אי אפשר למצוא את הפורום!

guyguy2003

New member
אי אפשר למצוא את הפורום!

הוא לא מופיע ברשימות, וגם לא מתחת לישראלים בחו"ל. אם לא הייתי מקבל את ההודעה של גפן לא הייתי יודע לעולם שהוא קיים.

Gefen

New member
../images/Emo163.gif צודק..עוד טיפה סבלנות..

אני מבטיחה שזה יקרה בקרוב, לפעמים יש קצב קצת איטי לדברים...הנושא בטיפול אצל הנהלת תפוז. (אגב, יש קישור מהעמוד הראשי של ישראלים בחו"ל) בינתיים, אם נתגייס כולנו למאמץ היחצנ"ת של הפורום הזה ונעבוד בשיטת "חבר מביא חבר", אני בטוחה שנגדל לאט ובטוח. ואל תתיאשו לי, עוד לא התחלנו ורבה הדרך לפנינו
בברכת יומולדת שמח לאוז ונו"ז..
גפן

judyr

New member
ומה הבעיה???

המספר של הפורום הוא 697 הגיון פשוט: 6 + 3 = 9 ואז יש לך כבר את שתי הספרות הראשונות.... 6 9 ואם חש לך בינתיים 2 ספרות... אז תוריד 2 מ- 9 ותקבל 7 וזה נתן לך את הספרה השלישית!!! 7 שזה בעצם מספרו של הפורום 6 9 7 כך תמיד תוכל למצוא אותנו פשוט לא?

Gefen

New member
אגב רק שתדעו...

כשנכנסים למעריב יש לינק בעמוד הכניסה לקהילות בחו"ל- זה מביא אותך הישר לעמוד הלובי של פורום ישראלים בחו"ל - ובעמוד הזה יש לינקים לכל תתי הפורומים של הישראלים בחו"ל, ואנחנו, שמתחילים ב-א´, מופיעים ראשונים שם.... והיום, במו עיניי פגשתי מישהי במלבורן שאתמול גילתה את הפורום בדיוק בצורה הזאת. אז נכון שזה עדיין לא בעמוד הראשי של קהילות תפוז, אבל לפחות לקוראי מעריב ברשת לא צריכה להיות בעיה למצוא אותנו. ואם יש לכם רעיונות איך ליחצ"ן את הפורום, אז יאללה רק תגידו.. גפן

למעלה