אי אפשר להגיד שזה לא חשוד

אי אפשר להגיד שזה לא חשוד

אחרי שטוענים שחייזרים ספרטנים ואפורים (שהם גם קשורים אליהם) מנסים להפעיל עלינו מניפולציות ולשלוט עלינו. לקוח מהפורום בעידן הדלי... http://www.orderoftheserpentine.com

Majestic12

New member
הפורום הנ"ל ../images/Emo128.gif

אחרוג ממנהגי הפעם, אבל אני חייב לציין, שהפורום הנ"ל ממש, אבל ממש לא שווה עיון רציני ומעמיק. אין שם ולו פיסת מידע אחת רצינית ואמיתית... כל התכנים והמידע שבו, לקוחים מאתרים שוליים והזויים, משולי אתרי העבמי"ם... מרבית המידע המוצג שם, הוא זה המוציא לחקר העבמי"ם הרציני את השם הרע שיש לו - ובמקרה הזה - בצדק! כל מי שבאמת חוקר את התחום, מתרחק מאתרים אלו כמו מאש... לתשומת לבכם...

סביר להניח, אבל

כל נושא העבמי"ם הוא הזוי, לכן אי אפשר לפסול ישר את מה שהמנהל מציג שם. עם זאת, אני מודה שהוא מתנהג בגישה לא רצינית, ושולל כל מה שלא נראה לו.

Majestic12

New member
נושא העבמי"ם

לא הייתי מכנה את חקר העבמי"ם הרציני "הזוי". מה שכן, אין ספק שהקושי והבעייתיות בתחום זה, מושכים אליהם הרבה תמהונים, המביאים עימם תיאוריות חסרות שחר ופראנואידיות לחלוטין.

Gilliana

New member
סליחה, סליחה - זה ממש לא נכון!

כל נושא העבמי"ם הוא הזוי??? הלנו אתה או לצרינו???
לצאת בהצהרה שכל נושא העבמי"ם הוא הזוי רק מעיד על אי הבנה בסיסית של הנושא ומפתיע אותי שדווקא אתה אומר דבר שכזה.

הכוונה שלי, כשאני אומר

שהוא הזוי, מתכוונת בעיקר לכל הדברים שקרו, והממשל למשל הסתיר. דברים שנראים לי עדיין כאילו לקוחים מאיזה סרט אימה דל תקציב.

Gilliana

New member
עכשיו אתה עוד יותר מאכזב אותי

התרסקות רוזוול למשל נראית לך לקוחה מאיזה סרט אימה דל תקציב? חבל, משום שזה בכלל לא המצב. מדובר במחקר מדעי רציני ולא הזוי כלל וכלל - אין לי מושג מדוע אתה רואה זאת כך. בכל מקרה, יש לעשות אבחנה ברורה בין המחקר הרציני ובין ההגיון לבין תאוריות הקונספירציה מרחיקות הלכת המופיעות באתרים דמויי "עידן הדלי". לשים את כל הנושא בכפיפה אחת לא רק שאינו שייך לעניין אלא שוב כאמור מעיד על איזשהוא חוסר הבנה בסיסי בנושא.

Gilliana

New member
אלא אם כן אתם מחפשים בידור טוב ../images/Emo8.gif

את זה בהחלט תמצאו שם!

למעלה