אי אפשר ככה

LamLamos

New member
אי אפשר ככה

קרה לכם מתישהו שהייתם עם יד עדיפה והצלחתם לנצח בפולטילט או פוקרסטארס?

2המרפא

New member
כן זה גם קרה לך אתה פשוט לא זוכר את זה ../images/Emo6.gif

תמיד זוכרים באד ביטים אף פעם לא זוכרים את כל הפעמים שהחזקת. ד"א מצאתי את הנישה שלי סוף סוף בפול טילט, נישה ששיפרה לי גם את המשחק בכללי. לשחק ראש בראש! המשחקים קלים רצח הכסף קל ואתה לומד מהלכים מאוד מהר.

shaywh

New member
ניצחתי עוד שניים מאז שדיברתי איתך על זה

אבל אני אף פעם לא מחזיק מעמד במשחק אחד.

Kgt1

New member
נצל"ש פרישה זמנית

אני יוצא למין חופשת (מ) פוקר מרוכזת, צריך להתרכז קצת בלימודים, וקצת קשה כשיש פול טילט... הפרישה מגיעה באופן יאה, כשאני עף בפיינל טייבל של טורניר ביד עם ג'קים מול תשיעיות באול אין פרה פלופ ביד שהייתה הופכת אותי לצ'יפ לידר :) (יש פה כמה עדים מהפורום), אבל זה מבאס רק בצורה חלקית, כי לפחות ליריב שלי הייתה יד... ולא, אני לא מתבכיין כבר, דוגרי שנמאס להתבכיין. אני עושה מספיק שטויות בטורנירים בלי קשר לסאק אאוטים, ואם לא הייתי עושה אותן אז הייתי מרוויח אלפי דולרים כנראה בשבוע האחרון (במקביל, גם עוד קצת מזל היה מביא לאותה תוצאה). עקב הפרישה, לא אכנס גם לפורום בתקופה הקרובה. שיהיה רק בהצלחה לכולם! איגור, נהל בחוכמה!

darkAI

New member
לא רואה סיבה לפרוש לגמרי, פשוט תתקצב את הזמן

ותנסה לשחק בצורה אחראית בזמנים מתאימים. בכל מקרה - בהצלחה בזה
ושאני לא אזכיר מה יצא מהבדיקה שעשינו אצלך לגבי סאקאאוטים

adimadi1

New member
KK נגד 33

אני עם מלכים מעלה... מישהו מעלה אותי חזרה ואני עושה אול אין והוא משווה אתם כבר מנחשים מה קרה... כן... הוא ניצח. איך? פלאש מסריח.. אף פעם לא ניצחתי עם יד עדיפה בטילט!! ועוד הייתי 80:20 פיבוריט שונא אותם!!

darkAI

New member
אז אני מנחש שאתה תמיד עושה suckoutים? ../images/Emo3.gif

כי במידה ואתה לא מנצח אף פעם עם היד העדיפה..

למעלה