את אישה קשה, את יודעת? ../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif
It's All Tears: אני באמת צריכה משהו שיצחיק אותי, לא? השיר הזה כל פעם משעשע אותי מחדש.
Heaven Tonight: כי זה השיר היחידי שאני יכולה לשיר אותו בלי לזייף. וילה שר בצורה הרבה יותר נמוכה וחלקה בשיר הזה, ואין לי בעיה לעשות את זה. ובכלל, השיר הזה מדהים... המילים, הלחן... אחד הטובים של HIM, לדעתי.
|כאן יש התלבטות מטורפת בין I Love You ל- Bury Me Deep Inside Your Heart|:
ILY בגלל שהוא יחסית יותר מקפיץ של HIM, בלי שהוא בין השירים הראשונים שהכרתי אחרי TFOH. אה, ובגלל שוילה מדהים.
BMDIYH בגלל שהשיר הזה מעביר בי צמרמורת מטורפת. הוא משגע, הוא בנוי מעולה. הוא שיר שכל להקה הייתה רוצה שיהיו לה. אני חושבת שאני לקחתי את BMDIYH... ושמתי את ILY בפלאפון.
The Funeral of Hearts: השיר הראשון ששמעתי. אני לא יכולה בלי השיר הזה, ומבחינתי הוא באמת HIM עד הסוף.
Beoynd Redemption: כמו שכולם אומרים, הפספוס הכי גדול שלהם. אני קצת עצבנית על השיר הזה, בלי שהוא לא יצא בתור סינגל [
], אבל הוא משגע. כמו כל LM [ה-אלבום
] בשיר אחד.
Circle of Fear: השיר הכמעט-הכי-אהוב-עליי. בהתחלה רק שמעתי אותו בחצי אוזן ולא ממש אהבתי אותו, אבל אז קראתי את הליריקה שלו, והרגשתי כ"כ קרובה לHIM בפעם הראשונה. הליריקה שלו היפנטה אותי, פשוט כך. השיר הזה משגע.
In Joy and Sorrow: אני בכלל לא אוהבת סינגלים. אני מעדיפה את השירים שצריכים לשמוע יותר מפעם אחת, גם כדי להבין אותם, וגם כדי להמכר אליהם. שהם כמו ה"שירים שלך" של הלהקה הספציפית, ולא בהכרח אלא שכל העולם מכיר. השיר הזה משגע. בהתחלה אהבתי רק את הקליפ -- ששם לפי דעתי וילה הכי יפה -- אבל אז יצא לי לשמוע את השיר סתם בגלל השאפל באייטונס [זה גילה לי כמה אוצרות שהיו לי, ולא היה לי מושג לגביהם
], וממש התאהבתי. שיר חובה.
Salt In Our Wounds: אין לי הרבה מה להגיד לגביו, שיר ממכר. קיצבי. בנוי טוב. נשמע טוב. שיר שכיף להיתקל בו. אבל.. אם הוא יחסית סתמי יותר, למה אני שמה אותו? פשוט כי אני מטורפת על DS&BH, ואני שומעת אותו כל הזמן כי הוא הראשון.
Please Don't Let It Go: ה-שיר הכי אהוב עליי.
מדהים, מדהים ועוד פעם מדהים. השיר הכי אמיתי ששמעתי, הכי כנה... הכי HIMי ששמעתי, מדהים. אני לא יכולה להסתדר בלעדיו.
הייתה לי התלבטות קשה לגבי השיר האחרון. רציתי משהו מDL, כדי שתהיה לי תזכורת מכל הדיסקים, אבל אז כשחשבתי על זה -- אני לא אוהבת את האלבום הזה בכלל. אז חשבתי את PKF, אתם יודעים, שאני אשמע משהו נחמד מהאלבום החדש, אבל אז אני סתם אתבאס, כי לא היה לי זמן לשמוע את שאר האלבום. אז חשבתי על The Path, אתם יודעים. השיר הכי ארוך וחופר ש HIM, שזה כמעט לרמות בעוד 5 דקות יותר משיר HIM ממוצע. אבל אז הבנתי שזה סתם דפוק, ואני לא ממש מקשיבה לכולו בדר"כ. אז בחרתי בשיר הכי מדהים של HIM מDL, שיר שאין לי בכלל באלבום:
The Cage. פשוט כי יש לי רעיון מטריד לקליפ שלו, וכי הוא ממש סקסי ולא הרבה מכירים אותו [ואפילו עוד פחות על אי בודד, אבל בקטנה ^_^] חפרתי או לא?
כאילו שמישהו יקרה את זה.