חביבי יש לך מזל שהשטויות האלה
קורות לך במהירות של יציאה מחניה אני אתמול בצהריים נוסע לי בסבבה בכביש מהיר 120 נהנה מהמוזיקה יושב גבוה בג'יפ החדש .... נוסע על מסלול שמאלי , הגעתי במהירות של בערך פי שתיים למשאית גרר שלפניה הייתה עוד מכונית , והגרר הבן זונה הזה בלי לאותת בלי להסתכל במראה בום עובר לי למסלול... כולי רוקד על הברקס ABS נכנס לפעולה. תוך כדי החזקה קבועה של אצבע על הצופר ....הצמיגים 275 R17 משמיעים קול של חריקה על כביש אני כבר מחכה למכה אבל למזלי הצלחתי לעצור כמה סנטימטר לפני פגיעה... מכירים את הבחילה הזאת של האדרנלין שמישהו מבהיל אותכם זה מה שהוא גרם לי הבן אלף. אחרי כמה שניות הוא גמר את העקיפה של המשאית וחזר למסלול ימני , עקפתי אותו ומה אני קולט הבן זונה הזה מדבר בפלאפון רציתי להעיר לו על הטעות שלו אבל לא יכלתי לעשות כלום הוא פשוט היה כלכך עסוק בשיחה שלו שהוא לא שמע אותי מצפצף גם כשהייתי מכונית לידו. אני לא רוצה לצאת גזען אבל שתדעו שהוא היה מהמגזר הערבי , יוצא לי הרבה לנהוג באזור המשולש ושתדעו לכם שהמון מהערבים לא שמים זין על חוקי תנועה הם הנהגים הכי מפגרים שיצא לי לראות , חוקי תעבורה לא קיימים בשבילם, אני לא רוצה להכליל כמובן שיש מתוכם שיודעים לנהוג אבל אני בטוח שמבחינה סטטיסטית אחוזי התאונות והדוחות הרבה יותר גבוהים במגזר הזה ,תזהרו מהם!