אי אפשר להתחמק מעוד שאלה

loocy

New member
אי אפשר להתחמק מעוד שאלה../images/Emo35.gif

אני ביום ה - 29 למחזור, מחפשת כל היום סימנים ותחושות למחזור שיבוא או שלא. והשאלה היומית: החל מאתמול בערב יש לי הפרשות, כמו ההפרשות בימי הביוץ (איזה תיאור יש למשהו פחות מחלבון ביצה? אולי דביק וגושי?). האם זה סימן לבואו של המחזור או סימן להריון? או שזה בכלל לא קשור? למיטב זכרוני לא היו לי הפרשות כאלו במחזורים קודמים אבל מצד שני במחזורים קודמים לא הייתי כזו בלשית ולא שמתי לב להרבה פרטים 0שאולי קיימים רק בדמיוני). תודה!

פּוֹנְג

New member
כל מה שאני יכולה לומר שלך זה שגם לי

היו כאלו הפרשות (ולא העזתי לשאול אף אחד
) אלי בסופו של דבר המכשפה הגיעה... אבל אני לא יודעת מה זה אומר בנוגע לסימנים מקדימים, רק לא זכור לי שזה הוזכר כסימן חיובי... (זאת אומרת שזה לא הוזכר בכלל) צר לי שאני לא יכולה להיות לך לעידוד. יום 29 למחזור, מה זה אומר מבחינת המחזור הקבוע שלך?

loocy

New member
קשה לי לדעת

כי אחרי שהפסקתי לקחת גלולות היה לי מחזור אחד - 34 ומחזור שני - 30. אז מה זה אומר? אני עדיין לא נחשבת באיחור נראה לי. מה את אומרת? נראה לי שאני ממש אובססיבית (ומדובר בהריון שני!)

lulyK

New member
לגבי ההפרשות...

כל תחילת ההריון (כמה שבועועת טובים) היתה לי הפרשה דומה לזו שיש בביוץ. אח"כ זה כבר התחלף לכל גווני הקשת ההפרשתית.....
חוץ מאדום, תודה רבה (טפו)

loocy

New member
../images/Emo23.gifאז זה בטח

גורם לך להרגיש בטוחה יותר לגבי...מה אני אגיד לך - רגע אחד אני בטוחה שאני בהריון וכבר בוחרת שם ורגע אחר אני ממש מרגישה את התחלת המחזור. אח, איזו תקופה נפלאה... ומה אצלך?

היי LOOCY

אני היום 6 ימים של איחור ועדיין יש לי הפרשות מסויימות למרות שהן כבר לא דביקות וכאלו ויש תחושה של מחזור עומד להגיע יש מין כאבי גב קטנים וקצת התכווצויות בבטן התחתונה. מה שאני מציעה לך זה להמתין ולחכות לפחות יומיים שלושה של איחור ואז לבדוק מאוד מקווה שזה זה

loocy

New member
תודה על העצה

אבל אם אני אצליח לחכות עד מחר אני אהיה גאה בעצמי... בנתיים אני מתכוננת ויש לי בחילות מגעילות. אבל למה את לא בודקת שוב? אני בהריון הקודם גיליתי רק אחרי שבועיים איחור ועשיתי כ - 20 בדיקות בדרך. זה כבר היה מין ריטואל כזה של בוקר... אני מקווה שהפעם זה יהיה או הריון או מחזור ולא להגרר ככה שבועיים בהצלחה גם לך!

loocy

New member
אבל בסוף אחת היתה חיובית!

כנראה שהביוץ שלי היה מאוחר באותו חודש (זה ההסבר שקיבלתי מהרופא שלי) ולכן כשחשבתי שיש לי איחור זה לא היה נכון ובסופו של דבר גם שינו לי את התל"מ כמעט שלושה שבועות קדימה. אחרי הכל, ולמרות כל הנכונות שלנו לחשוב שזה כן - לא מדובר פה במדע מדוייק... בגלל זה אני מהססת עכשיו.

פּוֹנְג

New member
מה? שישה ימים של איחור ועדיין לא

עשית בדיקת דם? (או שבלונדון זה אחרת
) המשאית עם הצל"שים בדרך אליך .

עשיתי בדיקה בייתי שלשום שהראתה

שלילי ואני יחסית לא מודאגת כי בפעם האחרונה היה לי איחור של 19 יום

למעלה