי אן לה בריכה כה דה אפוארה, אי טו?

avielss

New member
פואדה סר קה לוס אומרס סון

טוקמקס קומו אמי קה נו סבן אוטיליזר אל ICQ אל שבה אסטבה אוחוחו קיינטה קומו אל גהנם אמא נו היי נדה אגורה סטה מיזור

RORGAD

New member
אביאליקו

קרידו מיו טו נו סוס טוקמק, דה קה אסטס דיזיאנדו אסי, סבס אגורה אסטובה אפוארה דה מי דספצ´ו "משרד", אי מפרסיו קה אסטו אן אל גיהנום אסטה אפוארה 40 מעלות איך אומרים מעלות בספניולית?

RORGAD

New member
גראדוס

רותי גראציאס, מה אקודרי סה דיזה גראדוס.

gingit1

New member
אני בולגריה

ז"א הורי נולדו בבולגריה, עלו לארץ בגיל צעיר מאוד. לוס גברים סטאן אין אל פרלמנט אין יהוד, אין רמלה, אין יפו, נו טיינן טיימפו די אבלר קון מוזאוטרוס. בואנה סימנה כסטאיי אטודוס

למעלה