אי אפשר בלי...

karnity

New member
אי אפשר בלי...../images/Emo74.gif

למרות המאמץ שאני משקיעה לא להתייחס לכל הילולת החגים הזו... אני קצת נכשלת.. יש משהו באוויר, ריח של סתיו, ריח של שינוי, אווירה של התחלה חדשה... של סיכומים "מה היה? ואיך היה?"... ומחשבות, תקוות ושאיפות לעתיד לבוא... אז אני מאחלת לכולם, נדוש ככל שזה ישמע, שתהיה שנה נהדרת, נפלאה... של אהבה, של הצלחות, של ריגושים ועוד... חיבוק (שמאלצי...) לכולם!

gertrude

New member
לקווין ולשאר חובבות החתולים:

התמונה מוקדשת לכן לכבוד השנה החדשה... לכן וכמובן לכל השאר, שנה טובה ונהדרת

orengolan

New member
גרטרוד, יש לך במקרה תמונה דומה

אבל עם כלבים ולא חתולים? בא לי להחליף את ה wall paper

gertrude

New member
הי אורן

מצאתי את שני הקישורים המצורפים באתר הנ"ל. אני זוכרת שראיתי בעבר דברים שאולי יותר מתאימים למה שאתה מחפש, אז פשוט תחפש בגוגל childfree, תקבל המון קישורים, שכל אחד מהם גם יעביר אותך לאתרים רלוונטיים אחרים. רק אל תשכח לשים לנו קישור בפורום אם אתה רואה דברים מעניינים. שנה טובה

orengolan

New member
תודה על הקישורים, את ושרה מפתיעות

אותי כול פעם מחדש. מאיפה אתן שולפות את האתרים האלו? שנה מוצלחת ונטולת זאטוטים לכול חברי הפורום

SaraGubits

New member
תיקון למדבקה לחובבי החתולים:

במקום Cats... not kids לכתוב Kits... not kids זה נשמע כמעט אותו הדבר (KITS זה מילת חיבה לחתלתולים)

QueenOfMagic

New member
אוח..סטיקר נהדר!!

הייתי שמה אותו בכל מקום!! ולמחווה של שנה טובה אני שמה תמונת חתולים חמודה..

habubnik

New member
אני מקבלת בייבי לכבוד השנה החדשה

ויום ההולדת שלי (חודש הבא) גור חתולים! שנה טובה ומופלאה לכולנו!

inbal76

New member
שנה טובה לכולם! ../images/Emo75.gif

אני מאחלת לנו שנה של פתיחות מחשבתית, שנה יותר ליברלית, שנה שבה יותר נשים וגברים יגלו (אולי בזכות הפורום הזה) שהם לא לבד, וירגישו אולי קצת יותר חופשיים למצוא את האושר שלהם בדרכם האישית, ופחות מחוייבים ללכת עם העדר, ושנה שבה יותר אנשים ילמדו להכיר בזכותם של אלו לעשות זאת ולא לראות בהם איום. שנה שבה נלמד לקבל ולאהוב איש את רעהו, על כל השוני. שנה עם מעט טרולים, והרבה "אני לא מאמין/ה שמצאתי את הפורום הזה!
"

SaraGubits

New member
לגבי הלוגו של החסידה בשער הפורום

אני עוסקת בגרפיקה ועיצבתי משהו שנראה לי יותר מוצלח. המנהלת הפורום יכולה להשתמש בזה אם היא רוצה

למעלה