אי אפשר לעשות דבר כזה

אי אפשר לעשות דבר כזה

לפתוח במפתיע בלי להודיע מראש עם זה מכבר ושלום עליכם בהופעה הקודמת ידעתי למה לצפות, פה מתי פתאום הפתיע אותי עם שני שירים שאני מת עליהם וכמעט התעלפתי בסוף מה שיקרה זה שאני אחליט ללכת להופעה בבאר שבע, מתי יחליט לפתוח עם לילה ברחוב מנדלסון ולהשתנות תמיד ואני אגמור בסורוקה עם התקף לב מהתרגשות. מתי, לאט, לאט, לא למהר יש זמן. כל הופעה תוסיף שיר אחד מפתיע סתם... בקיצור היה מדהים!

לא נותר לי אלא להסכים אתך

היתה הופעה מ-ע-ו-ל-ה וההפתעות האלה בהתחלה, עם זה מכבר ושלום עליכם... אח, אושר. ללא ספק שאבוא להופעות נוספות מהסידרה. הדבר היחיד שהפריע היה הקהל היבשושי במקצת, רובם היו מבוגרים, מהסוג שלא מרשה לעצמו להתלהב, והיה כמעט "לא נעים" להתלהב ולצעוק 'כן כן' נוסח שמי לוי, גם כשההתלהבות היתה בשיאה. אז אני מחכה להופעות הבאות, עם קהל צעיר קצת יותר, או לפחות מפרגן קצת יותר, ועם אותה חבורה מדהימה על הבמה.

navto

New member
איזו הופעה!

הייתה פשוט הופעה מדהימה, מכל בחינה אפשרית. בחירת השירים הייתה מצויינת, מהטובים ביותר של מתי, ועם זאת שירים שלא הייתי מצפה לשמוע בהופעות. העיבודים, כרגיל, היו גדולים. בעיקר נהנתי משיר עם נקי, ומהקול השני של רחל (במקום האקורדיון). הנגנים היו מעולים, והוסיפו המון גם מבחינת המראה של ההופעה (רחל והנגנית שרקדו מאחור תרמו מאוד ל'זרימה' של ההופעה, לדעתי). השירים שבמיוחד נהנתי מהם היו המחרוזת (נח, סיבה טובה...), שיר מלילה, מרב אהבה, שיר עם נקי. רשימית השירים, עד כמה שאני זוכר, היא: זה מכבר שלום עליכם השיר של להקת שפתיים שיר מלילה מרב אהבה ימי בצורת הנה פתחתי חלון על ראש שמחתי שיר עם נקי כל אחד מערבה מכאן זמר שלוש המחוות חרוזי אהבה שיר מס. 6 יום שישי חזר אין שלווה מחרוזת: נח, בלילות הקיץ החמים, סיבה טובה,(ועוד שיר?) הייתי אומרת ימי בנימינה מישהו בלילות העיר קטעים קצרים מ: יאוש פגש יאוש, אליעזר בן יהודה, בלדה על סוס... סמבה בשניים desafinado

trilliane

Well-known member
מנהל
לילה ברחוב מנדלסון ../images/Emo99.gif

אני לא חושבת שיש סיכוי לשמוע אותו אי פעם בהופעה (מצד שני, חשבתי את זה על הרבה דברים אחרים, אז לעולם אין לדעת...). אם וכשזה יקרה, יצטרכו להזמין אלונקה גם עבורי...

למעלה