אי בהירות בנהלים

amazone

New member
אי בהירות בנהלים

אני עובדת במוקד אבטחה. מההתחלה אמרו לי שעל כל קריאה צריך להוציא סייר. הבעיה היא שאחראי המאבטחים לא תמיד היה יוצא אליהם ובתור אחד מהבכירים אין לי מילה עליו וכבר צעקו עליי פעמיים בחודש האחרון שהייתה פריצה וסייר לא הגיע במשמרות שלו הוא לא מגיב גם כשיש אזעקה מכמה אזורים אבל בעקרון כשיש אזעקה מאזור אחד ורגיעה אחרי כמה דקות במיוחד מגלאי ש"מועד לפורענות" הוא ביקש אפילו לא לטרוח להודיע לסייר - הוא הבהיר את זה במיוחד בסופ"ש האחרון ולכן התחלתי ליישם את זה בשישי שבת יום שני עשיתי לילה ומתוך כל הקריאות שהיו באותה המשמרת - לא הוצאתי לקריאה אחת שקבלתי עליה רגיעה אחרי 2-3 דקות כאשר הסייר היה במקום שעתיים לפני כן. מישהו שבר שם את החלון והבעלים גילה את זה בבוקר. הבעלים של המוקד [שהוא בעצמו פועל לפי אותו נוהל של אחראי הסיירים] ששמע על זה עשה עליי שישו ושמחו ואיים לקנוס אותי ב-4500 כדי לפצות על הנזק ובפעם הבאה שדבר כזה קורה יהיה לי עסק איתו. הוא בן אדם חם כך שאני לא לוקחת אותו ברצינות - השאלה היא האם יש לו בסיס?

אסור לקנוס אותך.

ואני מציע שתבקשי הוראות מדוייקות ממי שאחראי עלייך, כדי לכסת"ח את עצמך.

joshh

New member
ראשית, פגע צודק.

שני, כל מה שהוא אומר תחתים אותו או... בקיצור, תדאג לתחת שלך בכל מקרה. מין הסתם, אתה תיהיה השעיר לעזאזל (במקרה שקורה משהוא), הרי יש נהלים כתובים ויש נוהג. גם נוהג יכול לגבור על נוהל, במיוחד שלא משנים את הנוהג. השאלה היא האם, כבכיר, משרתך היא משרת נאמן ? joshua

amazone

New member
זה בסדר הוא פוטר היום

אחרי שהפצתי [בצדק] שהוא הטריד אותי מינית

amazone

New member
הציע לי הצעות מגונות

באחת המשמרות הראשונות שלי. הבעלים היו הוגנים בקטע הזה - לא היה קשה לשים לב שעבר ביננו חתול שחור והוא כל הזמן חיפש לריב איתי אז הם לחצו. באותו היום היה ביני לבינו הרבה צעקות עד שהוא בא בדרישה של "או אני או היא" המנהלת באה בדרישה של "אם היא אז גם אני" וכשאמרתי שאני לא מוכנה שהוא יקפיץ אותי הביתה הבעלים רדף אחרי לתחנה והקפיץ אותי. בדרך רמזתי לו וזו האבן שסתמה עליו את הגולל.

למעלה