אי אפשר להתלונן!

אי אפשר להתלונן!

יש הרבה זקנים שאומרים "אוי, הדור הזה הוא לא הדור של פעם" והם צודקים- הדור משנה הכל! ז"א שהכל בידינו! אז אם משהו מפריע לנו ולא טוב לנו כאן- כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לקום ולשנות את זה כי אנחנו בעצם העולם, העולם שייך לצעירים... אזל אנחנו מתלוננים כ"כ הרבה שלא טוב לנו ולא טוב כאן ויש אנשים שבורחים מהמציאות כי לא טוב להם ואני תמיד חושבת על האנשים האלה- למה לברוח? שיבזבזו את האנרגיות כדי לשפר! כי רק אם נשפר יהיה טוב יותר!

מימי

New member
ממש נכון!

זה כלל חשוב לחיים- במקום להתלונן- לשנות את מה שמפריע. זה ממש ממש קשה, והמון פעמים מתלוננים, אבל בכל פעם כזאת כדאי לעצור ולחשוב אם זה שווה את התלונה, ומה אפשר לשנות. יש איזשהו קטע, שאני לא זוכרת מי כתב אותו ואני מצטטת אותו לא נכון, הוא הרבה יותר ארוך במקור, אבל זה הרעיון הכללי: הצדיקים האמיתיים, אינם קובלים על הבערות, אלא מוסיפים חכמה. אינם קובלים על הכפירה, אלא מוסיפים אמונה.

מימי

New member
ממש נכון!

זה כלל חשוב לחיים- במקום להתלונן- לשנות את מה שמפריע. זה ממש ממש קשה, והמון פעמים מתלוננים, אבל בכל פעם כזאת כדאי לעצור ולחשוב אם זה שווה את התלונה, ומה אפשר לשנות. יש איזשהו קטע, שאני לא זוכרת מי כתב אותו ואני מצטטת אותו לא נכון, הוא הרבה יותר ארוך במקור, אבל זה הרעיון הכללי: הצדיקים האמיתיים, אינם קובלים על הבערות, אלא מוסיפים חכמה. אינם קובלים על הכפירה, אלא מוסיפים אמונה.

למעלה