אי ביזניס-אינטרנט בארגון -אשר עידן

amera

New member
האם יש הבדל בין סמינר לסימנריון

או שזה אותו הדבר!?

amera

New member
איך מחפשים RESEARCH ARTICLE

אני מעוניין לחפש מאמר למשל על PRESENTATION SKILLS ב- GOOGLE או ב- YAHOO. מהי אסטרטגית החיפוש שנותנת רק תוצאות מכתבי עת, כלומר RESEARCH ARTICLE. והאם יש דרך לציין באסטרטגיית החיפוש שאני מעוניין במאמר שהוא בין 5-7 עמודים ולא יותר?

amera

New member
ועוד שאלה:

האם ייעוץ פסיכולוגי באוניברסיטה הוא חלק משירותי הרווחה?

amera

New member
חיוג רגיל עדיין או שאפשר ADSL

קיבלתי סיסמה ושם משתמש מהאוניברסיטה לפני שנה כך שאני יכול לעיין בכתבי עת אלקטרוניים שהספרייה מנוייה בהם. ההתקשרות היתה רק בחיוג רגיל! האם זה עדיין כך או שאפשר דרך ADSL?

יש אפשרות לחיוג מהיר

דרך 013 ברק - יש להם הסדר עם האוניברסיטה לחיבור אינטרנט מהיר שגם מאפשר גישה למאגרי המידע של בר-אילן וכתבי עת אלקטרוניים.

g i g o

New member
לא נכנס לבדיקה מעמיקה אבל על פניו

יש לך אפשרות להכניס AC (אקדמיה) ו/או AC ממדינה מסויימת שם הנושא נחקר יותר או למצוא מאמר אחד ולבקש דומים. אפשרות נוספת היא להשתמש בשדות המאפשרים לך להגדיר האם הביטוי יהיה בכותרת, בכתובת האתר וכו'.זה פתרון פשוט מדף החיפושים המתקדם של גוגל למקרה בו אתה חייב עכשיו למצוא מאמרים ואין לך יכולת להיכנס למאגרים מקצועיים.

chayahd99

New member
כמדומני שלא...

אני חושבת שהיעוץ הוא תמורת תשלום נוסף.

igreenwald

New member
עולה באזור 60 שקל לפגישה

שזה כשליש עד חמישית מפסיכולוג פרטי יכול להיות שפגישה ראשונה תהיה חינם יתכן מאוד שתקבל כמטפל סטאז'ר שסיים לאחרונה את התואר השני

amera

New member
אי ביזניס-אינטרנט בארגון -אשר עידן

רציתי לדעת מה דעתכם על הקורס הזה והאם הוא מתוקשב 100% או 50%. (האם יש מפגשים באוניברסיטה או שהכל מהבית). האם יש חומר בפורום הזה על הקורס הזה? בנוסף מה לומדים בקורס "המחקר המדעי". האם יש חומר בפורום הזה על הקורס הזה?

אמיל2

New member
50%

אני למדתי קורסים אחרים שלו שנה שעברה שלומדו אחרי הקורס הנ"ל ואם זכור לי נכון (בעיקר בגלל שהיו סטודנטים שלמדו את שלשת הקורסים שלו ביחד) זה היה 50% מתוקשב.

s d s

New member
אל תיקח מרצה לא ידידותי במיוחד

דרישות חריגות, חוסר התחשבות. מעבר לזה מבקש שיגיעו להרצאות (דרישה מוגזמת שכן הקורס אמור להיות מתוקשב). נותן ציונים שלא בהכרח משקפים (שכן כתבנו לו עבודה מקצועית והציון לא היה מששקף בעליל. בקיצור הרשמים שהותיר לי הם שליליים ביותר. ממליץ לך לבחור חלופה אחרת.

s d s

New member
אל תיקח מרצה לא ידידותי במיוחד

דרישות חריגות, חוסר התחשבות. מעבר לזה מבקש שיגיעו להרצאות (דרישה מוגזמת שכן הקורס אמור להיות מתוקשב). נותן ציונים שלא בהכרח משקפים (שכן כתבנו לו עבודה מקצועית והציון לא היה מששקף בעליל. בקיצור הרשמים שהותיר לי הם שליליים ביותר. ממליץ לך לבחור חלופה אחרת.

למעלה