אי אפשר שלא להגיב!!בלי פחמימות בלי קוסקוס מה זה, איזה חיים?

11מתוקה

New member
אי אפשר שלא להגיב!!בלי פחמימות בלי קוסקוס מה זה, איזה חיים?

בעלי אוכל קערה לא צלחת והמון פחמימות,פחמימות לא גורמות לסוכר.המד מראה כל בוקר כבר 3 שבועות ברצף. כמובן לפי מה ,שאני אומרת לו לאכול 95,96,98 המספרים האלו באופן קבוע אצלו במד בבוקר לאחר 8 שעות צום ללא שום כדורים או זריקות. ברוך השם ,תודה רבה לך בורא עולם ,על שנתת לנו להשכיל ,ללמוד ,ללמד ולהבין מה גורם לעליה בסוכר ולהימנע ממנו.

Dave1972

New member
יש היגיון במה שהיא אומר, tulkin?

נראה לי שבעלה בכלל לא חולה סכרת לפי מה שהיא מספרת...

mrkorr

New member
אל תתרגש

אבו זקן

New member
עוד לא ברור

אם הגברת מנסה למכור איזה מוצר פלאים שמרפא סוכרת, מאמינה באמת שיש לה פתרון לבעיה או סתם מסתלבטת. ההרגשה הפנימית שלי היא שמוטב להתייחס אליה כאל רעש רקע.

11מתוקה

New member
אתה באמת חושב שאם הייתי רוצה למכור משהו

מוצר מסויים שעוזר לסוכרת הייתי בוחרת לפרסם זאת בפורום שמכיל מס אנשים קבועים שמספרים אחד אל השני על עצמם.
זה לא שייך למוצר חיצוני כלל וכלל. אתה בטח יודע ובטוח שגם אם היית מפרגן לא הייתי אומרת לך מה הדבר אז תמשיך לחשוב שזה שטויות ותמשיך לראות במד הסוכר תנודות על כל ביס שאתה מכניס לפה המפסיד הגדול ביותר זה אתה אני את שלי מצאתי ובעלי הוא היחיד שנהנה מזה.

אז ספרי לנו מה מצאת

את רק מספרת כמה הכל נהדר.
למה את לא משתפת אותנו במקום רק הכרזות

APRSMO N

New member
לדעתי היא פסיכופטית, כבר זמן מה היא

מריצה את השטויות והמקום פה הוא בכלל לסוכרתייםואם בעלה לא סןכרתי מה ולמה היא מקשקשת לנובקומקום ובשכל.היא בכלל אמרה שהיא פורשת כי לא מאמינים לה והנה כמו צרהצרורה היא שוב פה מבלבלת במוח.תעיפו אותה מפה , זה לא מקום למבלבלי שכל, פה זה מקום לאנשיםשמסיעים אחד לשני ומי שלא בעניין וסתם מבלבל במוח שילך לבלבלאותו במקום אחר.

11מתוקה

New member
אל תלכלך את הפה שלך.אתה לא מחליט מי יהיה בפורום ומי לא. אני

לא יורדת לרמה נמוכה של ניבולי פה.מי שצריך לעזוב כי הוא לא שומר על הפה שלו זה אתה ולא אני.

תומרונתם

New member
מנהל
ווווהההווו... hold your horses

אף אחד לא מעיף אף אחד.
היא לא פוגעת באנשים ומדברת בנימוס, אמנם בסודות ורזים ואמרות כנף, אבל עדיין בנימוס.
&nbsp
ממך אני כן מבקשת לדבר קצת יותר יפה... זה יהיה יותר נעים לכולם. תודה

&nbsp

אבו זקן

New member
ובשפה פחות ממלכתית:

טמטום אינו עבירה על חוקי הפורום.
&nbsp
(תומרונתם: אין לי בעיה אם תמחקי את ההודעה הזאת)

למעלה