אי אפשר להאמין ש..............

נושנושי

New member
אי אפשר להאמין ש..............

אפשר להנות ככה מספורט חזרתי משיעור אירובי אומנם היה קשה אבל איזה הרגשה טובה יש אחרי השיעור במיוחד שהיום הלכתי לקנות בגדים וקניתי ג´ינס 4 מידות פחות וקיבלתי המון מחמאות אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא ובלי זלילות מיותרות

RomiVais

New member
נושנושיתוש........... !!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך!!! בטח שההרגשה טובה - כי את עושה דבר חיובי ביותר - בשביל עצמך!! 4 מידות פחות? איזה כיף!!!! תמשיכי להיות מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עד השמיים וחזרה והמון המון
להמשך, רומי

SARA120

New member
נפלא!../images/Emo9.gif

למשכימים הידד!!נושנושי כל הכבוד על הנחישות!.. אני מנסה גם לשלב ספורט עם הדיאטה ובינתיים חליתי מהשחיה.המים חמימים וכשיוצאים החוצה חוטפים מכת קור.תיזהרי לא להתקרר. קוריוז קטן:היה נורא קשה לחזור לפעילות ספורטיבית ואני מתנשפת ומתנשמת לקראת סוף הבריכה השישית וכשמגיע פתאום איזה יפיוף לצידי,אז כשנגעתי בדופן הבריכה לחשתי ,כאילו לעצמי(אבל מספיק חזק שהוא ישמע...)חמישים ושש..

רוייקו

New member
פעילות ספורטיבית רעיון אדיר !!!

אין חזק ממנו. יש לי ידידה שעובדת שעות נוספות בחדר כושר. אחרי הניתוח, יחד עם הפעילות הספורטיבית הורידה 75 קילו והיא לא עושה שום רעש. את הניתוח עברה לפני שלוש וחצי שנים (קשירת הקיבה עם לאפ-בנד) ומאז לא הפסיקה להתאמן. אף אחד בחדר הכושר לא יודע שהייתה שמנה פעם. לא רואים עליה קפל אחד של עור מיותר, כיאילו לא הורידה גרם אחד. היא טוענת כי זו הייתה הדרך היחידה להוריד את כל המשקל העודף (היא לא התפשרה על גרם פחות. רצתה להוריד הכל, מהתחלה) ואמרה שרק על ידי שריפת שומנים לאורך זמן, תוך העלאת מסת השריר בגוף (מה ששורף יותר אנרגיה), רק כך תוכל להביא גם לתוצאה טובה וגם למניעה של התרפסות העור והשרירים העודפים. היא עדיין רווקה וגם גבוהה (מאוד)
לכל המעוניינים

באיה

New member
תגגידו חברה ../images/Emo35.gif

אני לא מבינה, אתם לא ישנים בלילות
אני , אם אני לא ישנה, או מחסירה קצת מהשינה, אז למחרת אני לגמרה סהרורית
.איך אתם מחזיקים מעמד
שינה היא דבר בריא לגוף ולעור הפנים בפרט. רומי
אני מקווה שאת מחזירה שעות השינה ביום. תשמרי על עצמך חמודה בשבילי טוב
המשך יום נעים לכולם

שלגיה**

New member
אני דוקא ישנה מצוין

מקפידה על 8 שעות שינה בלילה.ובסופי שבוע מקפידה על שנת צהריים....

RomiVais

New member
באיה יקרה!! ../images/Emo13.gif

אני ישנה ממש מעט, אבל מקווה שזה יהיה רק עניין זמני!!
אני אנסה לשמור על עצמי קצת יותר - מבטיחה!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

נושנושייייי../images/Emo24.gif

איזה כיף לגעת בחלום נכון??????? הרגשה משכרת ונפלאהההההה!!!!!!! תמשיכי עם הספורט נושנושי מתוקה, תקבלי גוף חטוב משהו. (מנסיון. מנסיון). ןשנמשיך לשמוע ממך בשורות שמחות כל הזמן. אמן ואמן ואמן!!! איזה יופי...........מתרגשת בשבילך!!!!! דליה.

למעלה