אי הגעה ליעד לחבילה בדואר רשום וחוסר ברישום מעקב

Happytom

New member
אי הגעה ליעד לחבילה בדואר רשום וחוסר ברישום מעקב

ב-3 למרץ שלחתי חבילה בשווי 250 ש"ח ששוקלת 900 גרם דרך דואר ישראל מסניף בנתניה, החבילה הייתה מיועדת להגיע לחולון.
שילמתי 19 שקל ושלחתי אותה כ"דואר רשום".

ב-20 למרץ בדקתי, והחבילה לא רק שלא הגיעה ליעד, בבדיקה טלפונית ואינטרנטית אין שום רישום ומעקב לחבילה.

ב-20 לחודש פתחו לי פניית תלונה ממוספרת.

מאז אין שום התקדמות, ומה שמפחיד אותי.. זה שיש אנשים שאומרים.. שזאת ההתנהלות של הדואר... ואין לי מה לעשות נגד זה... לא מקובל עליי לחלוטין... ואני רוצה לדעת מה הזכויות שלי... ובאיזה אמצעים אני יכול לנקוט כדי שהם יזכו אותי ב-250 שקל שלי...

אודה לתשובות ענייניות.

sharpantie

New member
כבר קרה לי דבר דומה

חבילה ששלחתי בארץ לא ברשום הגיעה ליעד אחרי חודשיים !!!!
אז יש עוד תקווה....
בקשר לדואר צריך להמשיך לנדנד להם לא רק טלפונית אלא לברר מי המחלקה
האחראית לנושא ולהגיע אישית אליהם ולדרוש את המגיע.
אם שמורה אצלך הנקבלה הממוספרת על מסירת החבילה, חייב להיות רישום על כך
בדואר. אם אין, אז נגמרו לי המילים.......

Happytom

New member
ברור

יש לי קבלה וחשבונית וגם כתב משלוח דואר עם המספר ברקוד של החבילה, כאשר נכנסים בעמוד אינטרנט לעמוד מעקב משלוחים ומזינים את מספר הברקוד של החבילה הדבר היחיד שרשום: חבילה XXX-XXX התקבלה הסניף YYY-YYY.
ו ז ה ו.
&nbsp
גם ברגע שאתה פונה לשירות לקוחות, הנציגה עצמה מתנערת מאחריות וטוענת שהיא רק מוקדנית (אין באמת עם מי לדבר) הכל מתנהל בעצלתיים ואובר בירוקרטיה...
&nbsp
אני מרגיש שפשוט שדדו אותי ועוד שילמתי על כך שישדדו אותי...
אתה שם ערך יקר ערך ועוד משלם לארגון כדי שיטפל בו והם פשוט מאבדים אותו וגורמים לך להפסיד 250 שקל. זה לא מתקבל בעליל.
&nbsp
השאלה היא, איך עליי להתנהל מולם? האם לחכות שיגלו מה קרה לחבילה? או שעליי לתבוע בפיצויים כבר עכשיו? ואם כן, באילו אמצעים אני יכול לנקוט נגדם?
&nbsp
אני אשמח גם להזיק להם תדמיתית, ולספר את הסיפור לכל מי שרוצה לשמוע או להפיץ- שאנשים פשוט יזהרו. אני יותר דרך דואר ישראל לא שולח כלום- לא סומך עליהם !!!

חזרתי עכשיו מהדואר, רותח מעצבים

אני רוצה להקים נגדם קבוצת מחאה. פשוט נשבר לי.
אני נכנס לסניף ריק וממתין כ-25 דקות, במהלכן אני צופה בפקידות הדואר סופרות קופות, ממיינות חבילות, ולא נותנות שירות.
לאט לאט הסניף מתמלא ואת אף אחד זה לא מעניין. מתוך 6 דפקים רק אחד פעיל.
הסבירו לי שהן פשוט מחליפות משמרת עכשיו. כל פעם זה תירוץ אחר אגב, וכל כניסה לסניף של דואר ישראל (ובמיוחד זה שבעזריאלי מודיעין) מלווה בעוגמת נפש.
&nbsp
מעניין אותי לדעת איך אותה פקידה שנזפה בי שאני מפריע לה במהלך החלפת משמרת, הייתה מגיבה, אילו הייתה נכנסת למסעדה ונאלצת להמתין קרוב לחצי שעה לקבל שירות, מכיוון שצוות המלצרים בדיוק מחליף משמרת.

למעלה