אי אפשר איתם,ואי אפשר בלעדיהם

yes please

New member
אי אפשר איתם,ואי אפשר בלעדיהם

אז ככההההה...לא הייתי פה איזה מיליון ושתיים שנים,כי מה לעשות,מחשבים לא בריאים(עליהם השלום),מערכות יחסים גוססות(בקרוב עליהן השלום),סוף הילדות לקראת הגיוס(ושוב,עליה השלום-על הילדות,נו,אתם לא עוקבים?) מנעו ממני מלהיות כאן,אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא...ומה יכול להביא אותי לפה אם לא בעיות עם המין השני!?תגידו!?מה נסגר איתכככככככככם!? כשאתם מקבלים מה שאתם רוצים אז זהו...? וההגדרה הזו'חברים' הלווווווווווווווווו!?!?!?! מותק,סורי לצער אתכם,אבל אם נצא יחד לסרט,אם נדבר יחד בטלפון,אם ניפגש,וניראה בציבור,אם תאמר שיש לך רגשות,את תרגיש שיש לך מחוייבות מסויימת כלפיי ולא תלך עם מישהי אחרת,אם תגיד 'אנחנו בקשר',זו ההגדרה לחברים!כן כן השם מפחיד קצת....אבל דיי!!!חלאס להיות תינוקות!!מתמודדים עם המצב כמו שהוא!ולא בורחים!... להסביר את עצמי....? אז ככה,בת דודה שלי(אהבת חיי!אחותי התאומה) הכירה לי ידיד שלה,מימיי החטיבה...(1.11.04),הוא קטן ממני בשנה(בן 17),הוא נדלק התלהב והכל,עינינים זרמו,יציאות הודעות טלפונים והכל...עניינים התחילו להיות רציניים...(אני בתולה,הוא לא,הגענו למצב שכמעט שכבנו אחרי כמה ימים...מרוב התשוקה הומשיכה...תבינו אנשים)הוא ראה את המצב הולך ונהיה רציני,ומן הסתם,מה קרה?קיבל רגליים קרות...אממממ צפוי לא? דיבר עם בת דודה שלי ואמר שהיות והוא יצא ממערכות יחסים רציניות,אין בתוכו את הכוח והמשאבים להשקיע את כל כולו שוב...במקום להגיד לי את זה ישירות..החלטנו שנזרום ונראה מה יהיה...מפה לשם הגענו למצב שבו הוא התוודה שיש לו רגשות...מפה לשם..אנחנו יצאנו...נהננו...וכן...גם שכבנו... החיים היו טובים,עד שהיה לי צורך בשיחה רצינית איתו,הוא היה בטוח שאני הולכת לחתוך ממנו ושאני חוזרת לאקס שלי... רק אלוהים ואני יכולנו לראות איזו הקלה הייתה על הפנים שלו כשהוא הבין שאיתו אני רוצה להיות,ואיזה חיבוק איכפתי היה לו... עם כלללללללל זאת!אין לו דקה פנויה אחת בשבילי,מאותו יום שלישי לא נפגשנו(וגם אז זה היה לשעה),יום חמישי הוא התקשר ל2 דקות לשאול אם אני יוצאת לדום איתו בסוף או לא,הוא יצא,התקשרתי אליו אתמול והוא ישן אמר שהוא ידבר איתי כשיקום,ביטלתי משמרת בעבודה כי הנחתי שהוא ירצה לראות אותי ושזה יההי נחמד,גיליתי דרך האוואי שלו שהוא יוצא לפלסטיק...(עוד פאקינג מועדון)...בקיצור ולעניין לא שמעתי ממנו מיום חמישי.... אז מה?אני צריכה להראות לו שיש לי אנשים אחרים בחוץ?ושאני לא אשב ואחכה לו?כי אני פאקינג לא בנאדם שמשחק משחקים,אני מאוד ישירה,אבל מצד שני כנראה שזה מה שנדרש פה...מה אתם אומרים...? לומר לי לרדת ממנו,זו תהיה בעיה,מפני שעם כל כמה שאני יודעת לקרוא שפת גוף ולקלוט מתי אין את זה ומתי יש,אני יכולה לשים את הידיים שלי באש ולומר שיש לנו משהו...עם כל זאת,הוא הראשון הויחיד שעד היום,עושה לי חיים קשים ומחזיק אותי קצר ולא משועממת,לא מקבלת ממנו הכל על מגש של כסף ,לא את השמיים ולא את הכוכבים,מה שכולם מבטיחים לי.... אז אני פונה אלייכם ידידיי הנאמנים והחכמים,מה לעזאזל לעשות איתו!? אוהבבבבבבבבת!ותודה מראש

Cobe1982

New member
מה דעתך על...

לדבר איתו? אני מניח שהוא יגיב לזה בצורה שתהיה לך ברורה- בין אם תמצא חן בעינייך או לא. חוצמזה, יכול להיות שהוא קצת לא-ממש-יודע-מה-קורה-עם-עצמו? בכל זאת, ילד בן 17, אחרי קשר רציני, מוצא את עצמו שוב עם מישהי, ועוד בחורה קצת יותר בוגרת, ואולי, אולי הוא לא ממש מתמודד טוב עם מה שהוא בעצם נורא רוצה...? תחשבי על זה.. מקווה שתסתדרו, בהצלחה! זהו.

yes please

New member
אז זהו!!!!

שאני מנסה ליצור איתו קשר אבל זה שכאילו קיומו נמחק מעל פני האדמה!!! גם אני רוצה לדבר ולדעת מה מו מי ואיפה אני עומדת!... וכל מה שאתה אומר כל כך אבל כל כך קביל!מה גם שחשבתי ולקחתי את כל זה בחשבון,אבל זה מגיע למצב מסויים,שאם הוא לא הועיל בטובו להרים צלצול,או לענות לי,מיום חמישי... זה נראה לך מתקדם לכיוון בריא...?אני בספק...

rch

New member
אם הוא כזה אז...

תראי זוגיות היא מערכת שנשכחה מהעולם. משמע, הזוגיות כיום היא בעצם מערכת יחסים של פשרות וויתורים. אבל זה לא אמור להיות כך מעכת יחסים של אהבה צריכה להיות משלימה. זאת אומרת אחד עם השני ולא אחד נגד השני. אם זה הכיף שלו לצאת עם חברה לבד וזה לא מסתדר עם הכיף שלך אז אין על מה לדבר אלה אם כן בא לך ללסות לשנות משהו בך ולא בו שירצה לקבל את זה במלוא ההבנה. אני אישית נשוי ובמערכת יחסים מאד פתוחה שנותנת לבת הזוג שלי חופש כמעט מקסימלי של עשייה כרצונה. כמובן שהדבר כנ"ל לגבי. אנחנו מאד נהנים אחת מהשני. ואם יש משהו שאחד מאיתנו אוהב לעשות והשני לא אוהב אז עושים את זה לבד ולא מפרטים (כמובן שלא נותנים לשום דבר לפגוע בתא המשפחתי). דוגמה - היא אוהבת מין פתוח ואני לא. אז כשהיא הולכת למישהו זה אומר שהיא לא מפרטת לי והיא לא תעלם ליום או יומייםכדי שהזוגיות והמשפחתיות לא תפגענה.

king kazabubu

New member
מערכת הזוגיות

תמיד הייתה ונשארה כמו שהיא. תמיד היו פשרות ולנצח יהיו פשרות. אי אפשר להסכים על הכל וזה חלק מהיותנו אנושיים. מה שהשתנה זה היחס של אנשים לקשר. למשל הקטע עם אישתך... היא אוהבת מין פתוח. למיטב הבנתי זה מין עם אנשים שונים שהם לא אתה. רוב הזוגות רואים בזה בגידה. אם אתה בסדר עם העניין אז סבבה לכם. אבל אני לא חושב שזה המקרה אצלה. אני חושב שאותו "חבר שלה" פשוט נרתע מהמחויבות של הקשר. היא אמרה שהוא עכשיו יצא מקשר וקפץ לעוד אחד. זה מרתיע ולפעמים יוצר ריחוק ואפילו חרטה. היא בהחלט צריכה לתפוס אותו לשיחה.

yes please

New member
אז ככה....

קודם כל rch איך לעזאזל אתה ישן בלילה שאתה יודע שאישתך עם מישהו אחר?!!?! 'תא משפחתי' נשמה שלי,איך אתה חי עם זה שאתם נשואים רק בשביל התא המסויים הזה?!אתה לא קנאי לה...? וקינג קאזאבובו... אני מסכימה עם כלל מילה שלך!!

הממממממ

כשלי יש רגשות כלפי מישהיא... היא יודעת על .. והכי חשוב רואה את זה.. ומקבלת יחס.. אז אם אין לך יחס.. ועוד בהתחלה.. ועוד אחרי שכבר.. הכרתם מקרוב קרוב קרוב.. אז שימי עליו זיןןןןן וקשה לי להגיד לך ומקווה שטועה.. אבל הוא נראה לי העביר הילוך בראש בקשר אלייך.. אז תעבירי ואין מה לעשות מותק.. מטעויות לומדים.. אז את פשוט צריכה ללמוד לקרוא אנשים קצת יותר טוב.. ולא להתאהב בקלות למרות שזה קשה.. מי כמוני יודע.. :).. קיצר דוגרי שימי זין וזהו נראה לי שנגמר הקטע...

Cygnum

New member
תדברי איתו על זה

תעשי איתו שיחה רצינית. אבל באמת רצינית. היה לי משהו דומה לזה במערכת היחסים וכל העניין התפרק בגלל זה. אני באמת מציע לך לשים את הקלפים על השולחן ולדבר איתו על מה שמפריע לך.

למעלה