אי הבנה

galitdror

New member
אי הבנה ../images/Emo4.gif

לא ברור לי מי בדיוק עידכן את ד"ר בור בעפולה שיהונתן בטיפול נמרץ פגים. זה ממש לא נכון. הקטן היה במיון ילדים ומשם בהשגחה של מחלקת ילדים א' ברמבם. חבל סתם ככה להלחיץ את ד"ר בור. בכל אופן הגבס ברגל שמאל היה בעייתי וד"ר אידלמן הסיר אותו. גם בימין הוא לא כל כך ידידותי ולוחץ לו על הרגל אבל זה נסבל. הלילה היה סיוט מתמשך. נשקול צעדינו באשר למקום הטיפול. אגב , התמונות מהמפגש נהדרות. נתייצב בפעם הבאה בלי נדר.

אוי, זה נורא.

ומה פתאום פגים? ממש לא לעיניין- במילים עדינות. ואיך ד"ר בור הגיב לכל העיניין שהגבס לא היה בסדר? זו פעם ראשונה שאני שומעת שד"ר בור עשה גבסים לא טובים- ועוד בשתי הרגליים. זה ממש מפתיע אותי. שמתם גבס חדש ברגל שמאל? איך יהונתן עכשיו? בוקר טוב

ilana k

New member
זה באמת מוזר

גם אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור ולא היה לנו מקרה כזה. היינו ממש מרוצים מהטיפול. בכל אופן בהצלחה. ביום רביעי הבא אנחנו אצל ד"ר בור בביקורת אם במקרה אתם גם תהיו שם, תעדכנו אותנו ונשמח להפגש.

טאניוש

New member
נזכרתי במשהו ../images/Emo4.gif

אנחנו מטופלים בהדסה. לכולם (לפנינו... ואחרינו בעצם...) הכל הלך חלק וטוב, ואצלינו הכל היה מסובך. ידענו שיש שם שני רופאים, ופתאום גילינו את עצמינו בטיפול אצל רופא שונה בכל שבוע (ולא את כולם הייתי רוצה להכיר בלשון העדינה). ידענו שאחרי הניתוחון יש גבס אחרון- ואנחנו היינו בגבסים ומניפולציות חודש נוסף. ועוד דברים בסגנון. עד עכשיו אני לא יודעת למה לצפות מהם, ולפני כל ביקורת פוחדת שיחזירו אותנו לגבסים
, ומתחמקת ושולחת את לאון עם בעלי כדי לחסוך את העצבים. מסתבר שהפתעות יש לא רק בהדסה. הילד שלכם סלבריטי אמיתי
. אז עכשיו גם דר'בור דואג לו?

למעלה