אי אפשר להתעלם מהפריחה. זאת מגנוליה (אני חושבת)
S spectacular New member 2/4/04 #16 היה היום כיף של יום, שמש נפלאה ומשהו שמתקרב להתחממות קלה, שמחתי לשתף אותכם במראות.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 2/4/04 #17 טל, זה מדהים ונפלא אני אפתח גלריה לתמונות עם השראה, התמונת שלך. אפשר לפתוח גלריות נוספות, רעיונות יתקבלו בברכה.
טל, זה מדהים ונפלא אני אפתח גלריה לתמונות עם השראה, התמונת שלך. אפשר לפתוח גלריות נוספות, רעיונות יתקבלו בברכה.
ה הדיסוננס הקוגניטיבי New member 2/4/04 #18 טל,זה מפתיע אותי תמיד לטובה,תודה! זה בשבילי כמו לקבל סוכריה על הבוקר! בוקר טוב.
א א ב י ב ה חיים טובים New member 5/4/04 #21 טל בוקר טוב רציתי לבקש את רשותך להשתמש בתמונותיך בגלריה בפורום אחר שאפתח. האם זה בסדר מבחינתך? יום אביב נהדר חוגגת פסח?
טל בוקר טוב רציתי לבקש את רשותך להשתמש בתמונותיך בגלריה בפורום אחר שאפתח. האם זה בסדר מבחינתך? יום אביב נהדר חוגגת פסח?
S spectacular New member 5/4/04 #22 בטח שאת יכולה ,בכיף. ../images/Emo24.gif האביב הזה נהדר לי באופן מיוחד, מאוד כיף לי עם מזג האויר המתחמם, בחוץ לארץ נוהגים לחגוג יומיים, יש סדר ראשון ולמחרת סדר שני, אנחנו הולכים לסדר רב משתתפים במרכז הקהילתי היהודי , ולמחרת עם משפחה וחברים,אוכל טוב וצחוקים...
בטח שאת יכולה ,בכיף. ../images/Emo24.gif האביב הזה נהדר לי באופן מיוחד, מאוד כיף לי עם מזג האויר המתחמם, בחוץ לארץ נוהגים לחגוג יומיים, יש סדר ראשון ולמחרת סדר שני, אנחנו הולכים לסדר רב משתתפים במרכז הקהילתי היהודי , ולמחרת עם משפחה וחברים,אוכל טוב וצחוקים...