אי אפשר להבין את הנהגים בחיייי !!!

אי אפשר להבין את הנהגים בחיייי !!!

ראבאק הוא רואה שאני עושה רוורס !!!! הוא רואה !!! אני הבטתי לו בעיניים !!!! והבן אלף הזה,דופק לי רוורס מול הפנים !!!! כמעט דפק לי את האוטו !!! יצאנו מחניות מקבילות ואלוהים יעזור לי אם הוא קיים עם הנהגים האלה !!!

isra533

New member
לא מסתדר

איך מסתדר מה שכתבת, בעיקר איך שכתבת עם הציטוט של צרצ'יל

מה לא מסתדר ?

עמדנו בחניות מקבילות אחד לשני,רכב לצד רכב. שנינו הגענו יחד לרכב. אני זזתי ראשון,הכנסתי רוורס לצאת,תוך כדי פנייה ימינה אחורית,כדי לזוז קדימה. והבן אלף הזה,ראה אותי יוצא,אני כבר ראיתי לו את הטמבון,פתאום יוצא לי גם,בכיוון מיושר אחורה ונכנס ימינה מאחריי !!!!! מה לא מסתדר ? חוצפה זו הייתה פשוט חוצפה,רציתי לצאת עליו ונזכרתי שכעס לא ייתן לי כלום. נתתי לו להשלים את הרוורס שלו ואחר כך עשיתי את הרוורס שלי שמלכתחילה זכות הקדימה הייתה שלי,אבל זכות לא לוקחים,זכות מקבלים,אז אני לא קיבלתי פה את הזכות קדימה שלי. ישראלים !

isra533

New member
תיקון קל

זכות קדימה לא לוקחים ולא מקבלים, זכות קדימה נותנים. אם נחכה שאחרים יתנו לנו זכות כל שהיא, אנחנו בבעיה.

ofir_y

New member
לדעתי היית צריך לדקור אותו.

ויפה שעה אחת קודם! * אלפי ישראלים לא טועים *

חביבי יש לך מזל שהשטויות האלה

קורות לך במהירות של יציאה מחניה אני אתמול בצהריים נוסע לי בסבבה בכביש מהיר 120 נהנה מהמוזיקה יושב גבוה בג'יפ החדש .... נוסע על מסלול שמאלי , הגעתי במהירות של בערך פי שתיים למשאית גרר שלפניה הייתה עוד מכונית , והגרר הבן זונה הזה בלי לאותת בלי להסתכל במראה בום עובר לי למסלול... כולי רוקד על הברקס ABS נכנס לפעולה. תוך כדי החזקה קבועה של אצבע על הצופר ....הצמיגים 275 R17 משמיעים קול של חריקה על כביש אני כבר מחכה למכה אבל למזלי הצלחתי לעצור כמה סנטימטר לפני פגיעה... מכירים את הבחילה הזאת של האדרנלין שמישהו מבהיל אותכם זה מה שהוא גרם לי הבן אלף. אחרי כמה שניות הוא גמר את העקיפה של המשאית וחזר למסלול ימני , עקפתי אותו ומה אני קולט הבן זונה הזה מדבר בפלאפון רציתי להעיר לו על הטעות שלו אבל לא יכלתי לעשות כלום הוא פשוט היה כלכך עסוק בשיחה שלו שהוא לא שמע אותי מצפצף גם כשהייתי מכונית לידו. אני לא רוצה לצאת גזען אבל שתדעו שהוא היה מהמגזר הערבי , יוצא לי הרבה לנהוג באזור המשולש ושתדעו לכם שהמון מהערבים לא שמים זין על חוקי תנועה הם הנהגים הכי מפגרים שיצא לי לראות , חוקי תעבורה לא קיימים בשבילם, אני לא רוצה להכליל כמובן שיש מתוכם שיודעים לנהוג אבל אני בטוח שמבחינה סטטיסטית אחוזי התאונות והדוחות הרבה יותר גבוהים במגזר הזה ,תזהרו מהם!

בהחלט האחוזים גבוהים יותר אצלם...

כבר הייתה תוכנית על כך והוכיחו כי מקרי התאונות במגזר הערבי גבוהות פי שניים מהמגזר הישראלי. בעיקר עקב תשתית ירודה בכפרים וחוסר מודעות ורצון לחוקי התנועה. זו בהחלט מכה. הנהגים הערביים,הם לא ממש שמים ליבם לחוקי התנועה. למשל הדוגמה הכי נפוצה ובכל מקום בו מסתובבים ערביים צעירים בעלי רכב,עם רישיון או בלי ; שני רכבים עומדים ברמזור,שני הנהגים ערביים צעירים,בלי הרבה סימנים,הם ייבדקו של מי הרכב מאיץ מהר יותר ובעברית תקינה הם ייתחרו אחד בשני בהאצה מהירה ויותר נכון לומר,הם יעשו "פתיחות". זה דבר סטנדרטי וקבוע שרואים בכל פעם למשל בוואדי ערה,כביש 65. צמיגים חורכים את האספלט בקול יללות גדול וסובארו מתחרה בסובארו אחרת. אז כן התאונות במגזר הערבי,בעלות אחוזים גבוהים יותר. והאמת,לא נראה שזה אכפת להם ממש.

כן להצטרף לכל שאר החוצפנים...

בדיחה לא ממש מצחיקה. כבר קרו מקרים שבשל חניות,עקיפות וכד' נרצחו בני אדם בארץ. בארץ הזו,כל אזרח מאפיונר.

roy gabay

New member
בארי טוב שלא יצאת היה מקרה

של רצח של נהג שהתווכח עם הנהג השני הנהג הראשון שלף אקדח ודפק בו יריה.

roy gabay

New member
הייתי בהמון מקרים כאלו

טני מעדיף לא לפרט כרגע אבל אלימות בארצנו לא חסר

למעלה