אי בודד ועשרה שירים של HIM

inbal287

New member
אי בודד ועשרה שירים של HIM

בואו נגיד שבעוד שבוע תהיה דפיקה ממש חזקה על הדלת בבית שלכם, וכשתפתחו אותה תפגשו בנאדם מפחיד שמודיע לכם שיש לכם שלוש שעות לאסוף חפצים ולהתארגן כי עומדים לזרוק אתכם על אי בודד. עכשיו, תארו לכם את החיים על אי בודד בלי מוזיקה... נורא, נכון? אז אתם צריכים לצרוב דיסק עם עשרה שירים של HIM, לזכר הימים הטובים... איזה שירים תשימו בדיסק ולמה? [יצירתי, הא?
]

inbal287

New member
לא כולם בבת אחת!!../images/Emo3.gif

1. Sweet Pandemonium [חח כי אין סיכוי שאני שורדת בלי השיר הגאוני הזה...] 2. The Funeral Of Hearts [המילים
... הקול של וילה
... והקטע הכי יפה "The heretic seal..."] 3. In The Nightside Of Eden [כי זה אולי השיר שאני הכי אוהבת מDL... גאוני ולא כמו האחרים..] 4. In Joy And Sorrow [השיר הזה תמיד עושה לי תחושה של התאהבות...
] 5. The Sacrament [כי כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני מבינה עד כמה וילה גאון ועד כמה הוא מוכשר בכתיבת מילים] 6. Wicked Game [אממ... לא יודעת למה האמת. אני פשוט אוהבת אותו והוא מבוצע ממש טוב, לא כמו המקור המעפן] 7. Gone With The Sin [צריך להסביר את זה ברצינות??] 8. Heartache Every Moment [ההתחלה שלו
] 9. Resurrection [אחד השירים שהכי התאהבתי בהם של HIM... הוא בטופ 5 שלי] 10. Please Don't Let It Go [גאוני גאוני גאוני. שיר פשוט טוב. זה מתאר שלב שכל בנאדם שנמצא במערכת יחסים מכיר ועובר בשלב כלשהו... וכשזה קורה לי השיר הזה די מעודד אותי] אוף זה היה ממש קשה... וויתרתי על כמה שירים שאני ממש אוהבת כמו BABL, SIOW, IAL, LR... בעע!!

Rose131

New member
הממ

קודם כל את Wings of a butterfly כי הוא זה שהכיר לי את HIM. אז את Buried Alive By Love כי הוא זה ששיכנע אותי להמשיך לשמוע את הדיסק Don't Close your Heart כי המילים שלו ממש יפות והוא היה השיר נושא שלי המון זמן For You כי הוא פשוט.. פור יו. Fortress of Tears בגלל שוילה נשמע כ"כ אמיתי בשיר הזה כאילו הוא בוכה תוך כדי;[[ Killing Loneliness כי! The Heartless כי הוא משלב מלודיה עם דיסטורשן והוא פשוט יפה. Right Here in My Arms כי!!!1 Wicked Game, כי איך אפשר בלי? וכמובן,
The Sacrament וזאת הייתה בחירה damn קשה!

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifאותה בחירה כמוך בערך,וכמעט אותם הסברים../images/Emo3.gif

את אישה קשה, את יודעת? ../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif

It's All Tears: אני באמת צריכה משהו שיצחיק אותי, לא? השיר הזה כל פעם משעשע אותי מחדש.
Heaven Tonight: כי זה השיר היחידי שאני יכולה לשיר אותו בלי לזייף. וילה שר בצורה הרבה יותר נמוכה וחלקה בשיר הזה, ואין לי בעיה לעשות את זה. ובכלל, השיר הזה מדהים... המילים, הלחן... אחד הטובים של HIM, לדעתי.
|כאן יש התלבטות מטורפת בין I Love You ל- Bury Me Deep Inside Your Heart|:
ILY בגלל שהוא יחסית יותר מקפיץ של HIM, בלי שהוא בין השירים הראשונים שהכרתי אחרי TFOH. אה, ובגלל שוילה מדהים.
BMDIYH בגלל שהשיר הזה מעביר בי צמרמורת מטורפת. הוא משגע, הוא בנוי מעולה. הוא שיר שכל להקה הייתה רוצה שיהיו לה. אני חושבת שאני לקחתי את BMDIYH... ושמתי את ILY בפלאפון.
The Funeral of Hearts: השיר הראשון ששמעתי. אני לא יכולה בלי השיר הזה, ומבחינתי הוא באמת HIM עד הסוף.
Beoynd Redemption: כמו שכולם אומרים, הפספוס הכי גדול שלהם. אני קצת עצבנית על השיר הזה, בלי שהוא לא יצא בתור סינגל [
], אבל הוא משגע. כמו כל LM [ה-אלבום
] בשיר אחד.
Circle of Fear: השיר הכמעט-הכי-אהוב-עליי. בהתחלה רק שמעתי אותו בחצי אוזן ולא ממש אהבתי אותו, אבל אז קראתי את הליריקה שלו, והרגשתי כ"כ קרובה לHIM בפעם הראשונה. הליריקה שלו היפנטה אותי, פשוט כך. השיר הזה משגע.
In Joy and Sorrow: אני בכלל לא אוהבת סינגלים. אני מעדיפה את השירים שצריכים לשמוע יותר מפעם אחת, גם כדי להבין אותם, וגם כדי להמכר אליהם. שהם כמו ה"שירים שלך" של הלהקה הספציפית, ולא בהכרח אלא שכל העולם מכיר. השיר הזה משגע. בהתחלה אהבתי רק את הקליפ -- ששם לפי דעתי וילה הכי יפה -- אבל אז יצא לי לשמוע את השיר סתם בגלל השאפל באייטונס [זה גילה לי כמה אוצרות שהיו לי, ולא היה לי מושג לגביהם
], וממש התאהבתי. שיר חובה.
Salt In Our Wounds: אין לי הרבה מה להגיד לגביו, שיר ממכר. קיצבי. בנוי טוב. נשמע טוב. שיר שכיף להיתקל בו. אבל.. אם הוא יחסית סתמי יותר, למה אני שמה אותו? פשוט כי אני מטורפת על DS&BH, ואני שומעת אותו כל הזמן כי הוא הראשון.
Please Don't Let It Go: ה-שיר הכי אהוב עליי.
מדהים, מדהים ועוד פעם מדהים. השיר הכי אמיתי ששמעתי, הכי כנה... הכי HIMי ששמעתי, מדהים. אני לא יכולה להסתדר בלעדיו.
הייתה לי התלבטות קשה לגבי השיר האחרון. רציתי משהו מDL, כדי שתהיה לי תזכורת מכל הדיסקים, אבל אז כשחשבתי על זה -- אני לא אוהבת את האלבום הזה בכלל. אז חשבתי את PKF, אתם יודעים, שאני אשמע משהו נחמד מהאלבום החדש, אבל אז אני סתם אתבאס, כי לא היה לי זמן לשמוע את שאר האלבום. אז חשבתי על The Path, אתם יודעים. השיר הכי ארוך וחופר ש HIM, שזה כמעט לרמות בעוד 5 דקות יותר משיר HIM ממוצע. אבל אז הבנתי שזה סתם דפוק, ואני לא ממש מקשיבה לכולו בדר"כ. אז בחרתי בשיר הכי מדהים של HIM מDL, שיר שאין לי בכלל באלבום: The Cage. פשוט כי יש לי רעיון מטריד לקליפ שלו, וכי הוא ממש סקסי ולא הרבה מכירים אותו [ואפילו עוד פחות על אי בודד, אבל בקטנה ^_^] חפרתי או לא?
כאילו שמישהו יקרה את זה.

מדHIMה

New member
אוי קשה

1.JOIN ME 2.RHIMA 3.LOVE SAID NO 4.PRETENDING 5.BURIED ALIVE BY LOVE 6.KILLING LONLYNESS 7.BEAUTIFUL 8.THE SACRAMENT 9.YOU ARE THE ONE 10.BEYOND REDEMPTION\SWEET PANDEMONIUM אני לא יודעת מה מבין שניהם P:

FFTL

New member
למה 10? בדיסק אמפי3 אפשר לשים הרבה יותר! ../images/Emo3.gif

אבל נקשיב לחוקי ה"משחק":
1.Vampire Heart 2.Bury me deep inside your heart 3.Play Dead 4.Gone With The Sin 5.Razorblade Kiss 6.Killing Loneliness 7.And Love Said No 8.Circle Of Fear 9.Join me 10.The Funeral Of Hearts אעהאע!#$ איפה This Fortress of Tears ו...Buried Alive By Love, Soul On Fire, Lose you Tonight, For You ועוד מלא.
זה היה ממשממש קשה |: יש לי עוד איזה 50 שירים שאני רוצה.
וכולי כזה..כן..נשים את זה בטוח, וזה, וזה..ואז פתאום קופצים לי איזה מליון[שקט.><] שירים לראש!
זבל מי שיבוא ויגיד אתזה.

milkshakit

New member
אממ../images/Emo12.gif וואו, באמת קשה לי../images/Emo9.gif

כמובן שאני אקח את השירים שאני הכי אוהבת, יותר מכל.. כמה שזה נשמע בלתי אפשרי: 1. Right Here In My Arms, יש לו משמעות מיוחדת בשבילי, והוא השיר היחיד שגם אבא, אמא, אחותי, ו2 חברות שלי אהבו של HIM
2. Join Me - כי אני ארצה שמישהו יצטרף אליי באי
(
) 3. And Love Said No, השיר שאני הכי מזדהה איתו, אני אשב לתומי באי, אקלף קוקוסים, ואבכה על גורלי המר והבודד, על איך שהאהבה אמרה לא.
4. Heartache Evry Moment, עוד שיר שקרוב לליבי, אני אשב ואחשוב לעצמי "ממממ, באמת יש לי כאב כל רגע.." ואז אני אסתובב ואגלה שאני יושבת בטעות על שיח קקטוסים
5. Buried Alive By Love, אחשוב על איך שהאהבה קברה אותי באי הבודד הזה! או שבעצם, אני איקבר חיה ע"י קוף חמוד ותמים שרצה לשחק איתי משחק, ובעצם רק רצה לקבור אותי בחול כדי לגנוב ממני את ה-
ות. 6. The Sacrament, כי תכלס, איך אפשר בלי השיר הזה? ונעזוב את זה שזה בדיוק מתאים לאווירה שבה שבט מוזר באי לקח אותי בשבי, עשה ממני פולחן, ומתכנן לעשות ממני מטעמים.
7. When Love And Death Embrace, אני לא יכולה בלי השיר הזה. נקודה - . 8. Fortress Of Tears, שוב - לבכות על גורלי המר, וגם אולי לבנות סביבי מבצר כדי שבני השבט לא יבואו לתפוס אותי, או שהקוף לא ימשוך לי בשיער ויגנוב לי ת'בננות שוב. 9. Wicked Game - כי הקליפ של כריס אייזק מצולם בחוף
רק שהוא נמצא עם מישהו ואני לא!
וזה באמת משחק אכזרי להשאיר אותי בתוך האי, לא? 10. ולסיום.. Killing Loneliness, כי אי אפשר בלעדיו. ואני באמת רוצה להרוג את הבדידות. רק מקווה שזה יהיה עם בן אדם אמיתי ולא עם קוף וונאבי אדם. כן, ניסיתי להשתעשע..
אין כמו הומור

DanaValo

New member
מלמדים את הפיליפיני לשיר../images/Emo6.gif (סתם../images/Emo69.gif).

אני בחיים לא אצליח לבחור עשרה שירים. דווקא בגלל שזה HIM, דווקא בגלל שכל שיר כל כך שונה מהאחר, דווקא בגלל שכל שיר מתאים למצב רוח\תקופה אחרים, דווקא בזכות הגיוון. זה עינוי
.

למעלה