אי הבנת העניין

mishele

New member
אי הבנת העניין

שלום לכולם נאמר לי שויזה אני כול לקבל לתקופה של עשר שנים אם זה אין בעיה אבל גם נאמר לי שאת אישור השהייה אני מקבל בארה"ב אחרי החיתה לתקופה של לא משנה כמה זמן העניין הוא הבנתי שיש באפשרותם לא לתת לי בכלל אישור שהייה שאלתי היא למה זה קורה? ואיך אני מונע ממני בעיות שכאלה? אודה לכם נורא אם תעזרו לי בנושא בתודה מראש

odedee

New member
אכן

ויזה תקפה היא תנאי הכרחי לכניסה לארה"ב - בלעדיה אין כל אפשרות להכנס. אבל היא לא תנאי מספיק.. עצם העובדה שיש לך ויזה לא אומרת שיתנו לך להכנס, או אם יתנו, לכמה זמן יתנו. הסמכות להכניס אדם או לא, ולכמה זמן, היא אך ורק בידי פקיד ההגירה בכניסה לארה"ב. ההחלטה שלו מתבססת על הרושם שאתה עושה עליו. התקופה הארוכה ביותר שתייר יכול לקבל היא 6 חודשים. אתה יכול למנוע בעיות ולקבל אישור שהייה ארוך אם אתה בטוח בעצמך, עונה תשובות משכנעות (ורק את האמת), מסביר לפקיד את מטרת הביקור שלך ומוכיח שאין לך כוונות להשתקע בארה"ב (יש לך כרטיס טיסה חזרה, יש לך כרטיס אשראי, אין לך משפחה קרובה בארה"ב, אתה עובד/לומד/ בארץ וכדומה).

doronf65

New member
מנהל
הסיבה היא שארה"ב

מאוד פוחדת היום מהגירה בלתי חוקית. כיון שהויזה ניתנת לך ל- 10 שנים בד"כ, והם יודעים שמצבו של אדם משתנה ועלול להיות שמתי שהופקה הויזה הוא לא התכוון להגר אבל כיום אולי כן, הם עושים "בדיקה מחדש" לעניין בכל פעם שהוא נכנס. הבדיקה היא ראיון קצר, ובסופו, על פי הרושם שעשית על הפקיד, אתה מורשה להישאר בארה"ב זמן מסויים ולא מעבר לכך. זהו. ואיך להעלות את סיכוייך בראיון, כתב כבר עודד לפני. בהצלחה, דורון

mishele

New member
תודה על התובה עודד שאלה

נוספת יש לי אם אני מגיע לארה"ב בתקופה שעד שלוש חודש מהוצאת הויזה הסיכון הוא פחות לקבל את השלילה הזאת במקרה שלא התקבלתי מה מחזירים אותי חזרה למטוס בחזרה לישראל

doronf65

New member
מנהל
אין קשר

יכולים לא לתת לך להיכנס לפי הרושם שהם מקבלים, לא חשוב מתי יצאה הויזה. כן, משאירים אותך במעצר בחדר, עד שיוצא מטוס חזרה לישראל ושמים אותך עליו. דורון

למעלה